< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Orman kuralları... THH sonuçlarına göre Comnet suçlu bulunmasına rağmen geri ödeme yapmıyor. Peki devlet bu işi takip etmiyor mu? Sen bu ödemeyi tüketiciye nasıl yapacaksın? Ne zaman yapacak? Ödemenin yapılıp yapılmadığıyla alakalı bir kontrol mekanizması var mı? Devlet sadece karar sonuçlandırıyor geri kalan kısmı takip etmiyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 16 Temmuz 2025; 15:55:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
![]() |
|
arkadaşlar comnet tüketici hakem heyeti sonucu geldi. itiraz ettiğim tüm tutarın (3581 tl) bana ödenmesi kararlaştırışmış. Ancak ben bankadan harcama itirazı yoluyla tutarın sadece yarısından azını alabilmiştim. şimdi bu hakem heyeti raporundaki tutarın tamamını alabilir miyim acaba? uğraştığıma değer mi ? |
|
THH kararı ile bankadan ödemesine itiraz edip alabilen oldumu? (Vakıfbank mesela) Anlaşılan İcra yolu uzun ve masraflı sazan sarmalı gibi firma paramızı aldı şimdi icrada para istiyor sonuç? adamların üstüne hiç bir şey yok birşey yapamıyoruz.. |
|
|
|
Bilemiyorum , denemek lazim. Ancak,ben de 6000 TL alacagima karsilik 4600 TL civari bir seyler alabildim. BDDK yordu bu surecte. Cunku, farkli farkli kartlarla odemisim. Ayni belgeleri tekrar tekrar istediler, ben de biraktim artik pes ettim. Zaten eriyip gitti para alana kadar. Hukuk olsa zaten, ilk gun bloke konur herkesin alacagi dagitilirdi belki de. Bastan sona ulkenin ozeti gibi bir sey.Belki biri firma icin cimere Cumhurbaskanimiza sovduler dese baslari daha cok belaya girerdi bugunku durumdan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvarez -- 5 Ağustos 2025; 7:50:55 > |
|
YapıKredi bayağı başarılı Benimde az miktar bir alacağım vardı Pek Uğraşmayaım dedim bakalım gerçektende geri ödeme yapacaklarmı diye Temmuza kadar Cometden hiç bir ses çıkmadı Bende Temmuzda Yapıkrediye harcama dekontlarını ve Comnetin Kapatma kararı ile Abone belgelerini gönderdim Bu hafta olumlu sonuçlandığını içeren mail geldi Şimdi bakalım ne kadar kısmı geri yatacak Extra Bir kesinti olacakmı göreceğiz |
|
Kredi kartı harcama itirazında bulun başka türlü alamıyorsun. Başvurmayınca ödemiyorlar. Kaç ay bekledim. Ödemedilee. Yakın zaman da harcama itirazı yaptım bir kısmını alabildim. Az miktarda veririlerse tekrar itiraz et biraz yükselebiliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_kadir -- 9 Ağustos 2025; 22:43:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|