Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.511
Cevap
89
Favori
144.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Sayfa: önceki 1...37...7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cimerden falan şikayet edip kayda değer bi dönüş alabilen oldu mu? Şaka gibi ülke, benden önce bu şirkete izin veren devlet kurumlarının bunun peşine düşmesi gerekir normal bir ülkede.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hala iflas ilan etmeyen data faaliyetlerine hizmet veriyormuş bu comnet yemin billah edip geçen 15 aralık 2024denn beri iade edecekti güya sözlerin de hiç durmadılar haram zıkkım olsun pis yalancılar arkalarında sanki iktidar var herhalde

Tek ümidim hepsipay ile ödemeler yapmıştım harcama itiraz yaptım 1 eylül'den beri bekliyorum bakalım ne olacak

• vitriol kullanıcısına yanıt

hepsipay bana iade yapmadı. hiç almadığım hizmet için firmanın ilk partide yaptığı eksik iadeyi baz alıp başka iade yok dedi.

• İmar bankası mudileri gibi on sene sonra hesabına yatar elbet fakat o vakit fiyatların bu hızla yükselmesi ile muhtemelen sakız parasına denk gelecektir diye düşünüyorum benim içerde kalan altı aylık param.
    Yani şu memleketin vatandaşı olarak acılarımla baş başa kalıp böyle bir ÷büyük bir mağduriyetin kahramanı oluyoruz ya üstelik sözde Türkiye Yuzyılı dedikleri bir durum var ki kuruluş dirişi derken geberip gitse de kurtulsak dediğimiz bir yönetim anlayışı, umarsızlık tam bir dingonun ahırına dönmüş memleket. İsteyen istediğini çalıyor yanına kalıyor yarına kalıyor ama yine bize kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yoksa
    harcama itiraz sonucu bankanız mı yatırdı?

• İtirazlar ödeme süresinden çok sonraydı 1 tanesi kabul görmedi. Sanırım comnet iade etmiş.

Daha önce herhangi bir harcama itirazı yapmışsanız ve banka harcama itirazı sonucu olarak size eksik ya da hiç bir ödeme yapmadıysa, bankanıza mail ya da şubeden dilekçe verme imkanınız varsa harcama itirazı dilekçesi doldurabilirsiniz.

Bazı bankalar harcamanın üzerinden 4-6 ay ya da 1 yıldan fazla zaman geçmişse harcama itirazını kabul etmiyorlar.

Siz bankanız ile bir görüşün ya da bankanızın mobil uygulamasında harcama geçmişinde comnete ödediğiniz tutar/tutarlarla ilgili bir harcama itirazı seçeneği çıkıyorsa buradan itiraz/itirazlarınızı yapabilirsiniz.

Bankadan da bir sonuç alınamazsa son çare comneti icraya vermek fakat bunun için yaklaşık 800 TL bir masraf çıkıyordu en son bildiğim kadarıyla.

Alacaklılar arasında büyük firmalar ile kamu kurumları da olduğu için icradan kolay kolay sıra gelemez gibi duruyor.

En son şirket adına kayıtlı 4 araç kalmıştı, araçlardan birinin üzerine ücra koyabilirsiniz o da kaldıysa?

Benim bildiklerim bu şekilde, ben de comnet mağduruyum alacağımın 1/3 ünü banka ile anca alabildim o kadar.

Harcamayı banka kartıyla yapmıştım, kredi kartı olsa belki de tümünü iade alabilirdim, harcama itirazımı ziraat mobilden 1 hafta arayla satın aldığım 2 ayrı 6 şar aylık uzatma için yapmıştım.

Comnet satın aldığım uzatma günlerimi, alındıkları günlerden başlatıp çifter çifter kullanmışım gibi göstermişler bankaya banka da onların hesapladıkları tutar bu kadar deyip arkamda durmadı.

Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve hakkınızı alabilirsiniz iyi akşamlar dilerim

• rockerman21 kullanıcısına yanıt

selamlar

bu kadar detaylı yazdığınız için teşekkür ederim.ödemeyi yapalı 1 yılı geçmiş ve maalesef babamın hesabından ve sanal banka kartı üzerinden ödeme yapmışım ve sonrasında o kartı kapatmışım.Acaba şimdi nasıl ilerleyecek süreç yılan hikayesi gerçekten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melodrhyme -- 10 Ocak 2026; 22:46:57 >

Bazı bankalar 4-6 ay bazıları 1 yıl ve daha eski tarihlere kadar olan itirazları kabul edebiliyorlar.

Siz bankanızı yazın, sizin bankanızı kullanan ve harcama itirazıyla iade alabilenler varsa onlar da size bilgi verebilirler.

Harcama üzerinden 1 yıldan fazla süre geçtiği için o paranın gelmesi zor görünüyor.

Firmayı icraya verenler bile bildiğim kadarıyla bir sonuç ödeme alamadılar, sebebi ise öncelikli alacaklıların kamu kurumları sonrasında ise diğer özel şirketler olması, en son ise bireysel alacaklılara sıra geliyor.

Tüketici hakem heyeti kararım var fakat ben bir sonuç çıkmaz diye masraf edipte icraya koymadım.

Firmada 2000 TL alacağım kaldı onu almak için 1000 TL ve üzeri masraf yapmam gerekiyor onu da alacağımız şüpheli maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 10 Ocak 2026; 23:0:51 >
  • Ilk aciklamalarinda guya iade edecegiz diyordu. Ulan saka gibi ulke.

Devlete vergilerini bile ödemiyorlarmiş 2025 vergi yüzsüzleri listesine girmişler baştan belliydi ödemeyecekleri.

Hocam devlet duzgun olsaydi, hemen o dakika tum gelirleri dondururdu. Herkesin her seyini iade ederdi. Paralari yoksada bankaya talimat verir iade ettirirdi.

• Herifler bırakın bize olan borçlarını, Türk Telekom'a borçlarını, devlete olan vergi borçlarını, cezalarını bile ödemediler. Kredi kartı harcama itirazı yoluyla alanların paralarınıda bankalar sigortadan ödüyor. Yani Comnet'ten bir para çıkmıyor. Banka daha sonrasında Comnet'i icraya vermiştir ama onlarında alacağı bir şey yok çünkü adamlar şirketin içini boşaltıp kaçtılar.

https://x.com/buckberi/status/1867669213189747110?

Yani, gercekten saka gibi.

Comnet hiç kullanmadım mağduru değilim ama o Ramazan denen malum kişi az milleti burada kandırıp comnete abone yapıp milletin parasını kaptırmasına sebeb oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.