Şimdi Ara

Comnet 3 ay kuralı kalkmış gibir aradı soyledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler biraz önce gibirnet aradı comnet geçişlerde 3 ay bekleme kuralı kalkmış bende geçiş yapıyorum bilginize.

İstediğiniz yere geçiş yapabilirsiniz.

• Forumda ki; Gıbırnet firma yetkilisi neden açıklamıyor. Resmi dayanak var mı?

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

beni firma aradı başvurum olduğu için resmi dayanakta burası

Comnet 3 ay kuralı kalkmış gibir aradı soyledi
  • Bu Xdsl sorgulama ekranı; aktif devrenizin hangi firmada olduğunu gösteriyor.

Gıbırnet ana sayfada veya duyurular kısmında neden bilgi yok; Comnet'ten geçiş yapmak isteyenlerle ilgili.

Resmi açıklamayı firma yetkilisi Gıbırnet yaparsa; daha doğru bilgilendirme olur. 

hocam ben burada gibir sorunu çözdü dedim sabahtan beridir uğraşıyordu zaten istediğiniz firmaya geçebilirsiniz diye notuda düştüm millet faydalansın diye R10 konumda da millet teşekkür ediyor

• yeterki783 Y kullanıcısına yanıt

Nasıl çözmüş anlatsınlar o zaman; forumda Gıbırnet firma yetkilisi var. Vatandaşta ona göre istediği firmaya geçsin. Hiçbir açıklama neden yapmıyorlar forumda; bu kadar insan bakın kaç gündür, saç baş yoluyor.

kardeşim sen anlamıyorsun herhalde gibirnetle bir bağlantım yok millet denesin geçmeyi ben denedim geçiyor btk ile konuşmuşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Size Gıbırnet'lisiniz diyen oldu mu? Btk ile yazışmayı sitelerine ya da foruma koysunlar; herkese faydası olsun. Vatandaşın faydasına olur; biz de Gıbırnet'i tebrik ederiz.

Forumda ki firma yetkilisi neden açıklamıyor; sonra bizim öyle bir beyanımız yok derse.

• Çarşamba günü malum comnet mağduriyetiyle güne merhaba dedik, yeni transfer edecekler kısa bir bilgilendirme yazmak istedim.

Hemen yüzeysel bir araştırma yaptım ve 3 firma arasında gibir neti seçtim. Netspeed ilk 3 ay indirimli 300 tl sonraki aylar 450 tl gibi bir rakam istiyor. Netgsm de bu minvalde fiyatlar sunuyordu.

GIBIR net 6 ay sabit fiyat ile 320 TL ye 100 Mbps vdsl2 aboneliğini buralardan bulduğum referans kodu ile ilk 6 ay 300 tl sonraki aylar 350 tl olarak başvurdum.

Kısacası saat 13:00 da gibirnete başvurup evrakları uygulama üzerinden nfc kimlik doğrulaması ile yaptım. Telefon ile mh yi arayıp başvurumun teyidini de aldım. Aynı gün saat 15:30 gibi mesaj yolu ile kullanıcı bilgilerim geldi ve gibirnete geçtim. Modem bilgilerini girdikten sonra netim hemen geldi. Toplam geçen süre sadece 2 saat.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    • Diğer operatörlerden geçişlerde 120 TL aktivasyon ücreti aboneliğin 6 ay devam etmesi durumunda firmamız tarafından karşılanmaktadır. Aboneliğin 6 aydan önce sonlandırılması halinde 120 TL aktivasyon ücreti tahakkuk eden tutar ile birlikte son faturaya yansıtılır.

Tarife detayına göz atmakta fayda var.

tavsiye ettiğiniz gigaspeed de gördük r10 da

Neyi gördünüz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.