Şimdi Ara

Commodore64 hala ölmedi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reber o zaman imkanımızmı vardı??? c64'ü zor aldırmışız bide onla uğraştırcas pederi...[ban]
  • http://www.c64.org/sidfind/

Burada da güzel SID ripleri var

denemeye dener.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by qwer</i>
    <br />Bir oyun vardı River Raid diye şu uçak kullanıp köprüleri falan havaya uçurduğumuz... O zamanların efsane oyunlarındandı; commodore64 de bu oyunu az oynamamıştık.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Aslında o oyunun orjinali ATARI 800 XL' deydi (River Raid). Ben ataride oynarken aldığım zevki, commodore'de alamamıştım. Commodere 'dan önce ATARI 'ler vardı. Onda kafa ayarı falan yapılmıyordu fakat commodore'da ortalama 3-4 dk. Yüklenen oyun onda 15 dk. falan sürüyordu. Atarideki favori oyunum ise Bounty Bob Strikes Back diye bir oyundu. Hala arada sırada bu oyunu atari emulatoru ile oynarım.

Ne güzel günlerdi o günler. Azmı joystick parçalamamıştık. [type]

• ben doğmadan neler çıkmış be. bilgisayarla ilk tanışmam toshiba laptop ile oldu o da güzeldi
  • bide arkadasta kitap vardı oyun kodları onu yazınca oyun falan cıkıyordu.tabi yaptık ama ozman kucuktuk ufacıktık beceremedik iki saatte yazmıstık hatta daha fazla belki bi boaka yaramadı
  • way be
  • C64 ilk gözağrım. Hala emulatorle oynar demolarını seyrederim.

ve tüm sistem emulatoru olarak ise VICE ' ı tek geçerim!
  • ilk gördüğümde bu ne laa demiştim :)))
    warlock du galiba yanlış hayırlamıyorsam birde uçaklı bir oyun gaz falan alırdık sabahlara kadar
    devamm
  • Warlok yazılışı kalite oyundu.... TyR-x hiç unutmam yıl 1995 çocuğuz.. (şimdi çok büyüğüzde [^]) oıyun programlamaya başladım (kitaptan), adiş Jİm Butterfly dı.. İsimi gaz vermiş yazmıştım, tam 12 sayfaydı, birsürü bilmediğim şeyler yazdım. Bir hafta uğraştım.. Bitirdim RUN komutunu verdiğimde hayal kırıklığı... Ben öyle atlamalı, zıplamalı oyun beklerken, anlamadığım garip garip şeyler yazan (sonra ablama tercüme ettirdim ingilzceymiş), soruna cevap veren kırmızı renkte yazılar topağı.. İki gün uyuyamamıştım sinirden.... [:(!]
  • ben boulderdash'e bayılırdım sabaha kadar kelebekleri elmasa çevirmeye çalışırdım. bide spy vs spy'ı çok severdim.
    yav tuzaklı bir oyun vardı. bööle bölümde kaldıraçlarla mıknatıslarla kurulu bir düzenek olurdu. düzeneği kullanarak aşağıdan geçen hırsızın kafasına kaya düşürmeye çalışırdık. o oyunun ismini hatırlayan var mı?
    madem başladım bir soru daha, amigadaki goblins serisini bilirsiniz. sonradan 95 veya 96'da goblinsin cd versiyonunu çıkarmışlardı. onu hatırlayan veya isimini bilen var mı?
  • Yaw summer olypics mi ne diye bir oyun vardi. Jostickleri parcalardik onu oynayacaz diye. Uc arkadas dibine vururduk rekabetin. Hatta ben bi kere oyunu birakmayim yenilecem diye altima cis kacirmistim. [ops] Cik cik cik ... ne gunlerdi.

Sam
  • Last Ninja
  • EH Soccer... müziği haala kulaklarımda... deliler gibi 2 kişi aynı takımda oynardık... sonra birbirimize girerdik niye pas vermiyon diye :)
    sonra kocaman bir karanlık devri(herkeste amiga varken bende komodor)... en sonunda 486... aman allahın ne büyük devrimdi...
  • international karete. o yaşlı hocayı nasıl unuturum.
  • The Last Ninja yı tek geçerim.
    System 3 yapmıştı c64 un limitlerine ulasmasini saglayan bir oyundu.

Barbarian da nefisti. Street Fighter olmadan once karsilikli dovusebildiginiz ilk oyunlardandi.

Zorro yu oynayaniz var mi bilmiyorum ama cok iyi bir platform oyunuydu.

Oyun kasetlerinin kapak resimleri o kadar iyi hazirlanmis oluyordu ki insan gidip hemen aliyordu oyunu.

PC cikti mertlik bozuldu mu ne?
  • EH soccer, baba oyun takımım East Germany
  • heyt beaa.ben commodore kullanamadım.amiga ile başladım.amiga kaçtı bilmiyorum 2000 falandı herhalde.bir yerden yine bulmak lazım amiga.
  • Commodore 64 'te küçükken oynadığım bir oyun vardı Bride of Frankestain o zaman çok kasmıştım biterememiştim geçenlerde emulatörle oynadım ve bitirdim.O oyunu tekrar oynayınca inanın ağlayasım geldi.Hala C 64 ümü dolabımda saklarım.Çünkü o bir efsane...
  • hangi emülatörü kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.