Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
130.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Commandos ve Age of II'nin grafikleri 2006 yıllarında çıkan oyunlardan daha güzel. Çünkü kendine has bir şirinliği, bir cemâli var.
  • Arkadaşlar tekrar merhaba. Pc mde windows 7 yüklü. Önceden steamden commandosa girebiliyordum ancak şu an giremiyorum. Yükledim ançak windows commandos 2 yi durdurdu diyor. Ne yapmam lazım. Şimdiden teşekkür ederim bu comaandos sever arkadaşınıza yardımlarınızdan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasdelen

Arkadaşlar tekrar merhaba. Pc mde windows 7 yüklü. Önceden steamden commandosa girebiliyordum ancak şu an giremiyorum. Yükledim ançak windows commandos 2 yi durdurdu diyor. Ne yapmam lazım. Şimdiden teşekkür ederim bu comaandos sever arkadaşınıza yardımlarınızdan dolayı.

"\Steam\steamapps\common\commandos 2 men of courage\" adresine gidip "comm2.exe"'nin uyumluluk ayarını windows XP SP3'e getirip yöneticide açmayı dene.

Kaynak: Google Amca

• "\Steam\steamapps\common\commandos 2 men of courage\" adresiNe gidip "comm2.exe"'nin uyumluluk ayarını windows XP SP3'e getirip yöneticide açmayı dene.
    Allah razı olsun Jansay işe yaradı çok teşekkür ederim sana. Adanaya yolun düşerse bir kebap ısmarlarım sana seve seve.
  • Rica ederim. Ismarlamış kadar oldun kardeş.
  • Arkadaşlar merhaba, ommandos 2 yi yüklemek istiyorum ancak daha önce yükediğim için denetim masasından ekle keldırdan kaldıramıyorum bunun çözümü nedir acaba? tekrar kurmak istiyorum. Cevaplar için teşekkürler...
  • Commandos 2&3 bu haftasonu gog.com da, toplam 4,99$ arkadaşlar. Yanında
    -2 oyununda manuali toplam 50 sayfa,
    -7 HD wallpaper,
    -Commandos 2 soundtrack,
    -16 avatar (series),
    -18 artworks.
    ile geliyor. Ve Win 7,Vista ile uyumlu.

Ayrıca Commands 1 ve ek pakedi de 2,99$

Ben saldıracağım şahsen, zamanında para vermeden oynadığımız bu şaheser oyunlar 15-20 lirayı hakkediyor :)
  • Commandos 2 yi kurmak istiyorum arkadaşlar lütfen bir el atın.
  • Valla bilemedim ki... Önceden program dosyalarından sildin sanırım, o yüzden ekle/kaldır'dan olmuyor, öyle mi? Eğer öyleyse geçmiş olsun; ancak formatla düzelir benim bildiğim. Ha bir de sistem geri yükleme diye bir olay var; Commandos'u program dosyalarından silmeden önceki hale getiriyorsun sistemi. Bu olayı nasıl yapacağın hakkında teferruatlı bilgi google'da mevcut değilse ben de burada büyük harflerle "EŞEĞİM" yazmazsam ne olayım!

Ha eğer program dosyalarına hiç dokunmadım ben diyorsan: o zaman durum daha karışık. Neden tekrar kuramıyorsun anlayamadım. Verdiği hatayı filan yazarsan belki yardımcı olabiliriz.

• Kardeş Allah senden ve KarettaKaretta'dan bin kez razı olsun yıllardır cd kutusunda duran oyunu sonunda win 7 de çalıştırabildim. Anlatım süper. Foruma sana teşekkür etmek için üye oldum Listeye beni de ekleyebilirsin green beret olarak
  • Arkadaşlar bana beyond the call of duty ve behind enemy lines ın torrenti lazım yardımcı olursanız sevinirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHARGER R/T

Kardeş Allah senden ve KarettaKaretta'dan bin kez razı olsun yıllardır cd kutusunda duran oyunu sonunda win 7 de çalıştırabildim. Anlatım süper. Foruma sana teşekkür etmek için üye oldum Listeye beni de ekleyebilirsin green beret olarak

Amin, ecmain. Keyifli oyunlar dilerim sana.

Ekliyorum, hoş geldin safalar getirdin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

quote:

Orijinalden alıntı: CHARGER R/T

Kardeş Allah senden ve KarettaKaretta'dan bin kez razı olsun yıllardır cd kutusunda duran oyunu sonunda win 7 de çalıştırabildim. Anlatım süper. Foruma sana teşekkür etmek için üye oldum Listeye beni de ekleyebilirsin green beret olarak

Amin, ecmain. Keyifli oyunlar dilerim sana.

Ekliyorum, hoş geldin safalar getirdin.

Eyvallah Jansay. Dünden beri BEL e sardım bayaa iyi gidiyoruz :D Yalnız şu ekran ortada kalıyor tam ekrana geçmiyor çözünürlük falan uğraştım ama nafile ona bi çare yok mu? BCD için de aynısı oldu. Bir de BCD için patch linki yazıyor ama patch i kaldırmışlar onu nasıl halledebiliriz?

• Valla bilemiyorum, benim başıma hiç gelmedi. "Full Screen" opsiyonunu bir yerlerde bulabilirsen ona tıkla.

Patch'i de google'dan bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

Valla bilemiyorum, benim başıma hiç gelmedi. "Full Screen" opsiyonunu bir yerlerde bulabilirsen ona tıkla.

Patch'i de google'dan bulabilirsin.

Tamamdır jansay cozunurluk sorununu hallettim ekran kartıyla ilgili bir problemmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHARGER R/T -- 4 Temmuz 2012; 2:58:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosky

Arkadaşlar bana beyond the call of duty ve behind enemy lines ın torrenti lazım yardımcı olursanız sevinirim :D

kat ve mamunda açık şuan
  • Arkadaşlar şuraya bir bakabilirmisiniz ;

http://forum.donanimhaber.com/m_63006879/tm.htm
  • Şimdi ilk mesajda yazanları gördüm ve yaptım ancak bu sefer de CD yok hatası veriyor oyun yüklenirken.. Bahsedilen Son patch in olduğu download linkinde patch yok silinmiş sanırım.. Googleden o kadar arattım ama buluğ indirdiğim patchler de olmadı.. Bir yardım lütfen
  • Valla bilemiyorum kardeş. İnşallah bilen birisi çıkar...
  • Tamam onuda hallettim.. Oyunu indirdiğim klasor halinde cd ye çektim..Oyuna girerken cd yi takıp öyle giriyorum bir sıkıntı yok şimdilik.

Save Ederken takılma oluyordu tamamen takılıyordu oyun.. Onunda çözümü save etmeden önce son bir kez load game yapıp öyle save edin.. Yani save ettikten sonra load game yapın birdahaki save de sorun olmuyor.

Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.