Şimdi Ara

Commandos Beyond The Call Of Duty - YARDIM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zamanında deli gibi oynayıp bitirmiştim bu oyunu.. Şimdi anılarım depreşti tekrar İndireyim / Kurayım dedim.. Fakat olmadı..

Oyunun klasorunu açıp Setup a basınca şöyle bir küçük ekran çıkıyor ;

Commandos Beyond The Call Of Duty - YARDIM !

https://store.donanimhaber.com/d3/b2/1b/d3b21b50bb32f0ddc556224191d6cb37.jpg

Oyunu yüklemediğim, hiç kurmadığım halde İnstall a basamıyorum , Play e bastığımda ise hiç bir şey olmuyor..

Oyunun bozuk olma ihtimali düşük.. 2 farklı yerden yükledim çünkü ikisinde de sorun aynı. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Acaba Windows 7 olmasıyla ilgili bir durum olabilirmi ?

Not ; oyun diğer Xp bilgisayarımda çalıştı.. Sanırım Windows 7 ile alakalı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 9 Temmuz 2012; 20:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Acaba Windows 7 olmasıyla ilgili bir durum olabilirmi ?

Not ; oyun diğer Xp bilgisayarımda çalıştı.. Sanırım Windows 7 ile alakalı bir durum.

Aynı sorunu ben de AOEmpires 'da yaşamıştım. Play filan çıkmasıyla ilgili değil de oyun yüklenmiyodu bozukluklar meydana geliyordu. Ama dizüstü bilgsyr alınca halloldu, dizüstüde Win programı orijinal ya o yüzden kabul etti. Masaüstü blgsyarınıza yüklemeye çalışıyorsanız, o blgsyr da format için blgsyrcya gidiyorsa böyle oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call Of Duty Ghosts
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.