Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
36.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sımdı anlıyamadıgım nokta su hanı bu oyunu herkez bılıo ıncelmye gerek yok manasında mı nıe bu oyunu ınceldınız dıosunuz yoksa? bu dunyadamı yasamıosunu zpek anlıyamdım
  • Strateji yabana atılacak bir tür değil. Zaten fazla strateji oyunu incelemesi yapılmıyor. Ayrıca "Red Alert" strateji denince akla ilk gelen oyunlardan biridir. "Bu inceleme gereksiz" diyenler lütfen bir kez daha düşünsün.

Bizi en çok bizden olanlar vurdu...
    Ne oldum dememeli. nooluyo ulan demeli.
    Yuri Gagarin uzaya giden ilk insan değil. Canlı dönen ilk insandır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Yalnız oyunda "Nathasha'lar" yok, sadece 1 tane Nathasha Vulkova var. O anda incelemenin ciddiyeti kayboldu diyebilirim

• Video biterken son sözlerden "güzel bayanları için türü sevenlerin bir gözatmasını öneriyoruz"

Orjinalden alıntı: Bedevi2007

Video biterken son sözlerden "güzel bayanları için türü sevenlerin bir gözatmasını öneriyoruz"

koptum bende orda
  • İnceleme için teşekkürler. Bu suredeki bir video icin daha fazla ne yapılabilirdi bilmiyorum ama neticede inceleme dendiğine göre fazlası olmalı. incelemeyi yetersiz buldum. Yetersiz bulduğum kısım ise oynanabilirlik ve ünite özellikleri ve counter unitelerle ilgili yetersiz bilgi içeriyor. RTS oyunlarının incelemelerinin daha teferruatlı yapılmasını dilerim. Darısı çıkınca (çıkarsa :( ) StarCraft II nin başına.. Sevgiler.
  • "Uzakdoğulu bir topluluk" nedir? japon değilmi onlar?!
  • Yanlız şu bir gerçek multisi çok zevkli..Orjinalini almayı düşünüyorum yılbaşında
  • süper ya kızlar icin 7.8 verdik
    Asus Strix x470, AMD Ryzen 2700x, Corsair DDR4 3200 mhz,Aidata256 gb WD 500 gb c.b., 2x wd 2TB c.g., wd 1 tb c.b., HIGH POWER ABSOLUTE 750 watt, Thermaltake View 31 TG RGB, MSİ Optix MPG27CQ, MSİ RTX 2070,
  • Evet senin bilgisayarda bi sorun var :)
    codecleri bi güncelle istersen..

Oyunun çakması elime geçti TR olarak (kopya tabiki) bu orjinal versiyondan daha hoşuma gitti :)
    quote:

Orjinalden alıntı: join

Ya benim bilgisayarımda mı sorun var ne kaç gündür bu video yu izlemeye çalışıyorum olmuyor, başlangıcı oluyor 6 sn geçiyor sonra ilerlemiyor. İnanılmaz merak ettim nasıl olduğunu
  • Oyun berbat. Üzgünüm ama böyle. 2007 yılının oyunu "Command & Conquer 3:Tiberium Wars Kane Edition" her yönüyle bu oyundan daha üstün. Grafikleri daha güzel, oynanabilirliği daha iyi. Bu oyunda ne yapmaya çalışmışlar anlamadım. Grafik desen rezalet, oynanabilirlik çok kötü. Sanki 2003 yılında yapılmış bir oyun gibi...
  • Nasıl oluyorda oyunun grafikleri vasat olaraktan 8 puan alıyor
  • Bence oyun atmosferi güzel. RA2'den hiç eksik yanı yok bana göre. Grafikleri belki Tiberium'dan bile kötü ama bence ses/müzik ve oyun atmosferi grafikten çok daha önemli. Ayrıca arkadaşın dediği gibi oyunda Natasha'lar yok 1 tane Natasha var :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::UnKnown::

süper ya kızlar icin 7.8 verdik

• İnceleme için teşekkürler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.