quote:Orijinalden alıntı: Scofield1 Bende zero hour yuklemesı hata verdı ne tür bi hata veriyor ? generals i görmüyor mu ?
quote:Orijinalden alıntı: sroad quote:Orijinalden alıntı: Scofield1 Bende zero hour yuklemesı hata verdı ne tür bi hata veriyor ? generals i görmüyor mu ? Tamam dostum hallettım edit yapmamısım yinede saol
quote:Orijinalden alıntı: Scofield1 quote:Orijinalden alıntı: sroad quote:Orijinalden alıntı: Scofield1 Bende zero hour yuklemesı hata verdı ne tür bi hata veriyor ? generals i görmüyor mu ? Tamam dostum hallettım edit yapmamısım yinede saol tamam tekrardan hoşgeldin ağa..
İyide neden yönetici izni koyuyorsunuz şu ağa anlamadım gitti zaten oyuncu sayısı az bırakın millet oynasın
quote:Orijinalden alıntı: melihgezer İyide neden yönetici izni koyuyorsunuz şu ağa anlamadım gitti zaten oyuncu sayısı az bırakın millet oynasın Hocam yabancıların gelmesini istemiyoruz özellikle Ruslar, bu yüzden yönetici onayı koyduk.
Arkadaşlar Tiberium Alliances beta key alan ve oyunda ola varmı, varsa bana özel mesaj atsın veya Face grubumuzu eklesin:http://on.fb.me/cncturkiye