Şimdi Ara

Command & Conquer Generals: Zero Hour - Türkiye Hamachi Ağı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Command & Conquer Generals: Zero Hour - Türkiye Hamachi Ağı

‎"Modern Dünya Savaşa girdiğinde sadece Generaller ayakta kalır." Herkes burada sen nerdesin = zerodayız

Türkiye'nin tek 7/24 online Command & Conquer Generals: Zero Hour Hamachi Ağına hoşgeldiniz. Tüm oyuncuları ağımızda bekliyoruz. Zero Hour hakkında teknik destek ve kurulum, Streteji rehberi ve taktikler, replay ve dahası forum sitelerimizde mevcut. Ağa girerek sitelerimizi görebilir ve teknik destek alabilirsiniz.

Hamachi Ağ Adı: zerodayız (Şifre Yok)

Tüm Oyuncuları bekliyoruz.

Hamachi 1.0.1.5 indir

• Evet ben monster
  • son 1 aydır oyuncu sayısında artış var :) yeni oyuncuları bekliyoruz.
  • Türkiyenin Generals'cılarının toplandığı bu ağa herkesi bekleriz.
  • C&C severleri buraya alalım
  • evet arkadaşlar. zerodayız ağına buyurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 19 Ocak 2012; 16:24:02 >
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Generals zero hour modlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yukarı.
  • Normal Generals oynayanlar varmı / hangi sürümü kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Cann

Normal Generals oynayanlar varmı / hangi sürümü kullanıyorsunuz?

Normal oynayan pek bulabilecegini sanmiyorum agda genelde Generals: Zero Hour v1.04 official oynanmakta emin ol alistiktan sonra normal generalsin yuzune bakmassin
  • elimde orjinal generals cdsi ve zero var.ancak oyunu kuramiyorum(win 7)oyunu bir turlu calıstıramadım.cekmecede yatıyor.oyunda cok cok iyiyim beraber oynarız ama bana yardım edin.lanet oyunun crack imi vardir neyi vardir.simgesine basıyorum oyun acılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

elimde orjinal generals cdsi ve zero var.ancak oyunu kuramiyorum(win 7)oyunu bir turlu calıstıramadım.cekmecede yatıyor.oyunda cok cok iyiyim beraber oynarız ama bana yardım edin.lanet oyunun crack imi vardir neyi vardir.simgesine basıyorum oyun acılmıyor.

Oyunu Tıkla ve Buraya Göre kurmayı bir dener misin? sonuç alamazsan canlı destek verebilirim 2mizinde müsait olduğu bir zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 25 Ocak 2012; 1:59:51 >
  • yazım bulunsun aksam kurarım hamachi ve oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

elimde orjinal generals cdsi ve zero var.ancak oyunu kuramiyorum(win 7)oyunu bir turlu calıstıramadım.cekmecede yatıyor.oyunda cok cok iyiyim beraber oynarız ama bana yardım edin.lanet oyunun crack imi vardir neyi vardir.simgesine basıyorum oyun acılmıyor.

Oyunu Tıkla ve Buraya Göre kurmayı bir dener misin? sonuç alamazsan canlı destek verebilirim 2mizinde müsait olduğu bir zamanda

usta dedigin yeri tıkladım.baktim.ancak canlı destek olursa cok daha super olur.bana pm yoluyla tel no nuzu atın ben cepten sizi arayım.baska bi sekilde gorusmek isterseniz oylede yapabiliriz.yeterki yardımcı olun.cok dua mi alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: muurat_82

yazım bulunsun aksam kurarım hamachi ve oyunu

Bekleriz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

usta dedigin yeri tıkladım.baktim.ancak canlı destek olursa cok daha super olur.bana pm yoluyla tel no nuzu atın ben cepten sizi arayım.baska bi sekilde gorusmek isterseniz oylede yapabiliriz.yeterki yardımcı olun.cok dua mi alırsınız.

Pm attim

• Command & Conquer Türkiye Facebook Grubumuza katılmak isteyenler bana PM atabilir.
  • Mesaj şurda otlansın.
  • Red Alert 2 cileride bekleriz.
  • ağ: zerodayız
    şifre: 123

ZERO HOUR OYNAMAK İÇİN HAMACHİ AYARLARINIZI BURADAN YAPIN:http://tinyurl.com/ccxtfq2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 7 Kasım 2013; 0:54:47 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.