Şimdi Ara

Command And Conquer: Generals 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
15.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Video Game Awards'dan duyurular, videolar gelmeye devam ediyor. Sırada ise, RTS olması sebebiyle herkesi şaşırtan BioWare'in yeni oyunu var.

Son zamanlarda ismini pek iyi yerlerde anamadığımız Command and Conquer serisinin yeni üyesi, BioWare çatısı altında Video Game Awards'da duyuruldu. Battlefield 3'de herkesin beğenisini toplayan DICE'in yeni grafik motoru Frostbite Engine 2 ile geliştirilen Command and Conquer: Generals 2, ilk videosuyla birlikte bizi savaş atmosferinin içine sokuyor.

Bakalım Frostbite 2 RTS'lerde hoş duracak mı? En önemlisi, RPG üstadı BioWare'dan Command and Conquer serisini geri getirecek bir strateji oyunu çıkacak mı? Hepsini bekleyip 2013'de göreceğiz.

-Bölüm Sonu Canavarı

Beyler bu arada trailer'ın başında Frostbite'ın altında in game footage diyor, sırf tanıtım için mi kullanmışlar acaba emin değilim. Herneyse, isterse piksel piksel olsun yeterki yeni bir Generals olsun efenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 11 Aralık 2011; 23:02:17 >

• süper haber ama 2013 yazıyor o kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Command And Conquer: Generals 2

Video Game Awards'dan duyurular, videolar gelmeye devam ediyor. Sırada ise, RTS olması sebebiyle herkesi şaşırtan BioWare'in yeni oyunu var.

Son zamanlarda ismini pek iyi yerlerde anamadığımız Command and Conquer serisinin yeni üyesi, BioWare çatısı altında Video Game Awards'da duyuruldu. Battlefield 3'de herkesin beğenisini toplayan DICE'in yeni grafik motoru Frostbite Engine 2 ile geliştirilen Command and Conquer: Generals 2, ilk videosuyla birlikte bizi savaş atmosferinin içine sokuyor.

Bakalım Frostbite 2 RTS'lerde hoş duracak mı? En önemlisi, RPG üstadı BioWare'dan Command and Conquer serisini geri getirecek bir strateji oyunu çıkacak mı? Hepsini bekleyip 2013'de göreceğiz.

-Bölüm Sonu Canavarı

Beyler bu arada trailer'ın başında Frostbite'ın altında in game footage diyor, sırf tanıtım için mi kullanmışlar acaba emin değilim. Herneyse, isterse piksel piksel olsun yeterki yeni bir Generals olsun efenim.

Elinize saglik oyun muthis gercekten RTS turunu ve C&C yi severim acaba PS3 de nasil olur. PS3 de zor olabilir PS3 e geliyormu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Elinize saglik oyun muthis gercekten RTS turunu ve C&C yi severim acaba PS3 de nasil olur. PS3 de zor olabilir PS3 e geliyormu acaba?

Hocam sahi, onu araştırmadan direkt heyecandan açtım konuyu ama Red Alert 3 çıkmıştı, büyük ihtimalle Generals 2'de çıkar PS3'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Hocam sahi, onu araştırmadan direkt heyecandan açtım konuyu ama Red Alert 3 çıkmıştı, büyük ihtimalle Generals 2'de çıkar PS3'e.

oyun pc ye çıkıcak sadece diye duydum
  • YouTube'da şöyle bir video buldum, yorumlarda adam EA'ya mail attım video gerçek diyor ama doğru mu bilemem. Gerçi hiç birşey göstermiyor.

• PS3 de move destekli olmaz ise pc de oynarım bu oyunu c&c generals zero hour da geçti ömrümüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

PS3 de move destekli olmaz ise pc de oynarım bu oyunu c&c generals zero hour da geçti ömrümüz

Off sorma hocam, geçen aylarda bizi yine feci sardı internet kafe uğrak mekanımız oldu yeniden.
  • Biraz önce duyurduğumuz Command and Conquer: Generals 2 için oyunun ana hikayesi ve sistem gereksinimleri NeoGAF forumlarında açıklandı. Buna göre BioWare'in yeni oyununun konusu şöyle:

"Yakın bir gelecekte tüm dünya liderleri tam anlamıyla global manada bir barış anlaşması imzalayarak, bildiğiniz bütün savaşlara bir son vermek üzeredir. Bu anlaşma sonunda dünyada bir daha savaş olmayacaktır, ancak maalesef bu toplantının yapılacağı yere, toplantı esnasında bir terörist saldırısı yapılır ve toplantıya katılan herkes öldürülür. Politikacısız, diplomatsız veya eylemcisiz kalan bir dünyada hala bir rütbe boy göstermektedir; generaller. Bu görevi devralmak da size kalmış. Onların yerine geçip, kuvvetlerini kontrole edecek ve küresel terörizmi durduracaksınız."

Oyunda üç uniqe fraksiyon olacak. Command and Conquer: Generals 2, Frostbite 2 motoru ile yapılacak. Birimler ve çevre aşırı detaylı olacak, dinamik fizikler bulunacak. Oyunda yeni multiplayer modları bulunacak, co-op ve karşı karşıya oynanan oyun türleri olacak. Oyuna sonradan DLC'ler gelecek. Yeni haritalar, fraksiyonlara yeni birimler, farklı hikayeler sunulacak.

İşte sistem gereksinimleri:

Minimum Gereksinim:
    Windows Vista (Service Pack 1) 32-bit
    2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz veya Athlon X2 2.7 GHz)
    2 GB bellek
    20 GB boş alan
    Ekran Kartı (AMD): DirectX 10.1 uyumlu, 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 veya 6000 serisi, ATI Radeon 3870 veya daha yüksek)
    Ekran Kartı (NVIDIA): DirectX 10.0 uyumlu, 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 veya 500 serisi NVIDIA GeForce 8800 GT veya daha yüksek)

Tavsiye edilen Gereksinim:
    Windows 7 64-bit
    Quad-core CPU
    4 GB bellek
    20 GB boş alan
    Ekran Kartı: DirectX 11 uyumlu, 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 570 veya ATI Radeon 6950)

http://merlininkazani.com/Iste_Command_and_Conquer_Generals_2den_ilk_detaylar-haber-46894p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 13 Aralık 2011; 0:02:59 >

•  Command And Conquer: Generals 2

10 saniyelik Generals 2 yeni video çalışması sizlerle:http://www.cncturkiye.org/generals-2-yeni-video-calismasi.html
  • oyun on numara gelicek gibi gözüyor.
  • En çok beklediğim oyun inşallah birimler gerçekçi olur uzayvari şeyleri sevmiyorum zero hour un kapsamlı ve görüntü açısından iyisi olsun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

En çok beklediğim oyun inşallah birimler gerçekçi olur uzayvari şeyleri sevmiyorum zero hour un kapsamlı ve görüntü açısından iyisi olsun yeter

zero hour oyununa bekleriz online dan.
  • Bekliyorum cok guzel bir oyun olacagi kesin.
  • Playstation ? RTS ? Olacak iş değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Playstation ? RTS ? Olacak iş değil.

R.U.S.E var en iyi örnek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocqo

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Playstation ? RTS ? Olacak iş değil.

R.U.S.E var en iyi örnek.

Evet haklısın ama direk konsollar düşünülerek yapılan bir oyundu. CC:Generals özü Pc de olan bir oyundur. Red alert 3 balon olmuştu konsolda. Umarım özünü bozmazlar da en azından PC de oynarız. İyi RTS çok gelmiyor artık. Varsa yoksa FPS, TPS.
  • 7-8 yıldır zaman zaman ağ kurarak command and conquer oynardık 2 yıldır sürekli command and conquer zero hour oynuyorum umarım bu oyun command and conquer tiberium wars gibi berbat gelmez de bununla da 10 yıl takılırız.
  • PS3'e gelmez.
  • Tavsiye edilen ekran kartları : Gtx 570 , Amd 6950

Oyunun grafikleri bellki iddialı olacak...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.