Şimdi Ara

Command And Conquer: Generals 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
15.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öüthiş bir oyun geliyor. birde türkçe yama bulsak tamamdır. yada ingilizce öğrenmek en mantıklısı
  • yeni bir video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen_69 -- 8 Kasım 2012; 17:42:25 >
  • Yeni gelişmeler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

öüthiş bir oyun geliyor. birde türkçe yama bulsak tamamdır. yada ingilizce öğrenmek en mantıklısı

İngilizceyi ne yapıcan bu oyunda, çıkar tankı topu tüfeği sonra ALLAHUEKBER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 18 Aralık 2012; 20:16:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

öüthiş bir oyun geliyor. birde türkçe yama bulsak tamamdır. yada ingilizce öğrenmek en mantıklısı

İngilizceyi ne yapıcan bu oyunda, çıkar tankı topu tüfeği sonra ALLAHUEKBER

• Noldu bu oyun hani çıkıyordu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun şuan yapım aşamasında ve BETA sı çıkacak az kaldı.
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-9zVjFcpjeA

Bi an önce çıksın ya bu arada oyunun adını sadece command & conquer yapmışlar...
  • ALPHA beta gelmiş bana. 2 gündür test ediyorum. generals 1 ile birimler ve binalar neredeyse aynı. biraz daha oynayıp izlenimlerimi yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemox

ALPHA beta gelmiş bana. 2 gündür test ediyorum. generals 1 ile birimler ve binalar neredeyse aynı. biraz daha oynayıp izlenimlerimi yazarım.

Hocam bende kayıt olmustum gelmedi bişey anlamadım
  • quote:

ALPHA beta gelmiş bana. 2 gündür test ediyorum. generals 1 ile birimler ve binalar neredeyse aynı. biraz daha oynayıp izlenimlerimi yazarım.

Caps atabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crab Nebula

quote:

Caps atabilir misin?

http://forum.donanimhaber.com/m_55492355/mpage_2/f_//tm.htm#74801049

burdan takip edebilirsiniz. orda izlenim ve capsler mevcut
  • Dünya’nın en büyük RTS serisi olan Command & Conquer ve Tiberium Alliances Türkiye Resmi Fan Sitesini Tüm Alt Yapısı ile devrediyoruz. İlgilenen Ekip PDF dosyasını inceleyip bize ulaşabilir.

PDF:http://www.cncturkiye.org/cncturkiye.pdf
  • beta key olmadan üye olup test etme imkanı var mı ?
  • konu ölmüş. zaten oyunun çıkışını iptal ettiler. ne zaman çıkacağını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezader

konu ölmüş. zaten oyunun çıkışını iptal ettiler. ne zaman çıkacağını bilen var mı?

Çıkması ile ilgili herhangi bir durum yok şu an. İptal edildi ve az gelen haberler de komple bitti. Serinin üzerine toprak attılar artık.
  • Oysaki bu oyunun müptelaları çok oynayanda yıllarca oynuyor ben 10 yıl onadım oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosxman

Oysaki bu oyunun müptelaları çok oynayanda yıllarca oynuyor ben 10 yıl onadım oynuyorum

biz hala arkadaşlarla topluca internet kafede aramızda kapışıyoruz. heyecanla bekliyoduk hayal kırıklığı oldu.
  • oyun an itibari ile iptal edilmiştir sitesinden açıklamasını görebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.