Şimdi Ara

combomu connectmı?acil yardım ltf

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2.ay bitmeden ticari bir arac almam gerekiyor malum vergi muhabbeti.. ford connect 110hp GLX modeli veya opel combo 1,3 veya 1.7..
    gönül cadyy istiyor ama deli pahalı pekte indirim yok , sitedeki fiyata metalik renk koyarak veriyorlar. 37,250.
    ford connect GLX te stil paketlisi 31.750ye veriyorlar.
    opel combo 1,3 full paket 28000 den telefonla görüştüm gelirseniz bişeyler yaparız diyorlar sanırım 27000 e bırakır. yarın fiyatı tam alacağım. 1.7 istediğimde satıcı dövecek gibi ne 1.7 si gelin 1.3un performansını gösterelim, 1.7 sadece 2 tane sattık diyerekte sanki araba yaramaz havası gösterdi. 1.7 full paketede sanırım 30 gibi fiyat cıkar

şimdi benim ihityaclarımı anlatayım sizlerde ona göre yardımcı olursanız sevinirim. araca 100 kilodan fazla yük atılması şuanki ticaretimde mümkün görünmüyor. yani aracı binek gibi kullanacagım kesin.hem şehiriçinde hemde şehirler arası kullanırım. birde ailemle biryerlere giderken. şuanki aracım opel vectra 2.0 16v bunuda 5 yıldır kullanımına alıştıgım sürüş perfonması acısından belirtiyorum. yakıt konusundada zaten vergiden gider olarak düşeceğim için cokta ön plana cıkartmak istemiyorum.

doblo partner kangoo kesinlikle düşünmüyorum. connect 1.8(110hp)GLX veya combo 1,3(70hp) veya 1.7(100hp)

şimdi kafama takılanları sorayım;
    bu iki aracın arasındaki 2. el farkı varmıdır. combo alırsan zarar edersin diyenler revaçta.(ama opel satıcısı bizimki 2.elde daha iyi ediyor diyor)
    hangi arac içeriye daha az ses alıyor
    hangi aracın performansı iyidir. 1.7 combomu 1.8 connectmi
    1.3 combo alırsam araba gitmez yada cokmu hantal kalır.
    iki arac arasında hangisi daha cok sorunlu

yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum

• Dedeye aldık connect tourneo 90hp olanından 60lt 550km yaptı yakıtını sen hesap et.
  • 1.3 koyduklarına göre bi bildikleri var herhalde dimi. Doblo'da da var ortak motor zaten. Connect biraz hantal kalıyo. İlk viteslerde bayağı hantal kalkıyo. Sonradan açılıyo ama yokuşlarda biraz zorlanabilirsin.
  • VECTRA 2,0 DAN İNİP BUNLARA BİNME... TİCARET YAPIYORSAN VE HAFTA İÇİ MAL TAŞIMA AMACIN VARSA SADECE BU TİP ARAÇLARA HEVES ET,
    BU SINIFIN EN İYİSİ OLAN CADDY BİLE YAPILIŞ OLARAK VE KONFOR AÇISINDAN DEĞİŞTİRECEĞİN BİNEK ARAÇTAN KÖTÜDÜR.
    ÖNCE BUNA DİKKAT ET,
    AMACIN DAHA BÜYÜK GENİŞ VE FERAH "ARABA" İSE YAKIT TÜKETİMİNİ DÜŞÜNÜYORSAN İKİNCİ EL C-MAX 1,6 DİZEL AL.
    LPG TAKSAMDA BİŞEY OLMAZ DİYORSAN KAMPANYASIDA VAR 0 KM TOYOTA COROLLA VERSO 1,6 BENZİNLİDİR, 7 KOLTUĞU VARDIR
    HER İKİ ARACIN YAKITI CONNECTE GÖRE AZDIR... GLX'E KANMA DERİM, EN SONUNDA ARKA DİNGİL MAKASLI RUHSATTA KAMYONET YAZIYOR VE YILDA 1 MUAYENE GEREKTİRİR.
    BUNU MUTLAKA DÜŞÜN TÜM TİCARİ ARAÇLAR SENİN ŞUANDA SATACAĞIN ARACIN KONFORUNU, ATİKLİĞİNİ VE ZEVKİNİ VERMEZ....
    ATTAN İNİP ...ĞE BİNMİŞ OLURSUN....

BİNEK BÜYÜK ARAÇLARA BAK DERİM... HER İKİ ARAÇDA SENİN AMAÇLARINA UYGUN DEĞİL...

BEN YAŞADIM....

• Senin yaşadığın ikilemi;
    1.3 CDTİ COMBO (2. el - 2007) alarak hallettim. Sadece aile kullanıcısıyım.
    1.7 arasam da bulamazdım, sanırım bulsam da çocuklarımın da kullanacağını düşünerek biraz hantal kalmasını isteyeceğim için almazdım. ( Sıfırında 2.5 milyarvarsa, ben en az 2 milyar daha fazla vermemek adına)

Bana yakıt azlığı lazım. Caddy alamayınca doblo - combo tercihine kadar inmiştim. Gönlümdeki oldu diyebilirim.
  • crtl alt del dediğini çok iyi anlıyorum bende binek bir otomobil almayı isterim fakat bana ticari bir araç olmalı şirket adına alıp vergi avantajlarından faydalanmam gerekiyor yoksa bu fiyatlara gider en azından 0km vectra bile alınır.:S
  • abicim bizde opel combo 1.3 2005 model full spor paket var...canavar gibi..sadece klimayı açıp yokuş çıkmicaksın..yakıt sürüş sportiflik duruş performans dersen ben combo derim...
    -ibreyi kökledik hız istiyosan.
    -1500 km yol yaptık uzun yol diyosan harika ötesi rahat ''en geniş arka koltuk''..
    -kolonlar zaten tam deli bişey..kolon taktırmaya gittik adam dedi gerek manyak sesi var..
    -kalite desen opel bi kere( aynı şeyi servis kalitesi için söleyemeceğim) kaporta,koltuklar fln kaliteli
    -2. el konusunda haklısın...şimdi combo'yu 18 milyara fln alıyolar...

combo alınmayacak bir araba değil bide camlarını karartırsan ne mutlu sana

resimler burada..
    http://forum.donanimhaber.com/m_19185727/mpage_7/key_/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acill yardım
    14 yıl önce açıldı
    Hyundai Teyp Sorunu Acil YARDIM !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yakıt derdin yoksa connect ideal gibi gözüküyor
    opel combi itici geliyor
    sanki iki arabayı birbirine yapıştırmışlar ya da
    elde kalan parçalardan opel yeni bir araba yapmış sanki arkası her an düşecek gibi...
  • Üstadım bence 1.3 motor tartısılır, 1.7 ye ise eyvallah denir,
    senin içün zati yakıt dert değil , satıcı elinde 1.3 var diye över tabi,
    1.7 olsa bosverin 1.3 derdi muhtemelen,
    1.3 motoru astra,linea,palio,albea,corsa vs.de kullanıyorlar
    ama ticari bir araçta 1.3 nasıl olur bunu düsünmek lazım gelir,
    linea,astra gibi görece olarak agır araçlarda 1.3 motorun yetersiz olduğu konusunda yaygın bir
    görüs var,
    özellikle ilk 2 vites hantal kalabilir.

connect icin yakıtı fazla denir ama
    combo ya nazaran daha oturaklı ve acıkcası daha saglam gözüken bir araç
    tercih konusu olabilir zannımca
  • Hocam bizde de 2 tane 1.7 CDTI Combo var birisi Ağustosta alındı diğeri ise daha 20 gün önce alındı.. Sana tavsiyem 1.3 alma çok hantal o kasaya 1.3 doblo daha performanslı anlamadım km de şehir içi 16 krş felan yakar performans olarakta şuanda geçemeyeceği ticari araç yoktur Doblo 1.9 ve Caddy de dahil araç 2. viteste kuru zeminde gaza yüklendiğinde pati çekiyo.. Biz 29.500 e aldık 1.7 comboyu 20 gün önce.. Araç hakkında sormak istediğin varsa ben yanıtlarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeR PaN -- 27 Şubat 2008; 10:15:16 >
  • bence 1.7 combo al çok fazla yük yüklemiyeceksen (en fazla 100 kilo demişşin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeTeR PaN

Hocam bizde de 2 tane 1.7 CDTI Combo var birisi Ağustosta alındı diğeri ise daha 20 gün önce alındı.. Sana tavsiyem 1.3 alma çok hantal o kasaya 1.3 doblo daha performanslı anlamadım km de şehir içi 16 krş felan yakar performans olarakta şuanda geçemeyeceği ticari araç yoktur Doblo 1.9 ve Caddy de dahil araç 2. viteste kuru zeminde gaza yüklendiğinde pati çekiyo.. Biz 29.500 e aldık 1.7 comboyu 20 gün önce.. Araç hakkında sormak istediğin varsa ben yanıtlarım..

vergi levhasıyla mı 29500? metalik renk-dizayn paket falan var mı?
  • arkadaşlar opelle görüştüm 1.7 cdti city plus (klima+spor paket+metalik renk) dizatn paketi bir işe yaramaz dedilerde neler oldugunuda anlatmadılar. bu araca 29.500 ytl fiyat aldım..29.000 e verirseniz alırım dedim bakalım nolacak vermezlerse gider connect alırım vergi levhası olunca ne değişiyor onuda çözemedimde acaba dahada aşşagıya inerlermi 28.000 falan gibi onuda bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

işin garibi ben dun görüştügüm satıcıya 1.7 istiyorum dediğimdede adam 1.7yi öve öve bitiremedi dünde 1.3 diyordu
  • Araç spor paketli gökyüzü mavisidir.. O zaman ki bütün paketler var işte..

combomu connectmı?acil yardım ltf

Aracın biri bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cayene

arkadaşlar opelle görüştüm 1.7 cdti city plus (klima+spor paket+metalik renk) dizatn paketi bir işe yaramaz dedilerde neler oldugunuda anlatmadılar. bu araca 29.500 ytl fiyat aldım..29.000 e verirseniz alırım dedim bakalım nolacak vermezlerse gider connect alırım vergi levhası olunca ne değişiyor onuda çözemedimde acaba dahada aşşagıya inerlermi 28.000 falan gibi onuda bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

işin garibi ben dun görüştügüm satıcıya 1.7 istiyorum dediğimdede adam 1.7yi öve öve bitiremedi dünde 1.3 diyordu

Ellerinde hangi model varsa adamlar onu övüyorlar size durum onu gösteriyor.. Bi kere 1.3 ün motor olarak övülecek tek kısmı yakıttır heralde başkada bişe olacağını sanmam

• quote:

Orjinalden alıntı: cayene

arkadaşlar opelle görüştüm 1.7 cdti city plus (klima+spor paket+metalik renk) dizatn paketi bir işe yaramaz dedilerde neler oldugunuda anlatmadılar. bu araca 29.500 ytl fiyat aldım..29.000 e verirseniz alırım dedim bakalım nolacak vermezlerse gider connect alırım vergi levhası olunca ne değişiyor onuda çözemedimde acaba dahada aşşagıya inerlermi 28.000 falan gibi onuda bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

sen satıcılara inanma. 1,7 iyidir. kime sorsan 1,3 biraz zorlanıyor diyorlar. aradaki fiyat farkı mesele değilse 1,7, pahalı diyorsan 1,3 le de idare edersin.

• gözü kapalı connet yerden yüksek combonun önü çok alçak bi kaza anında ön düzen çok masraf çıkartır normal araçlara göre..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.