Şimdi Ara

combo anakartlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ddr2 ve ddr3 ü beraber destekleyen combo anakartların sorun cıkardığını duyuyorum tavsiyeniz görüşünüz nedir acaba ?

• ne gibi sorun.ben kullanıyorum ama daha bi keleğini görmedim adinin
  • gigabytta sorun yasamadım p35c ds3r kullandım ....ama diger markaları bilemem
  • böyle bir geyik var ama aslı yok galiba.
  • combo anakart alcaktımda içime kurt düşürdüler işte şimdi ddr2 800 ler cok ucuz takıcam 2 tane 2 gb 800 luk ddr3 ün 2008 sonunda ucuzlayacağı iyice kesinleşti gibi çünkü büyük baskı yapılmış ucuzlayıncada anakart değiştirmeden ddr3 ümü gönül rahatlığı ile takarım diye düşünüyorum alıyım mi sizce combo anakartı yeni sistem topluyorum uzun vadeli olmasını istiyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thskrkrkmz

combo anakart alcaktımda içime kurt düşürdüler işte şimdi ddr2 800 ler cok ucuz takıcam 2 tane 2 gb 800 luk ddr3 ün 2008 sonunda ucuzlayacağı iyice kesinleşti gibi çünkü büyük baskı yapılmış ucuzlayıncada anakart değiştirmeden ddr3 ümü gönül rahatlığı ile takarım diye düşünüyorum alıyım mi sizce combo anakartı yeni sistem topluyorum uzun vadeli olmasını istiyorum?

ddr 3 pek fazla bir getirisi olmaz ama ozellıkle 45 nm işlemci destekli olmasına dikkat et ..su an ki combo anakartlar her ne kadar 45nm işlemci destegine sahip olsada 45nm işlemci destegi icin daha saglam bir kart almaya bak...

• öneriniz hangi anakart olur peki asuslar herkonuda cok sağlam oluyor diyorlar asusun varmi acaba combo anakartı varsa hangisi daha iyidir veya dier markalardan hangisi tercih edilmedi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    P45 vs X48 vs Q45
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: thskrkrkmz

combo anakart alcaktımda içime kurt düşürdüler işte şimdi ddr2 800 ler cok ucuz takıcam 2 tane 2 gb 800 luk ddr3 ün 2008 sonunda ucuzlayacağı iyice kesinleşti gibi çünkü büyük baskı yapılmış ucuzlayıncada anakart değiştirmeden ddr3 ümü gönül rahatlığı ile takarım diye düşünüyorum alıyım mi sizce combo anakartı yeni sistem topluyorum uzun vadeli olmasını istiyorum?

bu haberi ben yaptım bu gün bi sorun yok anakartı da hatta ben önerdim 45 nm e destek veriyor gigabayt ın sitesinde destek var bios güncellemesi ile oluyor galiba
  • Combo anakartlarda sıcaklık problemi ve nadirde olsa stabilite sorunları olduğunu okudum.Ddr3 ün anakartın parçalarına ekstra yük bildirdiği söyleniyor.Forumda combo anakart önereni ve kullananı pek sık görmüyoruz açıkçası.

Bu konuya açıklık getirecek olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 28 Ocak 2008; 21:43:21 >
  • ddr3 destekleyen anakartlar ddr3 1066 mhz destekliyor.. ama p35 ds3 lerde mesela ddr2 de 1066 destekliyor.. ben ddr3 teknolojisi otruduğunda o anakrta 1333 yada 1666 takamayacaksam şimdiden ddr 3 anakart almayı mantıklı bulmuyorum.. ddr2 remi 1066 hızında kullanabilir aynı bandı yakalarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

ddr3 destekleyen anakartlar ddr3 1066 mhz destekliyor.. ama p35 ds3 lerde mesela ddr2 de 1066 destekliyor.. ben ddr3 teknolojisi otruduğunda o anakrta 1333 yada 1666 takamayacaksam şimdiden ddr 3 anakart almayı mantıklı bulmuyorum.. ddr2 remi 1066 hızında kullanabilir aynı bandı yakalarım

biraz önce gigabyte d35c-ds3r nin özelliklerine baktım 45 nm işlemcileri destekliyor 6 tane ram slotu var rev2.0 versyonuna 4 tanesi ddr2 1200 mhz ram 2 tanesi 1333mhz tabi bunu daha yukarı O.C ile çekebiliriz ddr2 ile başlıyıp daha sonra ddr3 e geçmek mantıklı 2x2 gb ddr3 ler geldiğinde tabi bu aradada cas değerleri küçülcek şu an alınabilicek en uzun ömürlü anakrt bu

• 845 zamanlarını bilenler bilirler 845D ler vardı.. o anakrtlar sd remlerin yanısıra ddr 200 ve ddr 266 desteğine sahipti.. ama anında ddr 333 ve 400 çıkınca hiç bi işe yaramadı anakartlar..tarih tekerrür etmesin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

845 zamanlarını bilenler bilirler 845D ler vardı.. o anakrtlar sd remlerin yanısıra ddr 200 ve ddr 266 desteğine sahipti.. ama anında ddr 333 ve 400 çıkınca hiç bi işe yaramadı anakartlar..tarih tekerrür etmesin..

ddr3 lere O.C ile 1625 -1800-2000 mhz leri yakalaya biliyoruz önemli olan ramin üzerindeki değerleri girebilmek olmadımı 1333 mhz de kullanıp cas değerlerini küçültürüz buda bi hızlaştırma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.