Şimdi Ara

Combat arms Connection hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ark.lar herkese merhaba bu gün pc ye COMBAT ARMS ı indirdim kurdum sitesinden kendime user name and password aldım ancak oyuna girerken kullanıcı adı ve şifre istediği yere yazıyorum karşıma bu yazı çıkıyor yardımcı olabilecek warmı !!!

önce bu çıkıyor karşıma :YOU HAVE LOST CONNECTİON WİTH THE SERVER.PLEASE TRY AGAİNİN A MOMENT(ERROR CODE=PI 30022) DİYE YAZIYOR

ÖTEKİ HATA İSE BU

UNABLE TO CONTACT THE LOGİN SERVER.PLEASE TRY AGAİN...

SİZCE BU HATALAR NORMAL Mİ YADA NE YAPMAM GEREKİYOR ACİL YARDIM PLEASE.......
    SAYGILAR huLe..XxX

Anahtar Sende,Kullan kazan! Doğru Yöne Çevir Sonsuza Uzan!!!
  • Combat Arms ile ilgili sorunlarınıwww.combatarmsturk.com/forum adresine yapabilirsin.
  • Dostum bu sorun bendede veriyordu bi yerde avrupa ve ortadoğu serverı icin olan exe sini indirip kurmanız gerekiyodu dedi bende onu indirdim ama ondaa kurarken ''An error during installation.Please try again.'' hatası verdi. :P sorunu çözemedim daha ..
    * Intel I7 4790 * *Gigabyte Z97X-GAMING 5* * ZALMAN Z11 NEO 700W * * CORSAIR Vengeance 8x2 16GB DDR3 1600MHz * * 240GB HyperX 3K Serisi SSD * * MSI GTX 970 Gaming * * WD Blue 1 TB 7200 * * Seagate 2TB 7200 *
  • Kardeşim oyunuwww.combatarms.nexoneu.com dan indir öyle oluyorMUŞ.. bende şimdi indiriyorum.

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.6 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.4.2 (KitKat) İşletim Sistemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.