Şimdi Ara

Çoluğunu çocuğunuzu akrabanızı komşunuzu seviyosanız domuz gribi aşısı YAPTIRMAYINN... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kadar safsınız. her ne kadar akpnin bünyeye zararlı olmayan bir icraatini görmesemde birileri nemalanmak için proveke ediyor. kobaymışız peh. daha 1 saat önce amerikada master yapam bir arkadaşımla görüştüm. acayip sıra olduğunu hekesin h1n1 aşısı yaptırmaya gittiğini hatta ikamet ettiği missouri jefferson city aşılamayı çoculara öncelik verildiği vsvs anlattı. boşa kuruntu adamlar vuruldu çoktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuber

Bir amerikan devlet başkanı ülkemize geldiğinde onun idrarını dışkısını bile bu ülkede bırakmıyorlar. Korumaları bi poşete koyup ülkesine götürüyor...

ÖMER FİDAN....

Bunu yazan adam biraz cahilmiş..

Evet obama dışkısından tut yemek yediği çalatı bıçağı bile bırakmadı,nedenini biliyor musun??

Şöyle ki;bu adamın dışkısını laboratuvarda incelersen bu adamın hangi hastalıklara sahip olduğunu,hangi hastalıklara karşı savunmasız olduğunu,hangi ilaçları kullandığını,nelere bağışıklığı olduğunu anlarsın..Ve bu inceleme bir düşmanın eline geçerse dışkının sahibi tehlikeye girer..

Umarım anlatabilmişimdir..
  • Ulan ne insanlarsınız.Sizene abdden sizene oradan buradan.Akp imiş Mhp imiş bizene abicim yeter artık adamlar ilaçları getirtiyor hemen olmadan vurulalım diye getirmişler onlarda istemez herhalde para gitmesini.Zaten zorunlu değil siz neyin kavgasını yapıyorsunuz.Vurulan vurulur vurulmayanda vurulmaz onun görüşüdür.Bizde ailecek vurulmayacağız oda gerek olmadığını düşünmemiz şu güne kadar gereksiz ne ilaç içtik ne aşı vurulduk yani içinde bu varmış şu varmış vurulanlar düşünsün vurulmayacaklarda sussun.
  • nerden geliyor bu virüs ilkokuldaki bir çocuğa kardeşim?
    en garip tarafı bu bence...

hiç film izlemedinizmi ?
    virüsü yaymak isteyen düşmanlar önce okula giderler oradan başlarlar yada sus sisteminden...

en hızlı virüs yayma sisteminden biri okuldan başlamak...
    okuldaki ufak öğrenciler bilinçsiz ve farkına varmadan birbirlerine bulaştırıyorlar, okul çıkışı tüm öğrenciler evlerine gidiyorlar...
    bir okulda 1000 öğrenci olsa ;
    evlerinde kendileri hariç 3 birey daha olsa...
    onlarada bulaşmış olacak...
    içlerinden biri elbet işe gidiyordur sabahın köründe, bu şekilde iş yerindeki insanlarada bulaşmış olacak...
    evdeki bayan alışverişe çıkıyor ve böylede alışverişe çıkan insanlar arasında yayılmış olacak..vs..vs..

1-2 haftada virüslü insan sayısı çok hızlı şekilde artma gösterir bu şekilde...

ben virüsü bulaştırmak ve o aşıları satmak istesem, ya sus sistemlerinden başlardım yada okullardan...

• ya o değilde bizim fizik hocası soyledi bunlr tamamen avrupa ülkelerini ticaret oyunu adam yapıyo virüsü yayıyo sonra arkasından ilaç gelsin paralar...AIDS insanlara maymunlardan bulaşmış bide bunu bilmiyodum virüsü vericek insan bulamayınca maymuna vermişler acaba domuz gribi ilk kimde görüldü
  • işte bu tür ön yargılar yüzünden gelişemiyoruz ya. adamların işi gücü yok bizim genlerimizi mi araştırcaklar? tabi ya dünyanın en zeki en yaratıcı insanlarıyız ya bunları yapmaları çok doğal dimi ? arkadaşım heralde bu aşılar gözü kapalı alınmıyor . birçok testten geçiyor. birçok uzman doktorlar tarafından inceleniyor . merak etme göz göre göre çocuklara bu aşıların yapılmasına kimse izin verilmez. bu konu hakkında birşey sallamak istiyorsan anca şöyle diyebilirsin. bu hastalığı çıkaranlar onlar aşısını çıkaranlar onlar. yoksa nasıl para kazancaklar. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

işte bu tür ön yargılar yüzünden gelişemiyoruz ya. adamların işi gücü yok bizim genlerimizi mi araştırcaklar? tabi ya dünyanın en zeki en yaratıcı insanlarıyız ya bunları yapmaları çok doğal dimi ? arkadaşım heralde bu aşılar gözü kapalı alınmıyor . birçok testten geçiyor. birçok uzman doktorlar tarafından inceleniyor . merak etme göz göre göre çocuklara bu aşıların yapılmasına kimse izin verilmez. bu konu hakkında birşey sallamak istiyorsan anca şöyle diyebilirsin. bu hastalığı çıkaranlar onlar aşısını çıkaranlar onlar. yoksa nasıl para kazancaklar. ;)

kızamık aşısının yan etkileri bile yıllar sonra ortaya çıkıyor. 9-10 yaşlarındaki çocuklar bir bir sakat kalıyor. kim bilir bu aşının yan etkileri ne olacak ? Ne kadar süre incelemişler ? olmayın, oldurtmayın.

• 6 ay once olmus rahmete kavusmustu bu grip , nerden , ne zaman hortladi gene .
  • bencede türkiyenin nüfusu çok fazla kimse aşı falan yaptırmasın
  • ben bu grip olayına pek inanmıyom kanaitimce abd ve avrupanın kimyasal silah denemesi zira geçmişi araştırılsa eminim güvenilir bilgilere ulaşamayız çünkü haberlerde felan domuz gribini söylerkelerken ne zaman ortaya çıkmış gibi açıklamalarda bulunmuyolar şde ben bu yüzden şüpheliyim.
  • Sanki yolumuzu kesiyolar dur aşi olcaksin diye.. aşi olmak istemeyen olmicak zaten zorunlu bişiy degil.. ögrencilerde ise velinin istemiyorum demesi yeticek.. Ben şahsen domuz gribi aşisi olma şansim olursa olucam.. DNA'mida alip g.tlerine soksunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 29 Ekim 2009; 7:36:29 >
  • Hala basit düşünen beyinlerini kullanamayan insanlar var..ABD gibi ülkelerin planları artık büyük."Hayatta olmaz böyle bir şey" diye düşündüklerinizi onlar uygulamaya koyuyor...Aşı olmayacağım..Aşı olacak olanların olmamasını sağlamaya çalışmamın nedeni ise sonunda zararlı çıkacak olanların Türk milleti olmasıdır..
  • Bu elinde komplo teorilerinden başka hicbirsey olmadan millete ası olmayın diyen adamlar yarın öbürgün Allah korusun onlara inanıp da ası olmayan bir insan vefat ederse ne yapacaklar acaba cok merak ediyorum? Biz bunları söyledik ama ya dedigimiz gibi degilse sonucunda ne olacak diye hic düsünüyor musunuz? Vicdanınızın rahat olacagından emin misiniz? Özellikle ortalıgı karıstırmakta üstüne olmayan eski Saglık Bakanı gercekten yaptıgı hareketin sonucunda işin nerelere varacagını düsünüyor mu yoksa sadece siyasi bir amac mı tasıyor acaba?
  • arkadslar bılıp bılmeden sallamayın doktor arkadsım la konutum biz Türklerde artık sacmalamada doruk yapmısız..aynı ıgneden tum avrupa ve amerıkada ası uygulaması baslandı amerıka olaganustu hal ılan ettı herkese ası vurulacakmıs..mıllet yıne basladı g.tunden uydurmaya ey yavrum ey..olur gıdersın sonra devlet nerede dersın..
  • su dunyada nelere tanık alıyoruz buda bır komplo olabılır yada olmayabılır bılemeyız
    bırı cıkıp zararlı dıyor bırı zararsız dıyor bırı komplo dıyor
    allaha dua edelımde su ılletten cabuk kurtulalım
  • Ülkenin basındakiler gecer Kamera karsısında aşı olursa halka aşının güvenli olduğunu gösterir ve çoğu kişinin fikri değişir şu an kararsızım bnde olsam mı olmasam mı diye...
  • ne insanlar var şu dünyada , bencede siz aşıyı yaptırmayında akıllı insanlara aşı kalsın bir faydanız olur böylece memlekete
  • Türkiyede Gerizekalının Biri Çıktı Yok test edilmemiş yok şu yok bizi kobay olarak kullanıcaklar die.

Bu seferde Fransada çıkmış Birisi milletin kafasını bulandırmış Fransanın %13 ü aşı olmayacakmış ...

Ayrıca Ben Aşıyı Hepinizden önce vurulucam Size Tüm sonucu söylerim

Sağlık Bakanlısğındakii Doktorlar olmuş Siz Hala Yok Kobay yok şuydu buydu Konuşuosunuz

****Herşeyden Önemlisi Hükümet Kendini Riske Atarmı Bu Durumda-Aşıdan Şuanda Biri Bile Zarar Görse Halk Ayaklanıcaktır... ****
  • Ben bu ülkede söylenen sözlere, yapılanlara güvenmediğim için aşıda olmam. Çünkü güvenmiyorum.

Keneden o kadar kişi öldü ama aşı getiren yok. Halbuki yurt dışında korunma aşısı varmış ve etkisi 5 sene sürüyormuş. Tv lerde çıktı, haberi geçildi.
  • yasaklanmalı aslında forumda bu tür konular milletin aklını bulandırmaktan başka hiç bi halta yaramıyosunuz söleyim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.