Şimdi Ara

Colt almak istiyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20bin gibi bir bütçem vardı ilk arabam olacak punto jazz colt getz düşünüyordum. jazz temiz bulunmuyor bu fiyata onu eledim.

otomatik almayı düşünüyorum bu konuda da colt diğerlerinden bir adım öne çıkmış oluyor. 3 kişi bineceğiz arabaya boyutunu yeterli bana ön konsol hariç tAsarımını da seviyorum aklımın bir köşesinde halen punto var ama sizden de yorum almak istedim ilk arabaya hangisi ideal olur.

yakıt önemli değil 1.3 mu 1.5 mi colt seçilmeli
    yarı otamatik ile tam otomatik farkı nedir hangisi tercih edilmeli

iç anadolu da max 20bin liralık otomatik colt önerisi yaparsanız da sevinirim bu alınır dediğiniz.

Acemi arabası için ideal mi yedek parçası filan pahalı mı?

BU ARACIN VİTESİ OTOMATİKLEŞTİRİLMİŞ DÜZ VİTES OLARAK GEÇER VE ALMAN GETRAG YAPIMIDIR. YAKIT TÜKETİMİNİ AZALTMAK ÜZERE SADECE DEBRİYAJ KALDIRILMIŞ DENİLEBİLİR. . BU YÜZDEN ÖRNEĞİN YOKUŞLARDA GERİ KAYDIRIR. DİK YOKUŞLARDA EL FRENİ KULLANMAK DURUMUNDA KALABİLİRSİNİZ.

bu yazılanlar doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_blue -- 13 Nisan 2012; 1:06:22 >

• 1.3 veya 1.5 ne için kullanacağına bağlı. Performansı mı ekonomi.

Yarı otomatiktir bizimkiler. AMT şanzımandır üzmez sizi. Evet %5 eğimde kaydırır. El frenine zamanla alışırsın.

Yedek parçada sıkıntısı tüm japonlarda olduğu gibi bunda da var. Pahalıdır yani.

Sonuç olarak acemiliğini atacağın bir süre sonra satacağın bir araç alacaksan Colt'u kısa vadeli bir araç olarak düşünme.

Çünkü kolay kolay arıza çıkartmaz. Uzuuuuuuuuuun Km binilebilecek bir araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    10 ay önce açıldı
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.