Şimdi Ara

Collin MCrae Rally 2005

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ATI Radeon 9550 128Mb ekran kartım var ancak, oyunu kurdum, açılmıyor hata veriyor. Anlayamadım Bu kart bu oyunu çalıştırmaz mı ?

• walla bende gf2 var ve oynuom desem yalan olur
    bende acmıo ama atı radeon kalıtelı bısı bılıodum ben
  • açar açar o kartlarla alakası yoktur büyük ihtimalle. bende 9600xt var kusursuz oynuyorum. virtual daemon programıyla iso dosyasını seçtinizmi. eğer yapmadıysanız öyle yapın oluyor. mount yapın yani virtual daemon ile iso dosyasını. (indirdiyseniz tabii. cd si çıktımı bilmiyorum)
  • o programı nereden bulabilirim, ve hangi iso dosyası
    quote:

Orjinalden alıntı: basketci

açar açar o kartlarla alakası yoktur büyük ihtimalle. bende 9600xt var kusursuz oynuyorum. virtual daemon programıyla iso dosyasını seçtinizmi. eğer yapmadıysanız öyle yapın oluyor. mount yapın yani virtual daemon ile iso dosyasını. (indirdiyseniz tabii. cd si çıktımı bilmiyorum)
  • ben 5 cd olarak aldım oyunu

CD'nin içerisinde Polish Patch diye bir dosya var bu ne işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 26 Nisan 2005, 22:11:30 >
  • eddie sendeki sorun protection errormu?

Eğer sorun oysa nero6 serisindeki bir codecten dolayı kurulmuyor oyun..onun için kısayola -Nomovie ibaresini ekliceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _eDDie_

o programı nereden bulabilirim, ve hangi iso dosyası
    quote:

Orjinalden alıntı: basketci

açar açar o kartlarla alakası yoktur büyük ihtimalle. bende 9600xt var kusursuz oynuyorum. virtual daemon programıyla iso dosyasını seçtinizmi. eğer yapmadıysanız öyle yapın oluyor. mount yapın yani virtual daemon ile iso dosyasını. (indirdiyseniz tabii. cd si çıktımı bilmiyorum)

torrentle indirdiysen eğer o dosyalar açınca iso şekline geliyordu. işte bu iso dosyasını Virtual DAEMON programıyla mount yapıp seçmelisin.www.gamecopyworld.com adresinde vardı. isoyu da UltraISO (bunuda bulursun dowload sitelerine falan bak. olmazsa gogle.com dan arat)programıyla açıp kurmalısın. ama zaten bunları yapman gerekiyordu. yoksa hiç kuramazdın. sanırım sen başka şekilde edinmişsin oyunu.

ama eğer bu tür oyunları seviyorsan ne yap yap bu oyunu oyna derim. olmaz böyle bişey. resmen aşmış codemasters artık bu oyunla. ben önceki bütün colinleri oynadım aralıksız hemde. ama en iyisi şu an cmr2005 derim. bende hepsinin yeri ayrıdır. ama özellikle 2 ve 5 süper.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MotoGP 2006......Xbox360
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • {PeGaSuS}
    oyunu kurdum ancak, açıyor siyah ekran geliyor karşıma ve sonra pat diye kapatıldı diye bir hata mesajı çıkıyor.

dediklerini bir denerim

@basketci 5 cd olarak aldım ben bu oyunu, kurulumu yaptım. YArdımların için yinede çok teşekkür. Bende birkaç serisini oynamıştım, bunu oynamamak ayıp olur şimdi, açabilirsek inş. yolları tozatmaya başlayacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 26 Nisan 2005, 22:18:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _eDDie_

ben 5 cd olarak aldım oyunu

CD'nin içerisinde Polish Patch diye bir dosya var bu ne işe yarar

polish diye bi dil paketi o. kurmana gerek yok. japonca gibi bi dil sanki anlamadım ama iskandinav diline benziyor.
  • eddie senin sorunun benim dediğim olay...Nero6.3 serisi bişi kullanıon galiba (:

masaüstünde hedefin sonuna ekleyeceğin -nomovie weya -novideo ibaresi oyunun nero codecleri tarafından gözterilmez hale gelen başlangıç demosunu izletmeden seni direk oyuna atıcak...dene hemen
  • oyunu 3 kere kurup kaldırdım, yüklemenin bitmesini bekliyorum inş. olacak bakalım, dediğin gibi nero 6 bende mevcut
  • "Problem: When loading the game it halts on a blank screen with a Protection Error

Solution: This is caused by the latest version of Nero and some of the codecs this installs on your system.

You should be able to workaround this problem by modifying your CMR 2005 shortcut as follows:

1) Edit your Colin McRae Rally 2005 Windows shortcut (found on the desktop and/or the start menu) by right clicking on it and selecting properties.
    2) In the target box, add NOVIDEO after the target entry, so the target looks like this

"C:\Program Files\Codemasters\Colin McRae Rally 2005\CMR5.exe" NOVIDEO

3) Click on OK or Apply and now try running the game again"

ahada buldum
  • işte bu ,çalıştı

Çok sağol Pegasus,
  • valla, komple Neroyu kaldırdım en son , çünkü, Career moduna geldimmi, çalışmıyor sanırım yine video falan çıkıyor, hata veriyor yine ,
  • walla benim ki de protection error veriyo bende driver ları fln güncelleyip no video modunda çalıştırmayı deneyecem bakalım olcakamı
  • arkadaşlar yardımcı olacak varmı aynı hata bendede var resimli olarak anlatacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.