Şimdi Ara

collezione pantolonu yamuk dikmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cumartesi collezione den pantolon almıstım 90 tl ye ,, collezionede ölçüleri aldılar bende gittim collezioneun kendi tezisine vericeklermis , neyse dün gittim kotu aldım bugun giydim kotu darpaça yapan daha doğrusu yapamayan terzi kotu yamuk dikmiş bu 1. cisi değil,,,
    bu kottan öncede kot ladım belden 2 cm kırpacaklardı onuda yapmamışlar ve parasını vermiştim

ben bu şer...sizlerden fatura almadım yarın gidceğim bunu alın yamuk dikmişsiniz felan diye sizce geri alırlarmı ne yamam gerek faturası felan yok sadece kotun üzerindeki o etiketi felan var o kadar ne yapmam gerek almazlarsa 90 tl uçtu demek

• Collezione dan 90 liraya pantolon mu ? Yuh.
  • bence almazlar uğraşma geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Collezione dan 90 liraya pantolon mu ? Yuh.

aynen ya
    oranın pantolonları işe yaramaz
    birde90 tl mi verdn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso... -- 27 Eylül 2010; 23:49:04 >
  • 90 liraya 3 tane keten pantolon alır çatır çatır giyerim ben. hatta indirimi falan bekler yakalarsam 4 pantolon 1 t-shirt alırdım
  • Götür izah et düzeltsinler, levis alırdın o paraya 501 bile alırdın denk gelse
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

90 liraya 3 tane keten pantolon alır çatır çatır giyerim ben. hatta indirimi falan bekler yakalarsam 4 pantolon 1 t-shirt alırdım

+1 Geçmiş Olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayağı sıkan çorap lastikleri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bilmiyorum kot gözüme çok güzel gözükdü, istediğim türden bir kottu bende aldım ama yamuk dikmiş salak terzi geri almaları önemli değil düzeltsinler yeter yada normal bir terzide düzelttirme şansım varmı
  • o markanın 90tlye pantolonu mu varmış şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.8T

quote:

Orijinalden alıntı: wuc

o markanın 90tlye pantolonu mu varmış şaşırdım

alana şaşırman lazımdı

(Varsayim) Bu 200 milyar verip fiat tan bi araba almaya benzemis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 28 Eylül 2010; 0:22:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.