Şimdi Ara

Colins'teki %50 İndirim Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Colins'teki 2.ürüne %50 indirim nasıl oluyor?
    Diyelim 40 TL'lik bir gömlek ve 200TL'lik ceket aldım.
    40+100TL şeklinde mi ödüyorum yoksa 20+200TL şeklinde mi ödüyorum nasıl oluyor?

• 200+20

Edit : Ucuz olan üründe %50 indirim yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtraterrestriaL. -- 10 Kasım 2012; 14:23:31 >
  • 150 liraya bişi aldın ardından 80 liralık bir şey aldın ona 80 ödemiyorsun 40 ödüyorsun
  • her zaman her yerde düşük olanın yarısı kampanyasıdır. ayrıca colinse 200 lira verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

her zaman her yerde düşük olanın yarısı kampanyasıdır. ayrıca colinse 200 lira verme.

Hocam mecazi olarak rakam söyledim de neden 200 çok mu deri ceket vs. için colinste?
    Sağlam marka değil miydi? Ben mi yanlış biliyorum?
  • deri cekete 200 lira vericeksen mudoya bakmanı öneririm. daha kaliteli ve daha çok çeşit bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

her zaman her yerde düşük olanın yarısı kampanyasıdır. ayrıca colinse 200 lira verme.

Hocam mecazi olarak rakam söyledim de neden 200 çok mu deri ceket vs. için colinste?

colinsten kot , tshirt , triko almış biri olarak söylüyorum . hem ben hem tanıdıklarım kullandığı için, hak etmiyor o kadar parayı. levis filan bak , mavi de son çaren olsun . para sorun değilse fazla diesel en iyisi f/p olarak .yoksa fiyat olarak daha paha/kalite ürünlerde var.

deri ceketimi polo garage dan aldım ben memnunum . tabii daha iyileride var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 10 Kasım 2012; 14:31:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

colinsten kot , tshirt , triko almış biri olarak söylüyorum . hem ben hem tanıdıklarım kullandığı için, hak etmiyor o kadar parayı. levis filan bak , mavi de son çaren olsun . para sorun değilse fazla diesel en iyisi f/p olarak .yoksa fiyat olarak daha paha/kalite ürünlerde var.

deri ceketimi polo garage dan aldım ben memnunum . tabii daha iyileride var .

Yok hocam, pahalı bir şey bakmıyorum zaten. En fazla 120-150TL çıkabilirim deri cekete.
    Mavi iyi marka mıdır? Kumaşı nasıldır? Levi's 'e zaten laf yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.