Şimdi Ara

Coldplay,Morrisey gibi sanatçıların yaptığı müziğin türü ne?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta yani soruyorlar ne tarz müzik dinliyorsun diye.o yüzden

• Pop ve Folk Rock
  • Coldplay Alternative, Indie Rock ile başladı son albümlerde Pop, Pop-Rock'a döndü.

Morrissey, The Smiths grubunda Alternative ve Indie Rock yapıyordu tek başına müzik kariyerine başladıktan sonra geleneği bozmadı öyle devam etti.

Ben böyle biliyorum yanlışım varsa affola.
  • Brit Pop / Indie.
    Coldplay"in son iki albümü için geçerli değil bu dediklerim, artık pop"a kaydılar neredeyse.
  • pop
  • Pop belki biraz rock kacabilirler.
  • Coldplay çok iyi bir gruptu gerçi hala çok seviyorum ama eski şarkılarındaki ruh yok yeni şarkılarında."Fix You" What If" "Viva La Vida" gibi harika şarkıları varken Rihanna ile yaptıkları şarkıyı beğenmedim.Son çıkan "Midnight" ı da beğenmedim.Eski tarzlarına geri dönmeliler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi türk rock şarkıları?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Coldplay çok iyi bir gruptu gerçi hala çok seviyorum ama eski şarkılarındaki ruh yok yeni şarkılarında."Fix You" What If" "Viva La Vida" gibi harika şarkıları varken Rihanna ile yaptıkları şarkıyı beğenmedim.Son çıkan "Midnight" ı da beğenmedim.Eski tarzlarına geri dönmeliler

artık basitleştirdiler müziklerini gibime geldi ha mükemmel grup ama sonlarda bozdular. Son singleları Magic güzeldi bakalım albüm nasıl olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coldplayın hala eskilerini dinlerim. yenileri çöp
  • morrissey, the smithsle beraber 90'larda beliren brit-pop akımına büyük ölçüde öncü olmuştur. brit-pop yaptığını kabul eder. birkaç şarkısı alternative'e kaysa da.
    coldplay de, ilk çıktıklarında alternative rock yaptıklarını belirtiyorlardı. ama son albümlerine bakılırsa brit-pop'a kaymışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.