Şimdi Ara

Coldfusionu nasil bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bilen duyan goren var mi? Nasildir? Turkce kaynak bulunur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asıl sizin merakınız neredendir ? Türkçe kaynak değil bi haber bile bulabileceğinden emin değilim başka bir yapıya yönelmelisiniz bana kalırsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakult

Asıl sizin merakınız neredendir ? Türkçe kaynak değil bi haber bile bulabileceğinden emin değilim başka bir yapıya yönelmelisiniz bana kalırsa :)

Is icin gerekli.Siz biliyor musunuz?

• Maalesef bi bilgim yok sadece merak edip bakmışlığım var büyük şirketler kullanıyor diye biliyorum.
    Umarım bilen bi arkadaş çıkıp yardımcı olur başarılar :/
  • quote:

Maalesef bi bilgim yok sadece merak edip bakmışlığım var büyük şirketler kullanıyor diye biliyorum.
    Umarım bilen bi arkadaş çıkıp yardımcı olur başarılar :/

Tesekkurler sansima Turkce kaynak bulabildim su an kargoda umarim aydinlatici bir kaynaktir.Kitap gelince daha net bilgiler yazabilirim.
    Yaptigim arastirmalardan elde ettigim bilgiler ise soyle;
    Bir dönem cok buyuk kolaylıklar getirdigi icin bazi yazilimcilar tarafindan kullanilmis ama sonradan neredeyse tamamiyle terkedilmis gibi.
    Biraz eski bir teknoloji gibi duruyor ve sanirim hazirlanilan web tabanli programlar mobile uyarlanamiyor yada uyarlanmasi buyuk mesele.
    Performans ve uyumluluk sorunlari oldugundan ve yazilan yazilimlarin cok agir calistigindan bahsedilmis.(Tabi bu yorumlarin geneli coldfusion adobe eline gecmeden yazilmis.)
    Adobe ustune birseyler koymus mudur gelistirmis midir muamma.
    Fiyati asiri pahali builder icin 22bin tl istiyor adobe.
    Is icin lazim olmasa hayatta ilgilenmezdim sanirim.

• Cevabınız ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam sayenizde en azından artık benimde bu konu hakkında söylemek için bir kaç cümlem oldu :)
    Umarım emek verdiğinize değer ve sizi bir basamak daha yükseltir. Bilgi bilgidir bir zararı dokunmaz nede olsa.
    Başarılar dilerim.
  • quote:

Cevabınız ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam sayenizde en azından artık benimde bu konu hakkında söylemek için bir kaç cümlem oldu :)
    Umarım emek verdiğinize değer ve sizi bir basamak daha yükseltir. Bilgi bilgidir bir zararı dokunmaz nede olsa.
    Başarılar dilerim.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Sizede başarılar diliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.