Şimdi Ara

cold LVL 23 BÜYÜSÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şu coldun lvl 23 büyüsü ne acaba?eğer kötü bişeyse hiç boşuna sp vermiim tam olarak ne işe yaradığını söyleyebilir misiniz

• ya bende açıcaktım ama sonra vazgeçtim pvp yapan adamlarda görmüşsündür kesin adam yere vuruyo ve buzlar karşıdakine soğru yerden çıkıyo ama sadece adamı donduruyo yani vuruşu yok bence açma
  • bence işine yarar, ozellikle etrafında cok sayıda yaratık toplanınca alan saldırısı yapıp etraftaki yaratıkları dondurdugundan cok yadımcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedream -- 11 Mayıs 2006; 19:28:39 >
  • Merhaba
    Kardeş bu skill ile anca mob kesebiliyorsun. 2. seviyede çevrendeki mobları donduruyor veya yavaşlatıyorsun. 1. seviyede sadece önündekileri. Bi de acayip şekil oluyor 2. seviyede. Çevreni buza boğuyorsun. Jangan ın oralarda tigerlerin arasına girip yaparsan kendine fanclub kuracak kadar hayranın olur:). Ama başka da bi işe yaramaz söölim. Ben açtım sazanlık edip. Soona kas cursed heart toplamaya da geri alasın.
    Sevgi ve saygıyla
  • adamı donduruyosun ama sadece ona wurana kadar bnce açma israf olur skillere
  • kardeş bende açtım hiç bi işe yaramıo kaç olduğunu bilmiom ama ondan önce 18lvl demi ne dondurma büyüsü senin işini görür boşuna sp ini harcama
  • çok saıda monsterla güreşiyorsan ve int isen çok iş yapıyor hayat kurtarır. pvp de pilden belki işe yaramaz ama 3-4 gaint in arasında kaldığın zaman hayat kurtarır ben kullanmadığım halde maus orta tuşa aldım ne olur ne olmaz. sıkışınca hemen çakıyorum nowayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LVL 91 Monk
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ii fikir birader
  • İnt için arkadaş yazmış bende str-glaive için yazayım.O skill pvp de hiç birşeye yaramıyor doğrudur,pill ile hemen kurtulur karşındaki.Ama diyelimki kendi lvl ından yüksek bi gianta daldın-ufaklar pek zorlamazken- bi anda yanına bi normal bide champ geldiğini gördün, basarsın skill e üçü birden donar,her iki saldırından sonra bu skilli kullanırsan buzları çözülmeden teker teker kesersin hepsini.Bu arada yanlış hatırlamıyorsam 4 taneye kadar etrafımdakileri dondurabiliyordum, 5. donmuyordu diye hatırlıyorum.
    Herkese iyi oyunlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.