Şimdi Ara

Çokmu zor bu fiber internet hattı döşemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiber internet olayını hala çözemedim ben tamam çok iyi, çok kullanışlı eyvallah telefondan kurtulcaz falan ama en azından büyük şehirlerde heryerde olması lazım diye düşünüyorum

Birde işin maddi kısmını düşünüyorum çokmu zor yada çokmu pahalı ki heryerde yok bu fiber internet

Örnek evricek oursak aynı ilçede bir sitede fiber internet var birinde yok ben şuan bunu yaşıyorum karşı siteyle aramızda bir duvar var onlarda Fiber internet var ama bizde yok bence kampanya yapmaktan hızı 1000 mb çıkartmak yerine bu fiber interneti dahada yaygın hala getirmek lazım

benim görüşlerim bu noktada arkdaşlar eğer bu fiber internet daha yaygın olsa TTNET belasından hepimiz daha çabuk kurtuluruz yada boşu boşuna ayda 20,00 tl sabit hatta ücret vermeyiz

• Sizin site yönetiminiz bu konuda ne diyor? Bence yönetiminiz kanalından bir araştırın bakalım ne çıkacak.

Superonline genelde bir bölgede bir siteye girdi mi çevre siteleri ziyaret etmeden oralara girmeden bırakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Sizin site yönetiminiz bu konuda ne diyor? Bence yönetiminiz kanalından bir araştırın bakalım ne çıkacak.

Superonline genelde bir bölgede bir siteye girdi mi çevre siteleri ziyaret etmeden oralara girmeden bırakmıyor.

bizim site yönetimi birşey demiyor çünkü bütün bir başakşehire aynı site yönetimi bakıyor onlarla alakalı bir durum söz konusu değil bence internet üzerinden başvuru bile yapılmıyor site yönetimine özel yerden her seferinde hata veriyor
  • fiber kablo döşemenin siteyle felan ilgisi yok bizim burada telekom telefon kablolarını yer altına almaya başladı ve yeni kabloları bakır degil fiber optik döşediler şuan bağlamadılar ama oda kısa süre sonra bağlanacak bende bir ilçede oturuyorum bizim burası önceden köydü şimdi sözde mah yaptılar ama pek bir şey degişmedi telekom kendisi isteyince istedigi yere döşüyor bu zamanla heryerde olacak şurada site var buraya döşeyelim diye bir şey söz konusu degil
  • sehreminede beklioruz koskoca istanbulun gobeginde yok
  • Demin apartman yöneticisi ile konuştum:
    "Ben sorumluluk alamam tek başıma. Yönetim kurulu toplansın karar alsın" dedi. Son yönetim kurulu toplantısına 14 dairelik apartmandan 1 kişi katıldı.
    Bizi apartman yöneticisinin insafına bırakan Superonline a
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Demin apartman yöneticisi ile konuştum:
    "Ben sorumluluk alamam tek başıma. Yönetim kurulu toplansın karar alsın" dedi. Son yönetim kurulu toplantısına 14 dairelik apartmandan 1 kişi katıldı.
    Bizi apartman yöneticisinin insafına bırakan Superonline a

O zor be kardeş bizim aptartman 6 kat 4 daire yani 24 daire var herkez fiber istiyor ama süpere göre koca mahallede 1 apartman için fiber olmuyormuş daha büyük çoğunluk gerekiyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz başakşehirde otuyoruz toplam 30 blok var her blokta 44 daire ama ne arayan var nede soran zaten internet sitelerinden başvuruda yapılmıyor her seferinde hata veriyor istanbulda bile yok ya
  • Fiber optik kablo ve fiber cihazların maliyeti yüzünden çok yaygın değil ama hızla yaygınlaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

biz başakşehirde otuyoruz toplam 30 blok var her blokta 44 daire ama ne arayan var nede soran zaten internet sitelerinden başvuruda yapılmıyor her seferinde hata veriyor istanbulda bile yok ya

Bulundugunuz bolgede fıber altyapısı mevcutsa ımza toplayarak sızın basvuru yapmanız ıslemı hızlandırır.Onları beklersenız ole bız buyuk sıteyız nasıl olsa gelırler dıye surec cok uzayabılır.Yonetımle goruserek hareket edın bence.
  • bugün site yönetimi ile görüştüm ve bana söylenen biz metronet ile anlaştık o sebepten dolayı superonline gelmesi zor dedi ben bu durumda ne yapcam peki METRONET fiber internet falan değil resmen kandırıyor milleti yalandan 2 tane adsl tarifesi koymuş bunlar üstünden fiber internet hizmeti veriyıruz falan diyor
  • quote:

bugün site yönetimi ile görüştüm ve bana söylenen biz metronet ile anlaştık o sebepten dolayı superonline gelmesi zor dedi ben bu durumda ne yapcam peki METRONET fiber internet falan değil resmen kandırıyor milleti yalandan 2 tane adsl tarifesi koymuş bunlar üstünden fiber internet hizmeti veriyıruz falan diyor

Sıte yonetımı onay vermıyosa pek bısey yapmak mumkun degıl ama en azından metronetle fıber ın arasındakı farkı anlatıp ıkna etmeye calısabılırsınız baska yapılabılıcek bısey gozukmuyo.Metronetle anlasmıs olduklarıda fıber ın avantajlarından faydalanmaya engel degıl cogunluk saglanırsa eger basvuru o sekılde yapılabılır.Yıne fıber ıstemeyen metroya devam etsın baglantı olduktan sonra kendı secımlerı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel1905

quote:

bugün site yönetimi ile görüştüm ve bana söylenen biz metronet ile anlaştık o sebepten dolayı superonline gelmesi zor dedi ben bu durumda ne yapcam peki METRONET fiber internet falan değil resmen kandırıyor milleti yalandan 2 tane adsl tarifesi koymuş bunlar üstünden fiber internet hizmeti veriyıruz falan diyor

Sıte yonetımı onay vermıyosa pek bısey yapmak mumkun degıl ama en azından metronetle fıber ın arasındakı farkı anlatıp ıkna etmeye calısabılırsınız baska yapılabılıcek bısey gozukmuyo.Metronetle anlasmıs olduklarıda fıber ın avantajlarından faydalanmaya engel degıl cogunluk saglanırsa eger basvuru o sekılde yapılabılır.Yıne fıber ıstemeyen metroya devam etsın baglantı olduktan sonra kendı secımlerı.

Aynen katılıyorum hocam, bende görüşücem bugün yada yarın site yönetimiyle

• ya ben anlamadım bu metronetin adsl farkı sadece telefona gerek yok iki tane paket var zaten ikiside limitsiz birde apartmanda herkes aynı IP kullanıyor çok saçma bence birde bize herhangi bir bilgi verilmeden nasıl olurda METRONETLE ANLAŞIRlar onuda anlamadım

ben şimdi aparmandan imza toplasam bir faydası olurmu
  • bu metro net aynı ipyi kullanıyorsa rapidden nasıl yararlanacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsanzeki168

bu metro net aynı ipyi kullanıyorsa rapidden nasıl yararlanacaksın?

karışık bir durum inanki bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsanzeki168

bu metro net aynı ipyi kullanıyorsa rapidden nasıl yararlanacaksın?

2 yol var

1. premium alacaksın
    2. rapid8.com
  • metronet bildiğin ADSL tek farkı telefona gerek yok 2mpbs hızda fiber internetmi olur
  • Beyler temmuzda evlenip pendik yeni şehir mah. (uydukent) tarafına taşınacağım. Oturacağım yer 4 bloklu toplam 116 dairelik bir site olacak. Fiber hattının oradan geçtiğini duydum. Sitede şuan yöndetim kurulmadı. Kooperatif olarak duruyor.

şimdi benim bu hizmete dahil olmam için yönetimin oluşmasını beklemem ve yönetim kararı ile mi başvuru yapmam gerekiyor? Bireysel olarak başvurduğumda bir halta yaramazmı ?

Edit: imla Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deyvidey -- 12 Mayıs 2011; 17:08:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

Beyler temmuzda evlenip pendik yeni şehir mah. (uydukent) tarafına taşınacağım. Oturacağım yer 4 bloklu toplam 116 dairelik bir site olacak. Fiber hattının oradan geçtiğini duydum. Sitede şuan yöndetim kurulmadı. Kooperatif olarak duruyor.

şimdi benim bu hizmete dahil olmam için yönetimin oluşmasını beklemem ve yönetim kararı ile mi başvuru yapmam gerekiyor? Bireysel olarak başvurduğumda bir halta yaramazmı ?

Edit: imla Hatası

Şöyle söyleyeyim,bizim sitede(site demeye bin şahit ister toplu binalar diyelim) bizim bina hariç oda yönetici yüzünden bütün binalara döşediler,bizim bina için ben aradım çağırım adamı,çoğunluk sağlamanız gerekiyor dediler,yöneticiye gerek yok dediler,bina 8 kişilik 5 kişiye imza attırdım yaptırdık,bugün döşemeye başlıcaklar heralde malzemeleri getirdiler,sizin konu içinde kendiniz başvurabilirsiniz ama çoğunluk sağlanmadığı için büyük ihtimal sonuç çıkmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.