Şimdi Ara

Çoklu ortam ses denetliyici hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    yeni format attım.ana kartının içinde olan ses kartı:Realtek AC'97 Audio A3.74 u kurdum. daha öncede birçok kez kurduğumda bahsedicem hatalarla hiç karşılaşmamıştım.
    Çoklu ortam ses denetliyici ünlem işareti .ıkıyor.tıkladığımzda
    Bu aygıtın sürücüleri yüklenmemiş kod:28 diye yazıyor. belki 10kez sürücüyü sildim tekraryükledim ama nafile.
    Çoklu ortam ses denetliyici bölümünden sürücüyü yeniden yükleye bastığımda driverda içindeken.birkaç saniye sistem32ye dosya atıyor ondan sonra bu donanımı yüklerken sorun oldu realtek ac'97 audio veri geçersiz diye kesiliyor.
    denetim masasından ses aygıtına baktığımda : ses aygıtı yok diyor.
    winaptn şarkıya tıkladğmda:nullsoft directsound çıktı v2.6(d) hatası
    bozuk directsound sürücüsü.lütfen uygun sürücüleri yükleyin ya da ayarlar bölümünden başka aygıt seçin
    kod hatası:88780078 yazıyor.
    NOT:Acaba direver cd si bozuldu mu diye düşünüp internettende aynı direverı indirmeme rağmen sonuçlar değişmedi.

yardımcı olursanız sevinirim. bu sesizlik korku verici:)

• yardımcı olcak yok mu ya!!!

forumda teknik yardim bolumu kurallari derki...

4] Yardım istediğiniz konularda sorununuzu açıkça belirtiniz. (Sorununuzla ilgili ne kadar çok ayrıntı verirseniz, çözüme ulaşmanız o kadar kolay olur.)

onboard ses mi kullaniyorsunuz harici olarak mi realtek ses chipine sahipsiniz? onboard ise anakart nedir? bunlar var mi sizn mesajinizda?

Orijinalden alıntı: exeter

o aptal fikranin bile forum kurallarina uygun oldugunun farkinda degilsinizdir...

4] Yardım istediğiniz konularda sorununuzu açıkça belirtiniz. (Sorununuzla ilgili ne kadar çok ayrıntı verirseniz, çözüme ulaşmanız o kadar kolay olur.)

onboard ses mi kullaniyorsunuz harici olarak mi realtek ses chipine sahipsiniz? onboard ise anakart nedir? bunlar var mi sizn mesajinizda?

sorsanız cevaplardım herhalde. hatanın nereden kaynaklandığını bilmeden sizlerle hangi bilgiyi paylaşmam gerektiğini nerden bileyim.everesten alınan bütün çıktıyı koycak halim yoktu.
    onboard benimki.
    Anakart Adı Epox EP-8NPA7I
    Anakart Kimliği 11/07/2005-NF-CK804-6A61FPADC-00

Baştan dediğim gibi ekran kartı driverını hem cd den hepde 3farklı indirdiğim yerlerden yükledim.hiç birşey değişmiyor.çoklu ortam hataveriyor.ses aygıtı yok diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuanturk

quote:

o aptal fikranin bile forum kurallarina uygun oldugunun farkinda degilsinizdir...

sorsanız cevaplardım herhalde. hatanın nereden kaynaklandığını bilmeden sizlerle hangi bilgiyi paylaşmam gerektiğini nerden bileyim.everesten alınan bütün çıktıyı koycak halim yoktu.
    onboard benimki.

Baştan dediğim gibi ekran kartı driverını hem cd den hepde 3farklı indirdiğim yerlerden yükledim.hiç birşey değişmiyor.çoklu ortam hataveriyor.ses aygıtı yok diyor.

Bunu bizim sormamiz degil sizin bastan vermeniz lazim... biz sorduktan sonra ne anlami var?
    tek tek soruyoruz hala

ekran kartiniz hd serisi ati mi? kullandiginiz isletim sistemi w7 mi xp mi 32 bit mi 64bit mi? detay verin.. gereksiz olarak gorebileceginiz seyler bile degistirebilir isi.. mesela psu. detaylandirin bilgisayarinizi...

• Bilgisayar Türü ACPI Tek işlemcili Bilgisayar
    İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Professional
    İş. Sis. Servis Paketi [ TRIAL VERSION ]
    Internet Explorer 8.0.6001.18702 (IE 8.0)
    DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
    Anakart:
    CPU Türü AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+
    Anakart Adı Epox EP-8NPA7I (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)
    Anakart Çipseti nVIDIA nForce4-4X, AMD Hammer
    Sistem Belleği [ TRIAL VERSION ]
    DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
    DIMM2: Kingston K [ TRIAL VERSION ]
    BIOS Türü Award (11/07/05)
    İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1)
    İletişim (COM ve LPT) Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)

Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı RADEON X300 Series Secondary (256 MB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı RADEON X300 Series (256 MB)
    3D-Hızlandırıcı ATI Radeon X300/X550/X1050 (RV370)
    Çokluortam:
    Ses Bağdaştırıcı Realtek C655 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio CodecInterface
    Depolama :
    IDE denetleyici NVIDIA nForce4 ADMA Controller
    IDE denetleyici NVIDIA nForce4 ADMA Controller
    IDE denetleyici NVIDIA nForce4 Parallel ATA Controller
    Anakart Özellikleri:
    Üretici EPoX COMPUTER CO., LTD
    Ürün nForce4 DDR: 8NPA7I / 8NPAI Series
    Sürüm 1.x
    Seri Numarası [ TRIAL VERSION ]

Anakart Üreticisi:
    Firma Adı EPoX International, Inc.
    Ürün Bilgisi http://www.epox.com/product.asp?class=MB
    BIOS Yüklemesi http://www.epox.com/downloads.asp?class=BIOS
    Sürücü Güncelleme http://www.aida64.com/driver-updates
    BIOS Yükseltmeleri http://www.aida64.com/bios-updates

İşlemci Özellikleri:
    Üretici AMD
    Sürüm AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+
    Dış Saat 200 MHz
    En Yüksek Saat 3000 MHz
    Şu Anki Saat 2000 MHz
    Tür Central Processor
    Voltaj 1.5 V
    Durum Etkin
    Yükseltme Socket 754
    Soket Adı Socket 754

CPU Üreticisi:
    Firma Adı Advanced Micro Devices, Inc.
    Ürün Bilgisi http://www.amd.com/us/products/desktop/processors
    Sürücü Güncelleme http://www.aida64.com/driver-updates

UMARIM BUNLAR YETERLİ OLUR SİZİN İÇİN.TEŞEKKÜRLER İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuanturk

quote:

onboard benimki.

Bunu bizim sormamiz degil sizin bastan vermeniz lazim... biz sorduktan sonra ne anlami var?
    tek tek soruyoruz hala

ekran kartiniz hd serisi ati mi? kullandiginiz isletim sistemi w7 mi xp mi 32 bit mi 64bit mi? detay verin.. gereksiz olarak gorebileceginiz seyler bile degistirebilir isi.. mesela psu. detaylandirin bilgisayarinizi...

bekliyorum cevabını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.