Şimdi Ara

## ÇokAcil Yardım .Rar Dosyalarım Açılmıyor ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaslar .rar dosyalarım açılmıyor ve rar formatında bir sürü filmim var lütfen yardım din ben size bir ss veriyorum dosyayı sağ tıklayıp özellklei tıkladığımda rar dosyasını gerçek boyutu görüüypr ama açılmıyor daha 2 gün önce açılıyordu bu dosyalar yaa lütfen yardım arkadslar!

## ÇokAcil Yardım .Rar Dosyalarım Açılmıyor ##

• Arkadaslar lütfen yaa acil bilgi lazım nasıl düzeltebilirim ben bu dosyaları yaaa
  • Rar programını sistemden kaldırıp yeni bir sürümünü yüklemeni öneririm...
  • zaten en yeni rar programını kullanıyorum!
    bazı ları zip liymiş şimdi winzip yükledim ondada sharing or permission problem diyor!
    Arkadaslar valla bazı larını kurtarmam lazım!
  • rar formatını destekleyen başka programları deneyebilirsin onlarla açması gerek ama sen yine de şu an ki rar programını kaldır ve yeniden kur düzelir ya da sorun başladığı günden önceki bir zamana almayı dene yani sistemi geri yüklemeyi deneyebilirsin
  • Dsodum Winrara ile alakası yok bazıları zipliymiş zaten winzip yükledim oda açmadı!
    Yani winrar ile alakası yok kanımca!

Ayrıca sistem geri yüklemede geri alınca daha sonra yüklediklerim kaybolmuyor değil miş mesela ben 2 gün önce ye aldım diyelim 2 gün sonra yüklediklerim ucuyor mu?
  • O altyazıyı indirip açtım , BURADAN alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBase -- 10 Ocak 2006 17:49:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Açılmıyor,Yardım ???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek program winrar değil elbette. Ezip ve özellikle ArcConvert programını öneririm. Bir de link vereyim dene dostum...
    http://www.inndir.com/program.php?id=26587
  • arkadaşım söz konusu bilgisayar ve onun yazılımları olunca sorunun kaynağı kesinkez tecrübeler haricinde bilinemez bu yüzden denemeden bilemezsiniz ben oalbilir dedim ama kesin birşey söylemek dediğim gibi mümkün olmamakta
  • quote:

Orjinalden alıntı: YellowBase

O altyazıyı indirip açtım , BURADAN alabilirsin.

Dosdum teşekkürler uğrasdığın için ama sorun sadece o dosya değil ki baya bir dosya var aynı hatayı veren!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.