Şimdi Ara

sis uzantılı oyunlar,yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sis uzantılı oyunlar N70,N72,N73 modellerine yüklenebiliyor mu acaba.Eğer yükleniyosrsa nasıl söyler misiniz?Saygılar

edit:başlık sis yerine sisi yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D e v r i m -- 2 Şubat 2007; 23:42:42 >

• symbiani fazla irdelemeden 2 ye ayiracak olursak. eski surum ve yeni suru olarak; n70, n72 eski surum symbian grubuna girer ve n73 ise yeni surum symbian grubuna girer. eski yeni uyumsuzlugu oldugundan, *.sis uzantili uygulamalari sadece eski surum symbianlara yukleyebilirsiniz. yeni surum symbianlara uyumlu olarakta *.sisx uzantili olanlari yukleyebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

symbiani fazla irdelemeden 2 ye ayiracak olursak. eski surum ve yeni suru olarak; n70, n72 eski surum symbian grubuna girer ve n73 ise yeni surum symbian grubuna girer. eski yeni uyumsuzlugu oldugundan, *.sis uzantili uygulamalari sadece eski surum symbianlara yukleyebilirsiniz. yeni surum symbianlara uyumlu olarakta *.sisx uzantili olanlari yukleyebilirsiniz.

cevabın için sağolbi sorum daha olacak dostum, bi kaç oyun indirdim.klasör halinde geldi oyun.içinde bi çok dosya var.meta-inf diye dosya var.bu oyun nasıl yüklenir acaba. aynı telefonlara uyumlu mu?saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: D e v r i m
    cevabın için sağolbi sorum daha olacak dostum, bi kaç oyun indirdim.klasör halinde geldi oyun.içinde bi çok dosya var.meta-inf diye dosya var.bu oyun nasıl yüklenir acaba. aynı telefonlara uyumlu mu?saygılar..

rica ederim arkadasim. eger indirdigin oyun java bir oyun ise *.jar dosyasini bilgisayarin *.rar arsivi olarak gorecektir ve onu arsivden cikarmaman gerekiyor. ama indirdigin *.sis uzantili bir oyun ise dosyanin icerisinden cikan *.sis dosyasi sana yukleme yapaiblmen icin yetecektir. meta.inf dosyasina ihtiyacin olmayacak.
  • quote:

quote:

rica ederim arkadasim. eger indirdigin oyun java bir oyun ise *.jar dosyasini bilgisayarin *.rar arsivi olarak gorecektir ve onu arsivden cikarmaman gerekiyor. ama indirdigin *.sis uzantili bir oyun ise dosyanin icerisinden cikan *.sis dosyasi sana yukleme yapaiblmen icin yetecektir. meta.inf dosyasina ihtiyacin olmayacak.

teşekkür ederim, çok yardımın oldu iyi geceler cLone..

• ya ardkşlar ben oyun indiriyom ama telefona yükleyemiyom bnm telefon 6230i bi yardım etseniz
  • quote:

quote:

clone dostum ben anlamadım şu oyun yükleme işini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.