Şimdi Ara

Cok zor durumdayım :( (Kız konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar 1 ay icinde 3.kız konumu açıyorum bende aştım kendimi artık ama bunları hepside aynı kızla ilgili. Ya biz ayrılmıştık bununla,anlaşamıyorduk, o beni çok kırıyordu ,istemedende olsa bende onu kırıyordum.Ondan sonra bir kavgada bana"begenmiyosan git başkasını bul "dedi.Bunu kaldıramadım ve ayrıldım.Fakat şimdi cok özür diliyor çok yalvarıyor ama ben ne istedigimi bilmiyorum.Onunla tekrar birlikte olmak istemiyorum ama bir yandanda hayaller kuruyorum.Acaba mı diyorum..Onu kırmak da istemiyorum..Ne yapayım ne olur yardım edin arkadaşlar

• dön...
  • bak bende abisine yakalandım ben kızı çok seviyorum ama kızın sevip sevmediğini yarın anlıyacam ama eğer içinde sevgi yoksa kızı hiç üzme...Açıkca konuş...İlerde acısını sen çekersin bunu söleyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

dön...

göm...
  • ya ne yapayım bilmiyorum..Çok zor durumdayım ,dönsem bir türlü dönmesem bir türlü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mage_DewiL

quote:

dön...

göm...

• quote:

quote:

dön...

göm...

adam olmadığın işte burdan belli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: __JokeR__

ya ne yapayım bilmiyorum..Çok zor durumdayım ,dönsem bir türlü dönmesem bir türlü..

dönme,

İlişkiler çocuk oyuncağı değildir eger dönersen seni avucunda tutacağını anlayacak, yeri geldiğinde sana resti çekmiş ama bunu unutma! Az dirençli ol
  • quote:

quote:

dön...

göm...

dön + göm = döm

(Hani çömel demek yerine çöm deriz ya... Aynı kapıya çıkar)

• kızların hepsi sonradan özür diliyor ki baktı erkekten ses yok bu sefer kendi dayanamayıp özür diliyor sonra evet cevabını alıyor bir süre sonra hiç birşey söylemeden ortadan kayboluyor.Bunların hepsi böyleler ayrıldıktan sonra hepsi ama hepsi tekrar başlayalım lütfeeeen diye koşarlar peşinizde ama en kesin cevap hayır demektir eğer bir kız tekrar beraber olmak istiyorsa işin için de bir şey kesin vardır.
    Onun için Yol Ver Gitsin Son Gaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuLeT^#

kızların hepsi sonradan özür diliyor ki baktı erkekten ses yok bu sefer kendi dayanamayıp özür diliyor sonra evet cevabını alıyor bir süre sonra hiç birşey söylemeden ortadan kayboluyor.Bunların hepsi böyleler ayrıldıktan sonra hepsi ama hepsi tekrar başlayalım lütfeeeen diye koşarlar peşinizde ama en kesin cevap hayır demektir eğer bir kız tekrar beraber olmak istiyorsa işin için de bir şey kesin vardır.
    Onun için Yol Ver Gitsin Son Gaz

haklısın ,kesinlikle böyle yapacağım.

• bir şans daha ver b ir daha aynısını yaparsa yol ver...
  • Konu dışı, sevipte sevilemeyenlerin kız konusu açabileceği bir bölümdür
    Alışık değil dh ahalisi böyle konulara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neces#

Konu dışı, sevipte sevilemeyenlerin kız konusu açabileceği bir bölümdür
    Alışık değil dh ahalisi böyle konulara

GÜZEL TESPİT AMA BU KONULARDADA ÜYELERİMİZ YABANCI DEĞİL HEPSİ PROFESÖR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.