Şimdi Ara

çok zor durumdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • exasystem diye bi firmanın veresiye 2,0 diye bi programı vardı ücretsiz. onu kullanıyodum. bilgisayarım çökünce formatladım yeniden yükleyeyim dedim 2,0 ı yok şimdi nette hiç bir yerde 3,1 diye bi sürümü var ve bu sürümde 2,0 ın yedeğini kabul etmiyor ve verileri göremiyorum. elinde veresiye programının 2.0 sürümü olan varsa ve bana gönderebilirse çok sevinirim yada bu konuda bi çözümü olan varsa aksi halde çok büyük bir maddi kaybım olacak zaten küçük esnafız şimdiden teşekkürler

• merhaba arkadaşım
    dediğin üzere birçok yere baktım 2.0 diye tanıtılan programların icinden hep 3.1 çıkıyor. firma eski versiyonu piyasadan tamamen çekmişe benziyor.

kolay gelsin
    tuna
  • Üretici firma ya da şahıs ile iletişime geçersen sana yardımcı olurlar. Mutlaka eski veritabanından yeni veritabanına geçiş uygulaması vardır. Senin durumunda mağdur olan bi dünya insan vardır bence. 3.1'i kuruluysa eğer (Ben kurmadığın için bilmiyorum) Yardım ya da destek kısmına tıkla. Orada e-mail veya telefon vs. vardır herhalde. Geçmiş Olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilginon -- 6 Ağustos 2007; 16:40:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliok

exasystem diye bi firmanın veresiye 2,0 diye bi programı vardı ücretsiz. onu kullanıyodum. bilgisayarım çökünce formatladım yeniden yükleyeyim dedim 2,0 ı yok şimdi nette hiç bir yerde 3,1 diye bi sürümü var ve bu sürümde 2,0 ın yedeğini kabul etmiyor ve verileri göremiyorum. elinde veresiye programının 2.0 sürümü olan varsa ve bana gönderebilirse çok sevinirim yada bu konuda bi çözümü olan varsa aksi halde çok büyük bir maddi kaybım olacak zaten küçük esnafız şimdiden teşekkürler

Buyur arkadaşım. Senin için upload ettim.

http://rapidşhare.com/files/47348156/EXA_Veresiye_v2.0.rar

• dostum sağol valla acayyip işime yaradı müşterimin 30000 ytl kadar alacağı vardı programı bulamıyorduk Allah razı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlar çok zor
    3 yıl önce açıldı
    Aşık oldum ama imkansız gibi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.