Şimdi Ara

Çok zayıfım kilo alamıyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
16.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Öncelikle yaşım 18 kilom 60 boyum 1.73m.Sorun şu çok yediğim halde cidden kilo alamıyorum.Vücut geliştirme salonu düşündüm ancak en azından onun için min 4 5 ay lazım ufak bir gelişim için bile.Ben bir 11 12 kilo kadar eksiğim olduğumu düşünüyorum.Ne giysem içini dolduramıyorum yada slim şeyler giydiğimde çöp gibi oldğum meydana çıkıyor.İnanın çok can sıkıcı bir durum.Anatomimden dolayı sanırım omuzlarım biraz geniş kol kaslarım da biraz kalın ancak karın ve bilekler yok gibi birşey yani ip ince:( Ne bilim besin takviyesi yada ek besinlerle mi olur artık nasıl olur bilmiyorum ama kilo almam gerçekten şart.Bilgilendirme yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

http://www.youtube.com/watch?v=H9OBj5wyGWU&feature=plcp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mu5tafa

gece yatmak üzereyken ağır şeyler ye. Kilo almaman imkansız.

öyle yapınca ağırlık çöküyoa dama karabasan geliyo

Orijinalden alıntı: Jaycees

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle yaşım 18 kilom 60 boyum 1.73m.Sorun şu çok yediğim halde cidden kilo alamıyorum.Vücut geliştirme salonu düşündüm ancak en azından onun için min 4 5 ay lazım ufak bir gelişim için bile.Ben bir 11 12 kilo kadar eksiğim olduğumu düşünüyorum.Ne giysem içini dolduramıyorum yada slim şeyler giydiğimde çöp gibi oldğum meydana çıkıyor.İnanın çok can sıkıcı bir durum.Anatomimden dolayı sanırım omuzlarım biraz geniş kol kaslarım da biraz kalın ancak karın ve bilekler yok gibi birşey yani ip ince:( Ne bilim besin takviyesi yada ek besinlerle mi olur artık nasıl olur bilmiyorum ama kilo almam gerçekten şart.Bilgilendirme yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

boy kilo oranın normal senin zayıf degilsin 10kg alsan cok şişman olmuş olursun

• quote:

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle yaşım 18 kilom 60 boyum 1.73m.Sorun şu çok yediğim halde cidden kilo alamıyorum.Vücut geliştirme salonu düşündüm ancak en azından onun için min 4 5 ay lazım ufak bir gelişim için bile.Ben bir 11 12 kilo kadar eksiğim olduğumu düşünüyorum.Ne giysem içini dolduramıyorum yada slim şeyler giydiğimde çöp gibi oldğum meydana çıkıyor.İnanın çok can sıkıcı bir durum.Anatomimden dolayı sanırım omuzlarım biraz geniş kol kaslarım da biraz kalın ancak karın ve bilekler yok gibi birşey yani ip ince:( Ne bilim besin takviyesi yada ek besinlerle mi olur artık nasıl olur bilmiyorum ama kilo almam gerçekten şart.Bilgilendirme yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Kardeşim, aynı benim gibisin. Benim sadece boy 175 o kadar.. Ben 1,5 ay önce fitness'a yazıldım, 4 kilo aldım(Tabi hepsi kas olmayabilir ). İnan bana bir değişim oluyor.. Bir arkadaşım, salona gittiğimi bilmediği halde omuzlar gelişmiş dedi, şaşırdım hatta. Ama her şeyden önce bir doktora git, hormonlarda bir şey olabilir, tiroit falan olabilir Allah korusun. Sonra diyetisyene gidip protein ağırlıklı diyet iste, ben 3500 kalorilik bir diyet yapıyorum. Sonra salona yazıl bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

Kardeşim, aynı benim gibisin. Benim sadece boy 175 o kadar.. Ben 1,5 ay önce fitness'a yazıldım, 4 kilo aldım(Tabi hepsi kas olmayabilir ). İnan bana bir değişim oluyor.. Bir arkadaşım, salona gittiğimi bilmediği halde omuzlar gelişmiş dedi, şaşırdım hatta. Ama her şeyden önce bir doktora git, hormonlarda bir şey olabilir, tiroit falan olabilir Allah korusun. Sonra diyetisyene gidip protein ağırlıklı diyet iste, ben 3500 kalorilik bir diyet yapıyorum. Sonra salona yazıl bence.

1,5 ayda 4 kilo bence gayet iyi:) Bende vüct geliştirmeye gitmeyi düşünüyorum fakat bir ne kadar sürede ilerleme göstereceğinden emin değilim iki özellikle beslenme programını nasıl uygulayacağımdan emin değilim açıkcası :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

1,5 ayda 4 kilo bence gayet iyi:) Bende vüct geliştirmeye gitmeyi düşünüyorum fakat bir ne kadar sürede ilerleme göstereceğinden emin değilim iki özellikle beslenme programını nasıl uygulayacağımdan emin değilim açıkcası :)

Valla hangi vucut gelistirmeciye dersen de, kizar bu senin dedigine, vg oyle bisey iste, sabir istiyo, bir de ne zamana kadar istedigin duruma gelirsin bilemiyosun maalesef, evet.. ama dedigim gibi, once bi doktora git bence.. yemek olayi da, biraz pahaliya gelebiliyo, her gun et yiyemeyebiliyorum ben, zaten evdekiler de bikti tavuklu pilav yemekten :D karar senin, gelismeyi gordukce birakmak istemiyosun bu sporu :) sorun olursa cevaplamaya calisirim..

• dostum senin kilon o kadar da zayıf değil. hatta iyi durumdasın bile diyebilirim. benim de yeğenim seninle aynı yaşta ve kendisi 1.85 boyunda ve kilosu da 60tı. yani anlayacağın çok çok cılız görünüyordu. kendisine aktardan keçiboynuzu pekmezi aldım ve bir de eczaneden bir gıda takvisyesi aldım. onları kullandı bir ayda 15 kilo oldu. o gıda takviyesi çok iyi geldi. adı şimdi aklımda değil ama hap gibi bir şeydi. mesir macunu içerikli bir şeydi süper etkili... tavsiye ederim. öyle çok pahalı bir şey de değil.

Orijinalden alıntı: abdullah_macun

dostum senin kilon o kadar da zayıf değil. hatta iyi durumdasın bile diyebilirim. benim de yeğenim seninle aynı yaşta ve kendisi 1.85 boyunda ve kilosu da 60tı. yani anlayacağın çok çok cılız görünüyordu. kendisine aktardan keçiboynuzu pekmezi aldım ve bir de eczaneden bir gıda takvisyesi aldım. onları kullandı bir ayda 15 kilo oldu. o gıda takviyesi çok iyi geldi. adı şimdi aklımda değil ama hap gibi bir şeydi. mesir macunu içerikli bir şeydi süper etkili... tavsiye ederim. öyle çok pahalı bir şey de değil.

Oo mesir macunu mu şaka bi yana, size zahmet, neyse o besin takviyesi, ismini yazar misiniz hocam?

• şimdi ismini hatırlayamıyorum. yeğenime sorayım yarın yazarım.

Ama senin de bildiğin gibi sağlıklı bir kilo alma şekli değil.En azından istediğin kiloya ulaşana kadar deneyebilirsin.

Orijinalden alıntı: marseltalon

Çikolata,cips,börek çörek(hamur işleri),tatlı vs...Bunları yiyip gene alamıyorsan yapacak birşey yok,ben de tam tersi kilo veremiyorum

onlarla alacaksa, almasın daha iyi bence

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Çikolata,cips,börek çörek(hamur işleri),tatlı vs...Bunları yiyip gene alamıyorsan yapacak birşey yok,ben de tam tersi kilo veremiyorum

onlarla alacaksa, almasın daha iyi bence

Aynen olduğu yerde kalsın...

• kardeşim kilo almak kolay bence sadece hırs yap yeterli yani yemen iyi olması lazım 2 3 tabak yedikten sonra bu bana yeterli demiceksin bi kilo almak var bi kilo almak vardır sen dengeli kilo al bence eğer cok zayıfsan 0 yağ varsa kafana göre ye cip abur cubur hamur işleri

Orijinalden alıntı: DepDark

aynı sorun bende var başkalırana su içse yarıyo bitürlü olmuyo acaba ele hallenme ile bi ilgisi olabilirmi protein gidiyor çünkü

9gag'de bununla ilgili bi şey vardı ama, body'cilerin büyük problemi diye e tabi gidiyo protein o durumda... O değil de kardeşim, kalkın bi doktora görünün , ben de sizin gibi diyodum, kilo alamam ben ya yok ııh cık diyodum.. Bir şeyim yokmuş, gittim spora başladım, ooh mis şu an

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.