Şimdi Ara

Çok yalnızım , sevgilim yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım baya uzun zamandır sevgilim olmadı en son bi 1 ay oncesıne kadar olmustu onlada yürümedi ayrildim Ama bu yalnızlık tak etti çevremdeki herkes etrafımda cok kız var sevgilim var vs sanıyor bu lafları duymaktan bıktım artık ama sanıldıgı gibi değil cünki okulu bıraktım ve oturdugum semt muğla/datça sosyal yaşam %0 yazın gene deniz falan güzel oluyor ama kışın hayat yok. gezilcek yer yok bi kafeye kimse gitmiyor öyle bi aliskanlıkda yok zaten para sorun değil ama kafelerin coguda zatne kapali sezon bitti diye. Sinema falanda yok

Yani sorun şuki bir kız arkadaş nasıl edinebilirim gercekden durum ciddi artık bu konuyu düşünmekten depresyona giricem hep aklımda bi kaygı var

• 1-2 ay kız arkadaşın olmadı diye bu haldeysen herhalde benim yerinde olsaydın kafayı yemiştin ya da intihar etmiştin değil mi? Ayrıca okulu niye bıraktın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 16 Ekim 2013; 4:23:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalyug

1-2 ay kız arkadaşın olmadı diye bu haldeysen herhalde benim yerinde olsaydın kafayı yemiştin ya da intihar etmiştin değil mi? Ayrıca okulu niye bıraktın?

1-2 ay olmadı değil daha oncesındede yoktu cünki okulu bırakmadan once hiç bir sosyla hayatım yoktu bilgisayar bagımlısı gibi birşeydim asosyaldim yani sonra yazın bu işten sıkıldım 2-3 kız arkadasım oldu yazlıkcı onlarda gitti zaten

simdi burda kendini övenlere karsı bi tepki var ama normalin üstünde bir tipim var bunu cevremdeki herkes söyler ben söylemıyorum
    okuluda webtasarım yaptıgım için bıraktım acıkdan devam ediyorum

artik birini bulup baglanmak istiyorum ciddi bir ilişki yani yalnız olmuyor
  • Kurslara yazıl. Resim, yabancı dil, entstrüman gibi.

Muğla'da toplum gönüllüleri vakfının gençlik merkezi ya da topluluğu varsa onlara da katılabilirsin. Ciddi anlamda sosyalleşirsin. Kız konusunda ise bir şey diyemem. Kız bulmak için de gidilmez bence :D

www.tog.org.tr

Neden okulu bıraktınız acaba? Hata etmişsiniz bence.
  • Ciddi bir ilişki istiyorsan ağzının laf yapması ve maddi durumunun iyi olması gerekir. Ağzın laf yapsa bile paran yoksa o sevgiliniin olacak kişi mutlaka bir gün bıkıp çekip gidecek. Sevilmek ve onu bilmek güzel bir şey fakat paran olmadığı sürece istediğin şeyi elde etmen zor ve onu elinde tutmak zor bi şey. Ayrıca eziyettir. -paran yoksa.-
    Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 16 Ekim 2013; 4:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Kurslara yazıl. Resim, yabancı dil, entstrüman gibi.

Muğla'da toplum gönüllüleri vakfının gençlik merkezi ya da topluluğu varsa onlara da katılabilirsin. Ciddi anlamda sosyalleşirsin. Kız konusunda ise bir şey diyemem. Kız bulmak için de gidilmez bence :D

www.tog.org.tr

Neden okulu bıraktınız acaba? Hata etmişsiniz bence.

Açikdan devam ediyorum lise 1 de bırakmıstım ondan sonra tekrar ertesi sene devam edip sınıfı gecmistim sonra tekrar bıraktım hocam webtasarım yapıyordum ve sıkılmıstm suan zatne pismanım ama baska hakkım kalmadı

MUğla datçadayım ve nerdeyse yasıtım olan herkesi tanırım fakat burada sosyallik diye bişey yok o vakıflarda datçada yok muğlada varsa bile cok uzak

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalyug

Ciddi bir ilişki istiyorsan ağzının laf yapması ve maddi durumunun iyi olması gerekir. Ağzın laf yapsa bile paran yoksa o sevgiliniin olacak kişi mutlaka bir gün bıkıp çekip gidecek. Sevilmek ve onu bilmek güzel bir şey fakat paran olmadığı sürece istediğin şeyi elde etmen zor ve onu elinde tutmak zor bi şey. Ayrıca eziyettir. -paran yoksa.-
    Ekleme.

Burdaki kızlar para da harcamıyor kafeye götürym diyorum ben sevmıyorum diyo arkadaslarda öyle cok tuhaf yer ben cozemedım ah istanbulda izmirde olaydım iyidi ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç sevgilim olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Hiç Sevgilim Olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.