Şimdi Ara

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
23
Favori
234.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK
  • Tip dediginiz nedir ki takmayın öyle şeyleri kafanıza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metehan4a

buda benim foto

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

alaturka mı alafranga mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

quote:

Orjinalden alıntı: Metehan4a

buda benim foto

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

alaturka mı alafranga mı

İfadeden alaturka olsa gerek güzel espiriydi

• ben niye sizin gibi normal değilim çok yakışıklı olmak benim suçum mu?

pöff
  • hikaye tam böyle değildi ama neyse kıssadan hisse bişeyler verir belki
    mütevazi olmayı tercih ediyorum...

Delikanli yillar sonra dogdugu kasabaya döner.Sabah uyandiginda aklina yillar önce evlenmek istedigi,kasabanin güzel kizi gelir.Kizin güzelligi cevre kasaba ve sehirlerde bile dillerdedir ve kimler istediyse kiz bir türlü olumlu yanit vermemistir.Otelden cikar ve gördügü yasli adama kizi sorar.Yasli adam az ilerde güzel bahce icinde bir ev gösterir, kizin orada oturdugunu söyler.Delikanli merak eder,kizin nasil biriyle evlendigini.Bir kösede beklemeye baslar,bir müddet sonra yaslica kel pek te hos görünmeyen bir adami yolcu eder kiz kapidan...Üstelik zengin bir adam da degildir....

Adam gittikten sonra delikanli calar kapiyi,kendini tanitir.Sorar niye bu adamla evlendigini kiza...

Kiz söylerim der ama bir kosulla....

Evin arkasinda büyük bir gül bahcesine götürür delikanliyi ve der ki:

Bu bahcenin en güzel gülünü bana getirirsen söyleyecegim sana niye bu adamla evlendigimi...Ama asla geri yürümek yok bahcede,arkana bakmak yok en güzel gülü istiyorum sadece...

Memnuniyetle der delikanli ve girer bahceye....

Cok güzel sari bir gül durmaktadir karsisinda tam elini güle uzatmisken pembe bir gonca görür az ötede,ilerler...

Ona uzanirken kadife kirmizi bir gül ilisir gözüne ilerde...

Derken.....Birde bakar bahcenin sonuna gelmis...

Kiza verdigi söz gelir aklina..Geri dönmek yok...

Ne yapsin..Mecburen buldugu alelade,hatta solmaya yüz tutmus bir gülü mahcup bir sekilde götürür kiza....

Kiz gülümser gülü görünce..

''Bilmem aldin mi cevabini''der delikanliya.....

Hayat bu bahcede yürümeye benzer....
  • @AteşliBöcük
    tebrik ediyorum hocam, 300.000 idli üyesin
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=300000

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 10 Nisan 2021; 15:21:52 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 10 Nisan 2021; 15:21:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliok

"ÇOK TİPSİZ OLMAK" topiğini açıp kendimi anlatacağım ben de

Harbi hacı bizimde bi topiğimiz olsun.Yani çok tipsiz olmasında yakışıklı olmayanlar olsun
  • Çok yakışıklı ne demek? Ben onu anlamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hektorSTK

hikaye tam böyle değildi ama neyse kıssadan hisse bişeyler verir belki
    mütevazi olmayı tercih ediyorum...

Delikanli yillar sonra dogdugu kasabaya döner.Sabah uyandiginda aklina yillar önce evlenmek istedigi,kasabanin güzel kizi gelir.Kizin güzelligi cevre kasaba ve sehirlerde bile dillerdedir ve kimler istediyse kiz bir türlü olumlu yanit vermemistir.Otelden cikar ve gördügü yasli adama kizi sorar.Yasli adam az ilerde güzel bahce icinde bir ev gösterir, kizin orada oturdugunu söyler.Delikanli merak eder,kizin nasil biriyle evlendigini.Bir kösede beklemeye baslar,bir müddet sonra yaslica kel pek te hos görünmeyen bir adami yolcu eder kiz kapidan...Üstelik zengin bir adam da degildir....

Adam gittikten sonra delikanli calar kapiyi,kendini tanitir.Sorar niye bu adamla evlendigini kiza...

Kiz söylerim der ama bir kosulla....

Evin arkasinda büyük bir gül bahcesine götürür delikanliyi ve der ki:

Bu bahcenin en güzel gülünü bana getirirsen söyleyecegim sana niye bu adamla evlendigimi...Ama asla geri yürümek yok bahcede,arkana bakmak yok en güzel gülü istiyorum sadece...

Memnuniyetle der delikanli ve girer bahceye....

Cok güzel sari bir gül durmaktadir karsisinda tam elini güle uzatmisken pembe bir gonca görür az ötede,ilerler...

Ona uzanirken kadife kirmizi bir gül ilisir gözüne ilerde...

Derken.....Birde bakar bahcenin sonuna gelmis...

Kiza verdigi söz gelir aklina..Geri dönmek yok...

Ne yapsin..Mecburen buldugu alelade,hatta solmaya yüz tutmus bir gülü mahcup bir sekilde götürür kiza....

Kiz gülümser gülü görünce..

''Bilmem aldin mi cevabini''der delikanliya.....

Hayat bu bahcede yürümeye benzer....

gerçekten etkiledi beni ya..

insan fırsatları değerlendirmeli
  • [Deleted by Admins]
  • Alın gözünüz yakışıklı erkek görsün.

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 8 Ekim 2007; 22:58:56 >
  • EEE SONUÇ?[:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Benden bikaç resim size..

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

Gözlerin çok güzellllAman yanlıs anlaşılmayalım
  • Konuyu acan arkadasımızın dedıklerı tam gercegı yansıtmasa bile kısmen dogrudur..Fakat bu yazılan özellikler yüzünden kendisini kaf dagının tepesinde görüyorsa işte o zaman adam olamamıstır..Delikanlı adam dış güzelligini efendilik ve yardımseverlık,saygı sevgi duyguyla birleştirdigi zaman adam olmus demektir..yoksa fızıksel yönden iyi olup beyin evrimini tamamlayamamıssa ıste o zaman herkez için büyük sorun olur özelliklede ailesine Aynı sey bayanlar içinde geçerlidir dısardan bakarsın hersey tamam tanırın tanımaya çalısırsın miden bulanır kusarsın olay bu İLK ÖNCE Bİ İNSAN OLMAYI OGRENELİM ONDAN SONRA DIŞ GÖRÜNTÜLERE YÖNELİP FİKİR ALISVERISINDE BULUNALIM

Not:Yazılanlar tamamen yasanmıs deneyımlerdır..Buraya özgü degıldır kimsenin üzerine alınmasını istemem.Tamamen kendi fikirlerimdir her fikre saygılı olaraktan...Sevgi ve Selametle hayırlı kandiller dilerim..
  • memleketin en yakışıklısı şahin k
  • yakışıklı olmak allah vergisi ama bunu konuşma ,başarı ,kişilik ,çalışmak ile süslemek lazım.... bide yakışıklı olmak her zaman kurtarmıyo hayatı bayram yapmıyo .. kendimdem biliyorum

ilk msjda yazılanların çoğunu bilirimm ama... :)) (kimse kusura bakmasın mütevazi takılamam )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 8 Ekim 2007; 23:40:21 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.