Şimdi Ara

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
23
Favori
234.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img122.imageshack.us/img122/9228/fotoraf0003au9.jpg
    Yakişikli Degilim Ama İstedigim Kizla Belli Süre İcerisinde Tanişirim Her Güzel Kizla Arami Yapmasini Bilirim Cok Sempatik Ve Tatli Oldugumu Soylerler Sohbetime Doymuyorlar Zaten Kendileri Cagiriyor
    + 1kac Kez Nereli Oldugumu Soran Oldu Acaba Konusmama Dikkat Ettigim İçinmi Yoksa Kro gibi Konusuyorum İnsallah 2. Secenek Degildir Ama Zannetmiyorum 2. oldugunu
  • BIRAKIN BU İŞLERİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

yakışıklı olmak bazen bela oluyor askerde üstlerin herzaman senin üstüne gelir herzaman sen ilk yapmak zorunda bırakılırsın normal yaşamda aralara sıvışamaz dersde kopya çekemezsin filan filan hele benim gibi balık burcu ve ismin murat ise işin daha da zor... anlattıklarım kendi yaşamım dan bilmem bana katılan olurmu...

balık burcuyum ismim murat
  •  ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

buda ben felsefe okudum. taksiciyim.
  • photoshopçu aranıyooor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zendenii

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Çok yakışıklıyım demiorum ama çirkinim de demiyorum . İllaki geçerken 10Kızdan 5/6 tanesi bakar Tipim ise aşşagıdaki Şemadaki Gibi :)

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

hacı ssaçların güzelmiş....

saçına nasıl bakım yaptın da öle oldu pm me atsana .i.cddiyim ?? yada hangi wax dax jölleyi kullanıyosun ?? yumuşak ve düz saçlarım olsun istiyorum

Erkek dediğin erkek gibi olmalı...

Yukardaki arkadaş bariz bir şekilde femınen duruyor...

yoo gayet yakışıklı ..daha çok manken yüzü var.. NETWORK de iyi iş bulursun sen dieseltronic :))
  • Vay be memleket karizma cool adamdan geçilmiyor valla, neyse biz sıramızı bekleriz,hatun bol memlekette nasılsa...
  • Ne cabuk unutmussunuz erdemleri , nerelerden nerelere gelmisiniz , bu kadar acımasız olarak insanları eleştirmek , dalga geçmek , nekadar kolay olmuş alışmışsınız yazmaya, hadi tartısacagınız konu Ramazan ayı olsun, hadi söyleyin kac tane fakir doyurdunuz , ka. cocugun yüzünü güldürdünüz bu ay , gününüzün kaçta kaçını kendinizi düşünmeden acaba başka insanlara nasıl iyilik yaparım diye geçiriyorsunuz , nekadar ayıp yağtıgınız şey ,
    Yalan söylemeyi nekadar kolay benimsemişsiniz , forumda konu açılır forumun & doksanı 3 dil biliyordur , vay be hangi ülkedesiniz siz , kaçınız kekelemeden ingilizce konusabiliyor , BİR ARKADASIM RESMİNİ KOYMUS zar zor liseyi bitirdi ama mühendisim diyor , yazık arkadaslar ya su harcadıgınız eforu daha adam gibi şeylere harcayın...
  • @Ns

niye bu kadar kasıyosun... emin ol buradaki herkes iyi ve kötü az veya çok kendisini düşündüğü kadar başkalarını da düşünüyodur... o kadar bencil oldukalarını zannetmiyorum.. burda muhabbet ortamı kuruğp biraz stres atmaya çalışıyorum...

*hep senin dediğin gibi yaşasak o hayat çekilmez ben söliyim bunu sana... şu forumun konu dışına giriyosam mutlu olmak için giriyorum... daha doğrusu mutluluğuma mutluluk katmak için... ama senin gibi biri yada birileri geliyo işi ciddi bitarafa çekiyo illaki ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Ekim 2007; 2:13:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilalso

-YOLDA YÜRÜRKEN KÜÇÜKLÜ BÜYÜKLÜ ÇOĞU KIZ SİZE BAKAR...
    -BALKONDA OTURURKEN BALKONUNUZU GÖREN BALKONLAR GENELLİKLE HAREKETLENİR...
    -ACABA HANGİSİ DİYE KENDİ KENDİNİZE SORARSINIZ BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEZSİNİZ, ÜSTÜNE ÜSTLÜK BİRDE MÜSPET BİR YAPIYA SAHİPSENİZ ÇOĞUNA BAKMAZSINIZ BİLE, HAYANIZLA GURUR DUYARSINIZ...
    -ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNDE OKUYORSANIZ HEM ZEKİ HEM YAKIŞIKLI DERLER...
    -ARKADAŞLARINIZ SİZE İÇ ÇEKEREK BAKAR...
    -YOLDA ARKADAŞLARINIZLA YÜRÜRKEN ADRES SORAN KIZLAR GRUPTAN HEP SİZİ SEÇER...
    -BU İLGİYE ALIŞMIŞSINIZDIR, SİZİN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ DEĞİLDİR AMA BİRGÜN KAYBETMEKTENDE ARA ---SIRA KORKARSINIZ(ÖZELLİKLE DEFRESİF ZAMANLARINIZDA)...
    -22 DEN SONRA TİPİNİZ DAHA BİR OTURUR HER YAŞA HİTAP EDERSİNİZ...
    -GÜZEL HANIMLARI OLAN ERKEKLER SİZDEN NEFRET EDERLER...
    -EĞER KİBİRLİ DAVRANIRSANIZ ÜSTÜNE BİRDE KARİZMA DA VAR DERLER...
    -ESPİRİLİ BİR YAPIYA DA SAHİPSENİZ ÇOĞU İNSAN SİZİ SEVER...

kardeş ne çok derdin varmış ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: why_living

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

Olay bu,severim doğal adamı
  • Güzel kardeşim, keike beni anlayabilsende adam gibi cevap verebilecek olsam sana , burda kasmak masmak yok , ben dünkü üye de değilim , çok güzel vakitte geçirdim bu sitede , su anda Türkiye de değilim ve çok işim var ama ben hala bu siteye girip ne var ne yok diye bakıyorum , Gerçek erdemleri anlamak önemlidir , ve sen eğer yakısıklıyım derken başka birinin kalbini kırıyorsan bu hoş birşey değildir , anlatmak istediğim buydu,(sen derken şimdi de direk üstüne alınma bir zahmet)

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

@Ns

niye bu kadar kasıyosun... emin ol buradaki herkes iyi ve kötü az veya çok kendisini düşündüğü kadar başkalarını da düşünüyodur... o kadar bencil oldukalarını zannetmiyorum.. burda muhabbet ortamı kuruğp biraz stres atmaya çalışıyorum...

*hep senin dediğin gibi yaşasak o hayat çekilmez ben söliyim bunu sana... şu forumun konu dışına giriyosam mutlu olmak için giriyorum... daha doğrusu mutluluğuma mutluluk katmak için... ama senin gibi biri yada birileri geliyo işi ciddi bitarafa çekiyo illaki ??

• aslında ben seni gayet iyi anlıyorum Ns ama .. bu konu altında yazdıklarının anlamı yok.. her ne kadar boş iş olsa da ... konuyu açan da giren de memnun aslında... ama boş iş kabul ediyorum.. ha yakışıklıyım derken kalp kıran biri görmedim... her msjı okumadım.. eğer bu gibi bişiden şikayetçiysen haklısın bişi diyemem...
  • quote:

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

vayy be hem felsefe okudun hem de taksicisin abi ha... hayatı senden daha iyi tanıyan yoktur haa... bi de insanlarla içiçesin.. ne güzel..
  •  ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK
  • tuvnera bu kim sen misin ??
  • Beni beğenmiyor musun?
  • kitleyin şu lanet ötesi konuyu cıvıdı artık
  • Ya yakışıklı olsan ne olacak insanda huzur olmadıktan sonra varsın dünyanın en güzel kızları ona baksın...
  • quote:

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

helal hocam. taksici olduğun fotodan belli el poz refleksiyle vitese kaçmış çekimden sonra boşa gitmiş belliki..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.