Şimdi Ara

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
23
Favori
234.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orijinalden alıntı: _expander_

Buda ben.

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

gözlüğünün diğer camı

unuturmuyum hiç bu konuşmaları....expander ban yemişti sonunda tekrar gelmiş
  • çok yakışıklı olmak önemsizdir, önemli olan aşık olduğunuz kişiyi elde etmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell
    çok yakışıklı olmak önemsizdir, önemli olan aşık olduğunuz kişiyi elde etmektir.

Yakışıklı olursan sevdiğin kisiyi elde edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.geyikoloji.com/videolar/komik-videolar-1/medya-arkasi-killi-erkek-isterim-3429.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞA ÖZLEM -- 20 Aralık 2009; 5:30:07 >
  • herkes koymuş bende koyayım dedim.

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeremrah -- 23 Ekim 2010; 17:12:27 >
  • DH de ne kadar tercihleri farklı kişi varmış
  • Face'ten bi foto
     ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK
  • resimleri görünce allahın sevdiği kuluymuşum dedim
  • quote:

Buda ben.

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

Forumun en baba fail i epic mepik hikaye
  • Yakışıklılıkta son trend: DÖŞÜ KILLI olmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

resimleri görünce allahın sevdiği kuluymuşum dedim

Puhahha senin resimleride gördük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janine

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

resimleri görünce allahın sevdiği kuluymuşum dedim

Puhahha senin resimleride gördük

hadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~exampleGM~

quote:

Buda ben.

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

Sensin len fail, kötü bişi dedin dimi bana :) maksat muhabbet olsun ya şuanda beni gören bu kim sana hiç benzemiyo der
  • benim yaşım şu anda 25 yakışıklılığın tek başına beş para etmediğini 20 liyaşlara girerken anladım bende vakti evvelinde küstah kendine çok güvenen tipdim elde edemiyeceğim kız yoktur derdim ama insan büyüyüp şöle bir çevresine baktımı gerçekleri çok açık şekilde görüyo yakışıklılık bence hoş ve karizmatik olmakdan daha alt seviyededir örneğin çoğu erkek hakan altun kemal sunal tayyip erdoğan gibi adamlarda tip yoktur derler lakin kadınlar tam tersi bakarlar tv de görseler ne hoş adam diye iç geçirirler bizzat yanımda çok şahit olmuşumdur hatta hakan altun için şu adamda tip varmı diye yanımdaki bayan arkadaşımada sordum niye öle diyosun çok hoş adam diye cevap aldım bir kaç bayana da böle sorular sormuşdum hepsinde genelde aynı cevabı aldım yakışıklılık bence çoluk çocuğun cıncık boncuğa karşı hevesleri gibidir lise talebeleri çok önem verir yakışıklılığa ama liseden sonra yada ünüversitede iyi konuşamıyosan duruşun basitse o kadar çok yakışıklı olki hiç bişeye yaramaz. hatta bazen çok görürsünüz türlü türlü yarmaların yanında güzel kızları içinizden geçirirsini şu kız şu tipe nasıl bakıyo diye bende yakışıklılık var diyolar çoğu kız yanımda genelde heyecanlanırlar ama ben bunu asla suistimal etmem güler geçerim yaşça küçüklerde ise devamlı abi gibi takılırım derslerini felan sorarım artık bu gibi durumları aştım kanısındayım. size tavsiyem hayatı akışına bırakın küstahlıksa küstahlık yapın kendinizi beğenin yıllar geçtikçe bunun ne kadar çocukca şeyler olduğunu geçici heveslerden sadece biri olduğunu anlayacaksınızdır

resimdeki siyah kazaklı benimdir. yanımdaki enişdem kucağımdakide yeğenimdir şahsen yeğenimi çok kıskanıyom pabucumu dama attı kerata

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 14 Ocak 2010; 8:24:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

quote:

Orijinalden alıntı: ~exampleGM~

quote:

Buda ben.

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

Sensin len fail, kötü bişi dedin dimi bana :) maksat muhabbet olsun ya şuanda beni gören bu kim sana hiç benzemiyo der

neden abi neden neden kapalı mekanda gözlük gözlükle poz verme hastalığı yapmayın nolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad

benim yaşım şu anda 25 yakışıklılığın tek başına beş para etmediğini 20 liyaşlara girerken anladım bende vakti evvelinde küstah kendine çok güvenen tipdim elde edemiyeceğim kız yoktur derdim ama insan büyüyüp şöle bir çevresine baktımı gerçekleri çok açık şekilde görüyo yakışıklılık bence hoş ve karizmatik olmakdan daha alt seviyededir örneğin çoğu erkek hakan altun kemal sunal tayyip erdoğan gibi adamlarda tip yoktur derler lakin kadınlar tam tersi bakarlar tv de görseler ne hoş adam diye iç geçirirler bizzat yanımda çok şahit olmuşumdur hatta hakan altun için şu adamda tip varmı diye yanımdaki bayan arkadaşımada sordum niye öle diyosun çok hoş adam diye cevap aldım bir kaç bayana da böle sorular sormuşdum hepsinde genelde aynı cevabı aldım yakışıklılık bence çoluk çocuğun cıncık boncuğa karşı hevesleri gibidir lise talebeleri çok önem verir yakışıklılığa ama liseden sonra yada ünüversitede iyi konuşamıyosan duruşun basitse o kadar çok yakışıklı olki hiç bişeye yaramaz. hatta bazen çok görürsünüz türlü türlü yarmaların yanında güzel kızları içinizden geçirirsini şu kız şu tipe nasıl bakıyo diye bende yakışıklılık var diyolar çoğu kız yanımda genelde heyecanlanırlar ama ben bunu asla suistimal etmem güler geçerim yaşça küçüklerde ise devamlı abi gibi takılırım derslerini felan sorarım artık bu gibi durumları aştım kanısındayım. size tavsiyem hayatı akışına bırakın küstahlıksa küstahlık yapın kendinizi beğenin yıllar geçtikçe bunun ne kadar çocukca şeyler olduğunu geçici heveslerden sadece biri olduğunu anlayacaksınızdır

resimdeki siyah kazaklı benimdir. yanımdaki enişdem kucağımdakide yeğenimdir şahsen yeğenimi çok kıskanıyom pabucumu dama attı kerata

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

bıyıkları kes dostum bu ne böyle sakın sertleşmeden siyahlaşmadan uzatma

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygunemre -- 27 Temmuz 2010; 20:47:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad

ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK

İyi HoşdA Eniştene SöLe AradA Dişini FırçaLasıNHiç oLmazsa 1 AydA Bir Yada 20 Günde BiR xDDD
  • Hayatın kurallarından biri de yakışıklı olmaktır. Kızların ilk baktığı olgu bir yere gidersiniz iki kız varsa eğer seni beğenmişse hemen yanındakine senin hakkında konuşur.

Yakışıklı olmakta tek başına birşey ifade etmiyor çok iyi rol yapacaksınki yakışıklılığın işe yarasın.

Örneğin 10 dan fazla kızla birlikte olabilirsin. Başkada bir işe yaramaz. Hayatta herşey sıkıcıdır.

Ben tercihimi her zaman aşktan kullanırım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.