çok klişe bi tip .. klasik amerikalı genç tipi.. yakışıklı kategorime girmez böyle tipler..evet adamda tip var yüz var ama...
Bu adam LOST dizsinin baş oyuncularından James Sawyer ( Josh Holloway).Adam yakışıklı işte dünyada milyonlarca da hayranı var daha ne olsun daha nasıl yakışıklı olacak?
Erkekler diğer yakışıklı erkekleri kıskanıyorlar
'Johnny Deep'in üzerine yakışıklı tanımam. Arkasından 'Edward Norton' onun arkasından da ben gelirim.
everlasting siz kızlar bi dizide yada filmde maymun oynasa başrolde onun da hayranı olursunuz biz sizi bilmiyomuyuz sanki... fazla anlatmayın boşuna kendinizi .. hadi ordan ...
çok yakışıklı var çoook
makyajla küstüm latifide yakışıklı yapıyolar :D
Paul Walker
peçito sen buradaysan fotolarını koyan arkadaşlar yandı desene
dur bide phı ve penkala'yada haber vereyim.
Photosop Olayı mı ? bu topiçide kirletmeyelim hocam
doğru söyle kendini nasıl zaptediyorsun?nasıl beceriyorsun duygularına gen vurmayı?
bence pimi çekilmiş bir bombasın, ama ne forum bunun farkında nede ceviz ağacı
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
Benden bikaç resim size..
yakışır göğüs açıp kılları fln da göstermişsin :D
koptum yaw nerden nereye gelmis konu butun erkekler toplanmis erkek resimleri falan ii ii allah muhabbetinizi arttirsin:) sawyer in kasli vucudu falan devamm:)
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
Benden bikaç resim size..
Kıllarına bittim fazladan göğüs kılların varsa bana ver bende gömleğimi açıp o kıllı göğsümü herkese göstermek istiyorum
tip ten önemlisi bir kızın yanına gidip konuşabilmek , konuşamadıktan sonra bir köşede sabah kadar cool cool oturup beklersin..
Biri beni anlatıyor sanki allahım ben ne kadar yakışıklıyım ya uff ben kızlara bile bakmam onlar bana bakar nedir bu endam bendeki mütevazı olun biraz benim gibi
+ Yolda sni goren erkekler sana sataşır!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: cancannazlican
yakısıklı olmanın yanında böyle bir fizikte hiç fena olmazdı.
Herşeyden önemlisi zeka.Kullanmasını bilene hyr diyebilecek kız yoktur...