Şimdi Ara

Çok Vurdu Team Vs Chicken Team (+18)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Frostmane Çok Vurdu Team vs Kazzak Chicken Team

2v2 ye arkasına healer alıp 45dk arena yapan adamlara sinir oluyorum.
    Ayrıca arkasına healer alıpta bu şekilde oynuyorsa ne demeliyim bilmiyorum.

Tıkla :)
    Çok Vurdu Team Vs Chicken Team (Full Gear Holy Pala ve Arms Warrior Rezilliği)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenceKsK -- 12 Ağustos 2012; 20:42:52 >

• Hahahaha abi çok iyiymiş ya, benim de başıma değişiği geldi. Hunter-Mage girdik karşımızda Hunter-Priest var. Hunterı öldürdük derken benim mage arkadaş da öldü. Sonra priest başladı kutunun arkasında yatmaya,ne yapsam çıkaramıyorum çıldırttı benı. 25 dakika falan oldu arada arkadaşına res atmaya çalıştı onları engelledim sadece,ben de inada bindirdim. Dedim bu 2-3 cd ile alınacak gibi değil(arada denedim çünkü epey düşüyor canı ama cdleri ile yırtıyor bir şekilde,zaten full cata gearlıymış priest damage da yemiyor adam akıllı) Dedim tüm cdleri saklayayım gireyim öldü en sonunda,bu da böyle bir anımdır
  • bu adamlar healerlı ekip geldimi 45 dk savaşıp bazen maç alamayıp berabere bitiriyolar 2 dps geldimi banko kesmeleri lazım zaten o gözle bakıyolar genelde , muhtemelen hergün 4 maç kazansak 10 kere berabere bitirsek 2 ay sonra süper ratingimiz olur mantığındalar. Birde böyle korkak oynayınca adamı oyundan soğutuyolar resmen
  • Tamam tamam patates bu kanka aldım ben bunu. Dur şu dalga kıranlara dönüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenceKsK

bu adamlar healerlı ekip geldimi 45 dk savaşıp bazen maç alamayıp berabere bitiriyolar 2 dps geldimi banko kesmeleri lazım zaten o gözle bakıyolar genelde , muhtemelen hergün 4 maç kazansak 10 kere berabere bitirsek 2 ay sonra süper ratingimiz olur mantığındalar. Birde böyle korkak oynayınca adamı oyundan soğutuyolar resmen

İyi de biz berabere kalınca rating düşüyodu her iki takımdan da

• evet o kısmıda var üstüne üstlük 2 dps e de kesiliyosan be arkadaş sen neden girersin healerla arenaya :D
  • mayko bunlar patatesmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Warrior patato
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.