Şimdi Ara

Çok Uyuyorum azaltmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs ye 50 günden az kaldı ve ben bazen 12 saat bile uyuduğum oluyor gece 2-3 te yatıp sabah 7 de kalkmam lazım.nasıl ayarlayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alarm kur işe yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vril

ygs ye 50 günden az kaldı ve ben bazen 12 saat bile uyuduğum oluyor gece 2-3 te yatıp sabah 7 de kalkmam lazım.nasıl ayarlayabilirim

uyumadan once sakin iseme alarm kur ve bu duzelene kadar annene babana kardesine vs uyandirmalarini soyle

• quote:

Orijinalden alıntı: TheZartZurt61

quote:

Orijinalden alıntı: Vril

ygs ye 50 günden az kaldı ve ben bazen 12 saat bile uyuduğum oluyor gece 2-3 te yatıp sabah 7 de kalkmam lazım.nasıl ayarlayabilirim

uyumadan once sakin iseme alarm kur ve bu duzelene kadar annene babana kardesine vs uyandirmalarini soyle

ailedekilere söylüyorum uyandırıyorlar fakat 5 dk daha diyip uyumaya devam ediyorum

bünyem ve iradem çok zayıf

• bendede aynı sorun var yatmadan önce sakın işeme kesinlikle işe yarar
  • şuan tatil diye bende gece 2 gibi yatıyorum ancak öğlen 1 de kalkıyorum , tatil bittiğinde gece 1 sabah 6 moduna girmem lazım ama nasıl olcak..
  • Yav yatın uyuyun uykulu ders çalışmakta kötü boşverin

Canınızın istediğini yapın sisteme karşı gelin Tabi Pişmanlık halleri size kalmış

Alarm kur atıyorum 8 saat uyudun ya hemen duşa gir insanı açıyor böyle hafif soğuk olsun kan dolaşımın hızlanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • az önce yeni işedim o taktik artık yarına kaldı

aslında sabah uyanmam o kadar sorun değil asıl sorun gece 2-3 e kadar nasıl ayakta durabilirim dinç bir şekilde

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.