Şimdi Ara

Çok uygun fiyata portfolyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanCB -- 25 Kasım 2010; 14:14:13 >

• Tasarım hoşuma gitti ama herkese aynı siteyi mi kuracaksınız yoksa bir kaç şeşit script elinizde var mı?
  • Hocam arkadaş işini yapıyor, ticaret yapıyor. Basite indirgeyip kazıkçı gibisinden karalamanın çok bir anlamı yok bence. 100 lira da at ile deve değil. Bugün en basitinden bir servis evinize geldi mi alıyor 50 lira. Bilmiyorum ama arkadaş bu işi yaparak bir ticaret yapma girişiminde bulunmuş, herhalde insanları dolandıracak hali yoktur. Bazıları için fiyat yüksek ise onlar da bu fiyata bu ürünü bu arkadaştan almayıverirler ! Fakat bu arkadaşın bu girişimini bu şekilde baltalamak pek de şık durmuyor "bence". Fiyatı biraz indirsin diyorsanız bunu daha makul bir şekilde diyebilirsiniz sanırım :)
    -
    Bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun seboist64 . . .
    ve tabi konudaki diğer arkadaşlarımızın da bayramı kutlu olsun...
  • Edit: Gereken hassassiyet gösterilip içerik düzenlenmiştir, iyi satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 24 Kasım 2010; 11:49:24 >
  • Lisanssız olan tasarım kaldırılmıştır.
    Tasarım ve altyapı kesinlikle legaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanCB -- 21 Kasım 2010; 15:54:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Tasarım hoşuma gitti ama herkese aynı siteyi mi kuracaksınız yoksa bir kaç şeşit script elinizde var mı?

Script olarak sadece wordpress kullanıyorum. Başka tasarımlar var ama şuan sadece bunu kuracağım.

Zaten max. 5 kişiye kurulacaktır bu tasarım.
  • @ seboist64
    Söylediğiniz gibiydi ki haklısınız... ve bu durumda ve arkadaş da gerekeni yapmış zaten. Umarım siz de beni ve kimse kimseyi yanlış anlamamıştır netice olarak...
    Size de kolay gelsin OkanCB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@ seboist64
    Söylediğiniz gibiydi ki haklısınız... ve bu durumda ve arkadaş da gerekeni yapmış zaten. Umarım siz de beni ve kimse kimseyi yanlış anlamamıştır netice olarak...
    Size de kolay gelsin OkanCB

Teşekkür ediyorum, hayırlı günler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.