Merhaba arkadaşlar ben cs:go ya 2 hafta önce başladım şuan lys kasıyorum o yüzden pek oynuyamıyorum ama 4 senelik combat arms geçmişim olduğu için oyunda fena sayılmam neyse konuya geliyim ; ilk sorum ekranın ortasındaki nişan işaretini nasıl küçültücem o işaret yüzünden ak 47 kullanamıyorum + millet bıçak ve asimov die bi sniper var onun delisi olmuş bu bıçakların özelliği ney hız falanmı veriyo veya asimovun katkısı ney göründen başka ? bi katkıları varmı oynadıgın oyuna onu merak ediyorum .
Nişan işaretini cl_Crosshairstyle 1 2 3 4 5 olarak değiştirebilirsin daha sonra büyüklük küçüklük bakımından cl_crosshairsize 1 2 3 4 5 böyle gider. Noktayı kaldırmak istersen cl_crosshairdot 0 kapatır 1 açar. Kalınlaştırmak için cl_Crosshairthickness komutunu kullan. Cross boşluğunu artırmak için cl_crosshairgap komutu işini görür.
Millet delisi oldu çünkü para kazanıyorlar skinli silahların hiçbir avantajı yok sadece görüntüde ne hız ne aim hiçbir şey katmazlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Albatraoz
Nişan işaretini cl_Crosshairstyle 1 2 3 4 5 olarak değiştirebilirsin daha sonra büyüklük küçüklük bakımından cl_crosshairsize 1 2 3 4 5 böyle gider. Noktayı kaldırmak istersen cl_crosshairdot 0 kapatır 1 açar. Kalınlaştırmak için cl_Crosshairthickness komutunu kullan. Cross boşluğunu artırmak için cl_crosshairgap komutu işini görür.
Millet delisi oldu çünkü para kazanıyorlar skinli silahların hiçbir avantajı yok sadece görüntüde ne hız ne aim hiçbir şey katmazlar.
çomm çokkk teşekkürler konsolu nasıl açıcam bide :D onu şeyapmıyom :D
quote:
Orijinalden alıntı: kemalca1231
quote:
Orijinalden alıntı: Albatraoz
çomm çokkk teşekkürler konsolu nasıl açıcam bide :D onu şeyapmıyom :D
Ayarlar oyun ayarları geliştirici konsolu etkinleştir Evet yap