Şimdi Ara

ÇOK UCUZA YEDEK PARÇA İNTERNETTEN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar www.parcatreni.com diye bir site buldum...burda 8 markanın parçaları mevcut...benim opel corsamda debriyajdan ses geliyordu...özel servise gittim...debriyaj seti değişcek dediler ve işçilikle birlikte 280 ytl masraf çıkardılar....www.parcatreni.com sitesine baktım 160 milyon istiyorlar aynı set için..daha önce buradan alışveriş yapan varmı..bilgi verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relation -- 21 Temmuz 2008; 23:19:57 >

• Fiyatlar bana makul göründü ama üzerine işçilik de verince arada ne kadar fark kalacak onu bilmek lazım. Servisi arayıp sadece işçilik fiyatını sorun. Sonuç avantajınıza olduğu sürece internetten alışverişte bence bir sakınca yok.
  • evet fiyatlar cok makul özel servis bana aynı parça için 250 ytl fiyat verdi...50 ytl işçilik ile 300 ytl oluyor....acaba parçalar orijinal mi onu merak ediyorum ben...gerçi arayıp sordum tüm parçalar orijinal diyorlar..
  • Bence bir dewww.otostart.com adresine bakın.

Parçalar %100 orijinal.
  • rekabet her zaman iyidir..çoğu insan götürüyor servise, servis ne derse he diyor en fazla yüzde 10 indirim yaptırıyor o da belki.fiyatlar çok makul sitede..
  • Yandaki reklamda Xenon far 139 ytl diyor.Valla iyice ayağa düştü.Yakında geri vites lambasına da takacaklar xenon ama merakla bekliyorum
  • yalnız ben benim arabamın yedek parçalarını 2 adresdede bulamadım hatta hiçbiyerde bulamıyorum ford explorer nerden bulabilirim adres warsa yazsanız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parca satan bildiiniz siteleri yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
    Ben de Rover için Angel Far ve ledli stop düşünüyorum da... Araştırma aşamasındayım... :)
    Şimdiden tşk.ler...
  • bende güvenlimi diye merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: relation

arkadaşlar www.parcatreni.com diye bir site buldum...burda 8 markanın parçaları mevcut...benim opel corsamda debriyajdan ses geliyordu...özel servise gittim...debriyaj seti değişcek dediler ve işçilikle birlikte 280 ytl masraf çıkardılar....www.parcatreni.com sitesine baktım 160 milyon istiyorlar aynı set için..daha önce buradan alışveriş yapan varmı..bilgi verirse sevinirim.

Opel parçaları içinwww.opelparcaci.com sitesini tavsiye ederim...

Benim sağ far ve far motoru değişecekti... Servis Valeo far için 115 YTL ve GM far motoru için 180 YTL toplam 295 YTL istedi...

opelparcaci.com'u aradım Valeo far ve yan sanayi far motoru için 140 YTL istediler...

parcatreni.com Valeo far ve yan sanayi far motoru için 160 YTL istedi...

opelparcaci.com'dan almaya karar verdim... Öğlen Saat: 14:00'te aradım paranızı hesaba yatırıyorum dedim... Parayı 14:15'te yatırdım... Saat: 16:30'da eve geldim paranın hesaplarına yatıp yatmadığını sordum... Cevap olarak; "biz ürünleriniz kargoya verdik" dediler... Ertesi gün Saat: 16:30 gibi de kargo geldi... Kargoya 7 YTL verdim...

Bundan sonra böyle yapmayı düşünüyorum... Zira; servislerde parçalar çok pahalı...

Yalnız aradığınız parçayı sitelerinde bulamazsanız telefon edin... Benim de aradığım parçalar sitede yoktu ama arayınca "parçalar elimizde var" dediler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 25 Temmuz 2008; 11:18:02 >

• bence yanılıyorsun yada alışveriş yapmamışsın parcatreninden , bi kere herşeyden önce 2 ay koşulsuz iadeleri var ve son derece hassas çalışıyor zira 3 defa alışverişimiz oldu ,sonuncu malzemeleri merkezlerinden aldım , uzay üssü gibi onlarca teknik eleman çalışıyor adamların sitesinde .

gelelim otostarta yine bir kaç gün önce kuzene kaput ve çamurluk alacaz telefonla görüştük kadın bize aracın kaç cc olduğunu soruyor ? :)):):):) gül gül öldük tüm öğleyin ee napacan öğretmişler kızcağıza şunu soracan bunu soracan die oda konuşuyo , bide gelen ürün yanlışsa ayvayı yedin otostartta :):) yani anlicaanız adamlar hiç mi hiç anlamıyor parça işinden , ayrıca alışveriş yapacaksanız bu tüm 5 siteyede sikayetvar.com adresinden bakın inceleyin derim

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av -- 28 Temmuz 2008; 16:55:57 >
  • İnternetten al, serviste taktır
    Levent Daşkıran

Evde birçok şeyi kendiniz tamir edebilirsiniz. Ancak ortalıkta dolanan onca model ve her modelde kullanılan yüzlerce parça olduğunu düşünürseniz, bozulan bir otomobilin dilinden anlamak herkesin harcı değil. Bu yüzden araçlarımızı yetkili ve özel servislere emanet ediyoruz. Herhangi bir parça değişimi söz konusu olduğunda da çoğunlukla onların tercihlerine, yönlendirmelerine ve fiyatlarına uygun hareket ediyoruz. Bu da kullanılan parçanın niteliği ve servisin inisiyatifine bağlı olarak birbirinden farklı fiyatların ortaya çıkmasına neden oluyor.
    Son yıllarda bu konuda çözüm internetten gelmeye başladı. Bazı şirketler, doğrudan son kullanıcıyı hedefleyen yapılanmalarıyla her türlü marka ve model için internetten otomobil yedek parçası temin etmeye başladılar. Süreç şöyle işliyor: Siz ihtiyacınız olan parçasının kodunu servisten öğrenerek, aracınızın marka ve modeliyle birlikte internetten sipariş ediyorsunuz. Site sahipleri iletişimde oldukları yedek parça satıcılarıyla iletişime geçerek size parçayı bulup kargoyla yolluyorlar. Siz de gidip servise veya ustaya takması için veriyorsunuz.
    Aslında bu başlangıçta riskli bir iş gibi görünüyor. Gelen parça doğru mudur, orijinal midir, aracıma uyar mı gibi ilk anda akla gelebilecek çok sayıda soru işareti var. Peki internetten oto yedek parçası satın alan müşteriler bu konuda ne düşünüyor? Parcatreni.com sitesinden Çağrı Kantarcı, “Tüketiciler başta kuşku ile baksalar da sipariş teslimatına ve memnuniyete sadık olduğumuz anlaşılınca sitemize güven ve talepte doğru oranda arttı. Sonrasında da internetten parça sipariş edebileceğiniz irili ufaklı 37 tane parça sanal mağazası açıldı” diyor.
    Her markanın kendi
    ekibi var
    Eğer bu nitelikte bir iş yapıyorsanız, müşterinin güvenini kazanmak ve hatalı parça siparişini önlemek için etkili bir bilgilendirme sistemine mutlaka ihtiyaç var. Kantarcı, “Her otomobil markası için iki tane markaya ve piyasaya hakim tecrübeli eleman istihdam ediyoruz. Yani opel için şirkette 2 kişilik mini bir departman var. BMW, Mercedes, Volkswagen, Honda gibi diğer markalar için de ikişer kişilik ekiplerimiz mevcut. Bu kişiler hem doğru ürünü doğru araca satılmasını, hem de tüketiciye doğru bilgi verilmesini sağlıyor” diyor.
    Bu işin en büyük avantajı da maliyet. Kantarcı’nın verdiği bilgiye göre internetten parça temin etmek, piyasaya oranla yüzde 10 ila 50 arasında daha kazançlı. Kantarcı bunun yanında müşterilerin yapılan alışverişlerde tüketici yasasının tüm koruyucu unsurlarının geçerli olduğunu, koşulsuz iade, koşulsuz değişim, kısmi iade, garanti, ikame gibi olanaklardan yararlanabildiklerini belirtiyor.
    Peki bu iş nereye kadar büyür? Örneğin belli başlı servislerle montaj anlaşmasına gidilebilir mi? Bu konuda farklı uygulamalar olsa da, Kantarcı bunun şirkete zarar verebileceğini düşünüyor. Kantarcı, “Anlaşma yapacağımız servis yada tamirhanenin yapacağı hata nedeniyle oluşacak yanlış ve ayıpların sitemize mal edileceğini çok iyi biliyoruz. Bu da müşterimizi kaybetmek anlamına gelir. Bu nedenle şimdilik parça temininin ötesinde bir faaliyet düşünmüyoruz” diyor.

leventd@interpromedya.com.tr

• uygun fiyat hep yan sanayide
  • Reno yok ilginç ...
  • opel için opelparcaci.com gerçekten iyi fiyatları var bu iki triger seti mesela 40 tl fark var
    http://www.opelparcaci.com/main/opel_triger_seti_astrag__zafiraa_z14xez16xex16xelx14xe__corsac__vectrabc__tigrab__z14xez16xez18xex18xe1z18xel_motorlar_icin-802-0-225.html
    http://www.parcatreni.com/index.php?p=show&pid=26395&k_id=272&kn=Motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astra-Elegance -- 18 Şubat 2009; 0:03:33 >

• opelparcaci.com dan sipariş verdim sıkıntı yok güvenli mi diye düşünenler için tavsiye ederim.
    ücretsiz kargo seçeneği yok ama iki tane amortisor ve birkaç ufak parça için 9 lira kargo ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcp1rates -- 23 Mayıs 2016; 18:00:49 >
  • 2 yıl önceye kadar 2004 Corollam var ikenwww.otostart.com dan epeyce sarf malzemesi ve yedek parça , balata , v.s. satın aldım...Siperişlerim 2 günde geldi...Asıl önemlisi DİKKATLE OKUYUN.....SEÇME ŞANSINIZ VAR..ŞU VAR ,BU VAR BİDE BU VAR.... HEPSİNİN FİYATI BAŞKA...Aldatmaca yok...Ne istiyorsan onu gönderiyorlar...Stokta kalmamış al sana bunu yolladık demiyorlar....Ben 5 defa alış veriş yaptım çok memnun kaldım.... 2,5 MT YARI ÇAPLI YELPAZE GİBİ AÇILIP KAPANAN OTO KILIFI İÇİN SİPARİŞ VERDİM...ÜRETİME BAŞLANIRSA SIRF BİZİM ÇEVREDEN 25 TANE SİPARİŞ VAR....OTO START TAN BEKLİYORUZ.... ENİ 180 BOYU 250 CM OLACAK U ŞEKLİNDE KÖRÜKLÜ YELPAZE.....ARABAYI KOY ÜZERİNE yelpaze gibi kapat BOYU 5 MT OLUYOR.....Bekliyoruz....Daha ses çıkmadı.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 21 Mayıs 2016; 13:06:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.