Şimdi Ara

çok ucuz satılık 2 character kronos serverında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Athena
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lvl 78 priest %30 eslant görevlerinin hiç birisi yapılmamıştır 70 kalkanı filan.25

lvl 77 rogue %40 eslant görevlerinin hiç birisi yapılmamıştır 70 daggerı filan.20

diger konuda resimlerim vardı ama saolsun admin konuyu silmiş amacı ney anlamadım konunun yeride normaldi
    karakter satış kafası iyi sanırım..

neyse yeni konu burdan devam edicem

kocaeli izmitten satıyorum yüzyüze yada pttden havale ile gerçekleşebilir işlemler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKQJ -- 7 Haziran 2010; 18:51:38 >

• Başlığı düzeltsen güzel olur
  • tamamdır
  • Dünden beri bekliyorum msn'de bekliyorum yoksun for_ilker@hotmail.com u ekle artık ben seni ekledm. kabul etmedin.
  • diger adresime ekledim.79luk rogue satıldı gblerde öyle arkdaşlar
  • kardeş diger adresin nedir akşam 22 civarı online olursan msnde konuşabiliriz.
  • Beyler Arkadaşla bi alışverişimiz oldu ve güvenilir bi insan.alışverişimiz sorunsuz bi şekilde halloldu.güvenebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolasın.79 rogue ile gbleri bu arkadaşa sattım.
  • S.a kolay gelsin kardeş ben priest ve rogue alıcamda 2 arkadaş olarak kesin alıcaz izmitteniz desperado_1260@hotmail.com ekle konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almera41 -- 8 Haziran 2010; 11:51:54 >
  • kardeşim nerdesin yhaw saat kaç oldu :S
  • kbkma kardeşim anca bakabildim.ekliyorum
  • hala yoksunuz.upp
  • geldm kardeşim eklemedinmi beni msn hala :S:S
  • Kardeşim kusura bakma ya :( desperado_12860@hotmail.com olucak msn :S
  • desperado_12860@hotmail.com BEKLİYORUM MSNDE KARDEŞİM İLK MSN YANLIŞ BU DOĞRU
  • kardeş nerdesin :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almera41 -- 9 Haziran 2010; 21:14:33 >
  • kardes ekle beni. çenesuyunda oturuyorum. Priestini alayım. byomar@msn.com. 0538 980 14 49 dan da ulasabilirsin msnde olmazsam.a
  • ultraslan189@hotmail.com ekle konusalım
  • pm den msn at konusalım.Alıcıyım anlasırsak yarın alırım.
  • satılmadıysa daha yüksek bi ücret veririm istediginden tahyfun_bjk41@hotmail.com
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.