Şimdi Ara

Çok Temiz Creative Audigy2 ZS SB350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kart çok temiz ve az kullanılmıştır, kondisyonu sıfıra yakındır, elinize aldığınızda ne kadar temiz olduğunu zaten sizde anlayacaksınız. bu özelliklerde bir ses kartının sıfırı şuanda 200 TL ye dahi alınamıyor, ihtiyaç sahibi arkadaşlar için gerçek manada fırsat olacaktır, alıcısına hayırlı olsun.

Çok Temiz Creative Audigy2 ZS SB350 Çok Temiz Creative Audigy2 ZS SB350 Çok Temiz Creative Audigy2 ZS SB350

kutusuzdur sadece kart gönderilecektir.

FİYAT: SATILMIŞTIR

Sahibinden.com Get linki:https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-cok-temiz-creative-audigy-2-zs-7-plus1-24-bit-307793639/detay/

NOT: 4 GB 1333 MHZ DDR3 tek modül masaüstü ram takası vardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 11 Haziran 2016; 21:58:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar kardeşim.

Kart temize benziyor. Bu kartı zamanında XP üzerinde COD Modern War ı 5+1 surrand desteğiyle oynadığımı hatırlıyorum. Şavaşın bizzat içindeydim. Neydi o sestek billurluk ve berraklık. Driverin W7 de desteğini bulamamıştım sanırım sonrada satmıştım. İhtiyacı olana çok deli bi kart tavsiye edilir. Özellikle sorraund oyun filim için 10 numara
  • cesiaga kullanıcısına yanıt
    evet hocam özellikle 3D destekli logitech Z506 gibi 240 TL seviyesinde uygun yollu bir 5+1 ile bile filimin ve oyunun içimdeymişsin hissini yaşatma konusunda istediğim paranın çok üstünde bir performans sunacak bir kart.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.