Şimdi Ara

Çok tatlı bebekler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çok tatlı bebekler...

Çok tatlı bebekler...

• Maşalallah

Bebekleri sevmeyen insanlara şaşıyorum doğrusu.Onca derdim varken yeğenimin bakması bile mutlu ediyor beni.
  • Şöyle birşey istiyorum
     Çok tatlı bebekler...
  • Bebekleri severim, kaka yaptıkları ve ağladıkları zamanlar hariç
  •  Çok tatlı bebekler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ScaryMovies08

quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Nefret ederim.

Bu arada konu tutmaz, çünkü dh deki asosyaller karı kız resimleri sever genellikle.

Bana gelirsek köpeklere bayılırım.

Bende köpek hastasıyım kardeşim.
    Böyle bir köpek nasıl sevilmez yaa.Ortam müsait olsa inan 2 dakka durmam anında alırım bi köpek de işteeee ortam yok ortam
    Tabi bebekleri de seviyorum yumuşak yanaklarını sıkasım geliyo

Çok tatlı bebekler...

Bu cins köpekleri seven biri, asıl bu köpekleri almayarak onlara iyilik yapmaktadır.
    Çünkü çok kimse bunların gözlerine hayran kaldıkları için almakta, bunların soğuk iklim köpeği olduğu gerçeğini s.klememekte, bu da bu köpeğin geriye kalan 3 mevsimde hapı yutacağını göstermektedir.

Kutup köpeklerini, sıcak memleketlerde beslemek, bu köpeklere yapılan bir çin işkencesi gibidir.

Haklısın kardeşim ama bu köpeği alıp bahçeme koymak istiyorum demedim orda :) Böyle bir köpek nasıl sevilmez dedim.Bunun kutuplarda kızakları çektiğini ve kutup köpeği olduğunu,sıcak iklimlerde yaşayamayıp haziran aylarına doğru işkence gibi geleceğini biliyorum. Hem daha dur önce bi bahçeli eve çıkalım ondan sonra düşünürüz hangi köpeği alacağımı :D

lafım sana değildi, senin mesajın üzerinden bu köpekleri besleyenlere ithaf ettim mesajımı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Nefret ederim.

Bu arada konu tutmaz, çünkü dh deki asosyaller karı kız resimleri sever genellikle.

Bana gelirsek köpeklere bayılırım.

Bende köpek hastasıyım kardeşim.
    Böyle bir köpek nasıl sevilmez yaa.Ortam müsait olsa inan 2 dakka durmam anında alırım bi köpek de işteeee ortam yok ortam
    Tabi bebekleri de seviyorum yumuşak yanaklarını sıkasım geliyo

Çok tatlı bebekler...

Bu cins köpekleri seven biri, asıl bu köpekleri almayarak onlara iyilik yapmaktadır.
    Çünkü çok kimse bunların gözlerine hayran kaldıkları için almakta, bunların soğuk iklim köpeği olduğu gerçeğini s.klememekte, bu da bu köpeğin geriye kalan 3 mevsimde hapı yutacağını göstermektedir.

Kutup köpeklerini, sıcak memleketlerde beslemek, bu köpeklere yapılan bir çin işkencesi gibidir.

Haklısın kardeşim ama bu köpeği alıp bahçeme koymak istiyorum demedim orda :) Böyle bir köpek nasıl sevilmez dedim.Bunun kutuplarda kızakları çektiğini ve kutup köpeği olduğunu,sıcak iklimlerde yaşayamayıp haziran aylarına doğru işkence gibi geleceğini biliyorum. Hem daha dur önce bi bahçeli eve çıkalım ondan sonra düşünürüz hangi köpeği alacağımı :D

lafım sana değildi, senin mesajın üzerinden bu köpekleri besleyenlere ithaf ettim mesajımı...

Tamam kardeşim sorun yok duymuş oldular ozaman

• agnes

Çok tatlı bebekler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.