Şimdi Ara

ÇOK SÜPER BİR OLAY. AMERİKA'DAKİ BİR YARIŞMA HAKKINDA.MUTLAKA OKUYUN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Kim 500 Milyar İster" yarışmasının orijinali ABC televizyonunda yayınlanan "Who Wants To Be A Millionaire?" yani "Kim Milyoner Olmak İster?" Bize uyarlarken milyoner demek komik duracağından adını değiştirmişler tabii. Yarışmanın orijinali bizdeki gibi sönük de geçmezmiş. Çok heyecanlı yarışmalar yaşanırmış. Bir sürü efsanevi yarışmacı gelip geçmiş.

Bunlar arasında biri varmış ki; onun gibisi bir daha gelmemiş. Bu arkadaşın genel kültürü müthişmiş. En son soruya kadar hiç joker kullanmadan gelmiş. Her seferinde hiç duraksamıyor, "Son kararım" dedikten sonra yanıtı verip gülümsüyormuş. Sunucu kıl olmuş tabii. Çünkü yarışmanın heyecanı, yarışmacının duraksaması, ikileme düşmesi, yüksek sesle, "Acaba o mu, yoksa bu mu?" diye acı çekmesindeymiş.

Hatta yarışma sorularını hazırlayanlar adamlar da sinir olup, her soruyu normalinden daha da zorlaştırmışlar. Ama bizimki bana mısın demiyormuş. Doğru yanıtlatı gülümseyerek, gözünü kırpmadan veriyormuş.

Soruları hazırlayanlar, yarışmacının son soruya doğru yanıt veremeyeceğinden çok eminlermiş. Gerçekten de soru geldiğinde bizimkinin yüzü değişmiş. Soru çok, ama çok çok zormuş. Yarışmacı biraz düşündükten sonra, "Telefon etme jokerini kullanacağım" demiş. Sunucu sevincini gizleme gereği görmeden sırıtarak, 'Kimi arayacaksınız?" diye sormuş. Yarışmacı, "Babamı" demiş. Telefon bağlanmış. Sunucu, durumu yarışmacının babasına açıklayıp, soruyu oğlunun soracağını söylemiş ve sözü yarışmacıya bırakmış. Bizimki, "Alo baba? Ben şu anda 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasındayım. Şu anda 1 milyon dolar kazandım. Haberi de ilk benden duymanı istedim" demiş. Sonra da yine gülümseyerek doğru cevabı vermiş.

• EVET BUNU BENDE DUYMUŞTUM SÜPER
  • ben duymamıştım ama süper
  • paylasım icin sagol arif
    gercekten supermis ya keske o anda sunucunun yuzunu gormek nasib olsaymıs ahhh ahhh
  • cok super ya:d
  • Türkiye'de bu kadar bilgili adam bulmak biraz zor.Tabi vardır ama yarışmaya katılır mı orasını bilemem...
  • Bilgili, kültürlü olmak abd nin eyaletlerini, korenin yüz ölçümünü, kamboçyanın konumunu bilmek değildir. O bilgileri ansiklopediyi açıp öğrenebilirsin kolayca, önemli olan bu bilgilerden yola çıkarak fikir yürütmek, düşünce üretmektir.

ABD lilerin çoğu Türkiye nerdedir bilmez bile. Bize göre embesillerdir, çoğu şeyi bilmiyorlar belki bizim bildiğimiz.

Ama yanıldığımız nokta; biz Türkiyenin akarsularını öğrenirken adamlar çoklu zeka kuramıyla ya da diğer yöntemlerle fikir yürütme kabiliyetlerini geliştiriyorlar.

Sonuçta onlar Dünya da yön veren konumda biz de nerdeyiz siz koyun adını... Ama sorsak çoğumuz Türkiye plaka kodlarını biliriz papağan gibi.. adamlar eyaletlrini sayamıyo bazen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 21 Ocak 2006 0:58:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • itiraf ediyorum o bendim
  • sonradan glb hile yaptığı için iptal edilmiş şıklardan sonra hep biri öksürüyomuş adamda hangi şıktan sonra öksürdüyse onu seçiyomuş glb ses kaydını dinleyip anlamışlar ama omu bilmiyorum ama tüm parayı kazanan biriydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

sonradan glb hile yaptığı için iptal edilmiş şıklardan sonra hep biri öksürüyomuş adamda hangi şıktan sonra öksürdüyse onu seçiyomuş glb ses kaydını dinleyip anlamışlar ama omu bilmiyorum ama tüm parayı kazanan biriydi

o dediğin başkası. acaba niye o öksüren adam katılmamış yarışmaya. grip falan mı olmuş
  • muthis bisey
  • enterasan
  • ilginç peki gerçek mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KoLCu_

Bilgili, kültürlü olmak abd nin eyaletlerini, korenin yüz ölçümünü, kamboçyanın konumunu bilmek değildir. O bilgileri ansiklopediyi açıp öğrenebilirsin kolayca, önemli olan bu bilgilerden yola çıkarak fikir yürütmek, düşünce üretmektir.

ABD lilerin çoğu Türkiye nerdedir bilmez bile. Bize göre embesillerdir, çoğu şeyi bilmiyorlar belki bizim bildiğimiz.

Ama yanıldığımız nokta; biz Türkiyenin akarsularını öğrenirken adamlar çoklu zeka kuramıyla ya da diğer yöntemlerle fikir yürütme kabiliyetlerini geliştiriyorlar.

Sonuçta onlar Dünya da yön veren konumda biz de nerdeyiz siz koyun adını... Ama sorsak çoğumuz Türkiye plaka kodlarını biliriz papağan gibi.. adamlar eyaletlrini sayamıyo bazen..

Hayatında kaç kere Abd ye gittin?

Nerden biliyorsun adamların bilgisiz olduğunu?

• Mütiş beaa!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: borostican

itiraf ediyorum o bendim

evet bu arkadaştı ben şahidim, aramızda kendisi.Tüm bildiklerini DH ye borçlu
  • ukalalıktan diskalifiye edecekler adamı, görecek o zaman babaya haber vermeyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Bilgili, kültürlü olmak abd nin eyaletlerini, korenin yüz ölçümünü, kamboçyanın konumunu bilmek değildir. O bilgileri ansiklopediyi açıp öğrenebilirsin kolayca, önemli olan bu bilgilerden yola çıkarak fikir yürütmek, düşünce üretmektir.

Adam ne demiş sen ne cevap vermişsin. istersen tekrar oku yazdıklarını

birebir katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Adam ne demiş sen ne cevap vermişsin. istersen tekrar oku yazdıklarını

birebir katılıyorum

antiochos heralde bi kere okumakla anlayamadın arkadaşın ne dediğini sen bence bir kere daha oku. Yanlş anlama iyi niyetle tavsiye ediyorum

• seyirciler arasında öksürende bendim itiraf ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.