Şimdi Ara

çok stresliyim,berbat durumdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uyku bile uyuyamaz oldum,aynalara bakmaz oldum,insanlarla konuşmaz oldum çok stresliyim
    Sevmediğim bölümde ikinci senem, vizeler berbat geçti ve ygs lys ye girip psikoloji kazanmaya karar verdim ki zaten psikoloji hayalimdeki bölümdü
    ama vizelerin yanında ygs lys çalışmalarımda berbat gidiyor ben ne yapacağımı şaşırdım
    Ailemde kaydımı sildirmeme veya dondurmama izin vermiyor
    okula her gün nefret ederek,söverek gidiyorum,sınıfımdakilerden nefret ediyorum
    Finallere 6 hafta var ve dersler çok zor
    kendimi hiç iyi hissetmiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer kendine güveniyorsan bırak üni derslerini sadece ygs lys çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

eğer kendine güveniyorsan bırak üni derslerini sadece ygs lys çalış

İzin vermiyorlar
    arkadaşlarımla tek tek aram bozuluyor çünkü çok gerginim
    Yapa yanlız kalcam:(

• Özelde mi okuyorsun? Ailen niye karışıyor 20 yaşında adama

• Kardeşim kesinlikle üniyi dondur ygs-lys hazırlan ve gir bu sene olmasada gelecek sene. En azından hayatını "keşke yapsaydım" yerine "denedim ama olmadı" diyerek geçirebilirsin. Ailenlede adam akıllı konuş derim mutlu olmandan daha önemli bişey var mı şu hayatta. Genellikle aileler geri kafalı oluyor kendi yolunu kendin çiz.
  • Aynı sorunla bende karsı karsıyayım 2.senem benimde sınava hazırlanıyorum tekrar ailem bırakma 2 sene okumussun diyor(onların mantıgıyla sevmesende bitiriceksin) .Maddi bir sıkıntımızda yok cokta iyi ama ne yapacagımı sasırdım bende bu gece babam gelip istersen haftasonu dershaneye git dedi ama nasıl yetisicem digerlerine bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avokado Kabuğu

Özelde mi okuyorsun? Ailen niye karışıyor 20 yaşında adama

vakıf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok kötüyüm
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

Aynı sorunla bende karsı karsıyayım 2.senem benimde sınava hazırlanıyorum tekrar ailem bırakma 2 sene okumussun diyor(onların mantıgıyla sevmesende bitiriceksin) .Maddi bir sıkıntımızda yok cokta iyi ama ne yapacagımı sasırdım bende bu gece babam gelip istersen haftasonu dershaneye git dedi ama nasıl yetisicem digerlerine bilemiyorum

dershaneye gitmeden konu anlatımlı kitaplar ve çözümlü denemelerden çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSword

Sen bilirsin ama bence dondur hazirlan şöle 1 hafta ara ver tatil yap sonra hızlı bir şekilde kasmaya baslarsin

onlara kalsa bu bölümü bitirmek zorundayım 2 sene okudum diye
    ama savaşmadan pes etmicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.