Şimdi Ara

Çok Soru Soruyorum SANIRIM :) YARDIM!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SURF yaparken siteleride incelemeyi ihmal etmiyorum Gözüme çarpan;

benim sitede Sayfalar adres çubuğunda "www.xxxxx.com/iletisim.asp" diye görünüyor..

Bazı sitelerde bu "iletisim.xxxxx.com" olarak görünüyor.. PEKİ BU NASIL OLUYOOO Bilen var mı?

• bu sobdomain ile yapılır. mesela forum.donanimhaber.com gibi. yani buwww.donanimhaber.com/forum olabilirdi ama subdomaine kurulduğu için bu şekilde.
  • KARDEŞ biraz daha açıklarmısın.. subdomain ? pek çıkaramadım biraz çıtlatırsan çözerim..
  • yönetim panelinden subdomain ekleyeceksin.senin domainin altına alt domain yani
  • Peki benim bir sitem var (Host + d.name Superonline . kontrol panelinde varmı bilmiyorm)

Sitede root altında index.asp , hizmet.asp , iletisim.asp var.. Bu sayfalar birbirine linkle bağlı ve

www.sitem.com/hizmet.asp şeklinde görünüyor ve ben bunu hizmet.sitem.com yapıcam.

Subdomain kullanmam gerekiyor FAKAT ben nasıl kullanılıyor bilmiyorum..

Kontrol panelinde subdomain ekleme yok.. domain name firmasını arıyacam ama bana soracaklarına

bilgim olmadığı için cevap veremeyeceğim.. Birde hadi subdomain ekledi firma BENiM Ne yapmam gerekiyor

sonra bunu bilmiyorum YARDIM Lütfen

• Bunu domain aldığın firmaya değil, hostingi aldığın firmaya söylemen gerekiyor.
  • Subdomaini en basit şekilde şöyle anlatayım.

Subdomain oluşturulurken senden isim isteyecek xxx.siteadi.com daha sonrada yönlenecek adresi isteyecek sende burayawww.xxx.com/xxx şeklinde klasör yadawww.xxx.com/xxx/xxx.asp(htm,jsp,php vs) gireceksin. Ayrıca kontrol panelinde subdomain oluşturma yoksa yapacağın birşey yok. Bazı firmalar bu hizmet için yıllık ücret talep etmekte. Hizmeti aldığın firmanın web sayfasından bir bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fİrma 3 subdomain i ücretsiz diğer her bir subdomain için ise yıllık 8 küsür ytl istiyor..

Olaya bak abi domain kayıt ücreti kadar walla (superonlinede subdomain başına yıllık 31 ytl alınıyor YUHH yani)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.