Şimdi Ara

Çok sinirliyim. Tavsiyeye ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınıftaki bir eleman yüzünden, ne derste derse katılabiliyor ne de diğerleri ile muhabbet edebiliyorum. Adam bir de yanımda oturuyor. Adam derken bile tiksiniyorum ama buyrun anlatayım.

Bunla okulun ilk günleri bayağı samimiydik. İyi, kafa bir çocuk olduğunu düşünmüştüm. Sonra gün geçtikçe herkesle dalga geçmeye başladığını fark ettim. Her söylenen sözde, her yapılan harekette dalga geçecek bir şeyler buluyordu. Tabii bu kendime yapılana kadar görmezden geldim. Bir süre kendime yapılmaya devam ettiğinde onu kırmamak için gülüp geçtim. Sonra bir gün bunun iyice canımı sıkmaya başladığını fark ettim ve ona bunu söyledim.

Söyledikten sonra şaka yaptığını falan söyledi. Yapma istemiyorum dedim. O günden sonra aramız bayağı bir soğudu. Ama aynı şeyi yapmaya devam ediyordu. Tartıştık. Bir defa daha uyardım. Yine devam etti. Bu sefer sözlü kavga boyutuna geldik. Bir olay oldu. Bana mesaj atıp senin hakkında böyle böyle diyorlar falan dedi. Kim olduklarını istersen soyleyebilirsin, açık konuş falan dedim. Çünkü bu durduk yere söylenecek bir şey değildi. Ya işte sen benim laf taşıyacağımı falan mı düşünüyorsun öyle biri değilim ben falan diyip bana atar yaptı. Bayağı bir süre konuşmadık. Ben de bayağı kinciyimdir. Sonra kendisi konuşmaya başladı. Ben de özür dilemese de bu seferlik affetmeyi seçtim.

Bir ara yeniden başladı benle konuşmaya. Lakin sürekli devam ediyordu. En az beş altı kere uyarmışımdır. Yapma böyle ben istemiyorum. Benle uğraşma dedim. Yakın zamanda yeniden bir sözlü kavga meydana geldi. Nedense bu insanlar küfür etmeyince veya ağızlarını burunlarını patlatmayınca, böyle bir şey yapmayı bilmediğimi zannediyorlar. Kendisi bana küfür etse de, ben sadece sakın bundan sonra benle muhattap olma, asla yanımda şaka falan da yapma dedim.

Bir süreliğine etkili oldu. Utanmadan onca boş yer varken, ve onun sınıf düzenindeki yeri o değilken ısrarla benim yanıma oturuyordu. Ders başladıktan sonra da başka yere geçiyordu. Nadiren kaldığı oluyordu. Bir süreliğine hiç konuşmadı. Ben halimden memnundum. Konuşmadığı sürece onu görmezden gelebiliyordum. Lakin son günlerde yeniden benle ilgili birçok konuya atlamaya başladı. Yeniden taklit + dalga geçme soytarılıklarına başladı.

Kendimi sinirden zor tutuyorum. Öyle bir durumdayım ki bağırsam ve hakaret etsem, çünkü başka denemediğim yol kalmadı. Ben suçlu durumuna düşeceğim. Ağzını burnunu patlatsam kesinlikle okuldan atılırım. Hiç tolerans yok okulda bu konuda. Gidip şikayet etmek de bana göre değil.

Bugün resmen normalde hiç yapmadığım halde, kendi kendime sesli küfür etmeye başladım. Sinirlerim çok gerildi ve onun yüzünden bunu diğer insanlara da yansıtıyorum. Yok resmen kendini savunmaya almış. Düşmanın maskarası karşısında gerçekten çaresiz kalındığını fark ettim. Bir de tamamen vasıfsız eleman. Başkalarıyla uğraşmaktan başka işi yok. Tek meziyeti soytarılık.
    Bu elemanı evire çevire dövüp okuldan atılmaya değeceğine karar verirsem ne olur bilmiyorum.
    Başka çarem kalmadı. Mantıklı bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

Söyledim canım. Söyledim. Biraz bekleyip öyle trolleseydin daha iyi olurdu. Trollemenin bile bir adabı var sonuçta.

• Okumadim ama lise mi orasi

• Özet yok mu

• Bana yaşını söyle seni bu dertten kurtarayım

• Mahkemeye ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trolleyenlere teşekkür ederim. En azından konu yukarıda kalıyor.

• Indir kafaya bir tane kafa yerine gelsin

• Ne de olsa atara atar gidere gider

• Isimsiz2343 kullanıcısına yanıt
    adabı yok adobe u var

ingilizce bilenler çok eğlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsignAce -- 15 Şubat 2017; 14:25:43 >
  • okulda degil disarda hallet isini atilmazsin okuldan hem.
  • quote:

adabı yok adobe u var

ingilizce bilenler çok eğlendi.

Komik değil.

• aynısı yapan oldu, dövdüm. bir daha yapmadı.

git samimi olduğun bir hocaya de ki ''hocam böyle böyle, eğer devam ederse döveceğim, bir konuşun lütfen. kavga etmek istemiyorum'' hoca çocukla kesin konuşur, çocuk devam ederse ser yere iti.
  • Egmye bildir

• 1 e 1 olarak küfür et, sözlü taciz, vs. Böyle insanlar kendileri ile uğraşılmasına asla katlanamazlar. Uğraş onunla ama sessizce. Arkadaşlarının yanında veya göz önünde değil. Özetle onun sana saldırmasını sağla bir şekilde. Bunları yaparken de git bu adamı rehberlik danışma merkezine şikayet et ama gizli kalsın ben kendim mücadele etmek istiyorum de ki sonunda olay patladığında arkasını doldurmuş ol.

Eğer senle sosyal mecrada da uğraşmasını sana hakaret etmesini fln sağlayabilirsen direk attırabilirsin okuldan çok kolay olur.
  • sende onun gibi ol

Okukunu degiltir

• quote:

Orijinalden alıntı: Isimsiz2343

quote:

Söyledim canım. Söyledim. Biraz bekleyip öyle trolleseydin daha iyi olurdu. Trollemenin bile bir adabı var sonuçta.

Yeterince zaman gecti mi trolleyebilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

quote:

Orijinalden alıntı: Isimsiz2343

quote:

Yeterince zaman gecti mi trolleyebilir miyim?

Sana cevabım evet.

Onun dışındaki bütün herkese güzel cevaplarından ötürü teşekkür ederim.

• Isimsiz2343 kullanıcısına yanıt
    O zaman sen istedin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.