Şimdi Ara

Çok sıkıldım daraldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çaresi yok bilmiyorum. Her şey boş çok sıkıldım aynı şeylerden.
    Canım ders çalışmak istemiyor ödev yapmak da.
    Dersle ilgili hiç bir şey yapmak istemiyorum. İçimden bir an ders çalışma hevesi geliyor. Ancak sonra o heves de yok oluyor.
    Bütün gün internet başındayım. İnternetin bana bir yararı olmuyor belki ama en azından dersleri düşününce içim sıkılıyor daralıyor.
    Hele hafta içi okul zamanı tam bir eziyet erken kalkmak zorundayım. Erken yatmak zorundayım haftanın 3 günü kurs var. Akşam 5'e kadar okuldayım kursun olduğu zamanlar
    Son bir yıldır mutlu değilim bu hayattan. İlla bir şeyler mutsuz ediyor.
    Çok yoruldum sıkıldım be ya! Aslında bunlar çok hafif yazdıklarım. Ailem ile sorunlar da yaşıyorum. Annem babam ayrı. Bu yazdıklarım sadece çeyreği yaşadıklarımın.
    Benim gibi içi sıkılan mutsuz olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hemen hemen aynı durumdayız çözüm var mı başkan napmak lazım?
  • TabloPikasso kullanıcısına yanıt
    Çözümü aklıma getirmemeye çalışarak sağlıyorum. Ve internette kafa dağıtarak. Yoksa çok daha sıkılıyor mutsuz oluyorum ama gene de hala mutsuzum

• ileride okul bitip askerliginizi yaptiginizda gorecem ben sizin daralmalarinizi bunalmalarinizi kiymetini bilin suan ekmek elden su golden ailenizin himayesinde yasayip gidiyorsunuz ailenizin sizden tek istedigi adam gibi ders calisip hayatinizi kurtarmaniz ana baba olmadanda anlamaniz cok zor hayatin zorluklarinin farkinda olun az bu gunler hicbisey emin olun buna 10 yil sonra ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • örümcek kullanıcısına yanıt
    Çok düz mantıklısın. İnsanın hassas olduğu dönemler var. Çok sıkıldığı şeyler var. Yaşamadan anlaşılmaz. Herhalde dört dörtlük zengin hayatı yaşamışsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daraldım Ulan Artık
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.