Şimdi Ara

ÇOK ŞEY ANLATAN FOTOĞRAF [ŞEHİT BABASI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞIRNAK’ta terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlar sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Yıldırım Kuzucular, Sivas’ın Şarkışla İlçesi’ne bağlı Akçakışla Beledisi’nde yaklaşık 1500 kişinin katıldığı törenle gözyaşları içinde toprağa verildi.

Törende objektifler şehit babasının ayaklarına takıldı ve yine ortaya sözleri anlamsız bırakan, çok şey anlatan bir kare çıktı.

ÇOK ŞEY ANLATAN FOTOĞRAF [ŞEHİT BABASI]

Haberin DEVAMI İÇİN TIKLA.

• bu ayakkabı ıs ayakkabısı bız ısşılerımıze verıyoruz ısmı mekap arattırın. bakın onu bıle alacak parası yokmuskı çalıştığı yerden verdıklerı ayakkabı ıle katılmış. paran yoksa ölursun askerdeysen sehıt dıye anılırsın. bura öyle bi memleket. ınsanın kıymetı yok
  • şaşırmadım ki. hep fakir ailelerin evlatları şehit oluyor. zengin ailesinden şehit çıktığını duyan var mı?
  •  ÇOK ŞEY ANLATAN FOTOĞRAF [ŞEHİT BABASI]
  • sen hic villadan sehit ciktigini gordunmu... yazik olan yine garibana oluyor sirf o villadakilerin dötü rahat etsin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ataşehire 40 milyon tl ye cami yapacaklarına kendi halkına bi baksalar, sinir karakollarini modernize etseler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heytaxi

ataşehire 40 milyon tl ye cami yapacaklarına kendi halkına bi baksalar, sinir karakollarini modernize etseler...

Onu geçtim Suriyeden gelenler için toki ev yapıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepimiz biliyoruz klavye başından bir şeyler yazıp bir şeylerin değişmesi imkansız.
  • arik hukumetin sureyiyi bi kenara birakip kendi ic sorunuyla ilgilenmesi gerekir.2 gun once osman pamukoglu bu aylarin pkk'nin eylem aylari oldugunu soyledi ve cok daha sehit olacagini da ekledi.Artik bu ise bi el atilmali.Olan hep fakirin,garibanin evlati sehit oluyor.Hangi milletvekilinin,isadaminin oglu sehit oldu veya doguda askerlik yapti? Gerci askerlik bile yapmiyorlar ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Hepimiz biliyoruz klavye başından bir şeyler yazıp bir şeylerin değişmesi imkansız.

Baska halk ne yapabilirki, butun millet sokaga dokulse bu pkk'nin isine gelir kanaatimce

• Benim en çok zoruma giden, bu ülkeyi adalet sahibi müslümanların yönettiğinin sanılması.Eğer adaletleri olsaydı, Allah kitaptan korksalardı bu olaya bir çözüm getirirlerdi.Kalekollar sadece şehit haberlerinde gündeme gelmezdi.Sadece şehit olduğunda su veya herhangi bir ürün incelenip, belli sayıda marka teşir edilmezdi.Daha yazacağım çok şey var ama susuyorum.Haa başkası olsaydı farklı mı olurdu derseniz onada evet diyemem.Bu ülkede şerefsiz milletvekilleri tatil yaparken, 1 ayda 40 asker şehit oldu.Meclis toplansın dediler, pkk meclis toplattırdı dedirtmeyiz dediler.Yazacak çok şey varda yazamıyorsun işte herşeyi.İlerde birgün yeterince maddiyata sahip olursam, sözümdür bir şehit ailesi için çalışıcam.Ülke için çalışıcam, kaybolup giden bu gençlik için çalışıcam.Bu babaya en iyi ayakkabıları giydirecem..
    Bu arada bugün Gavur İzmir'in yaptığı asil davranıştan dolayı çok duygulandım.Keşke gavur İzmir kadar müslüman ve insan olabilseler...

• quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

quote:

Orijinalden alıntı: heytaxi

ataşehire 40 milyon tl ye cami yapacaklarına kendi halkına bi baksalar, sinir karakollarini modernize etseler...

Onu geçtim Suriyeden gelenler için toki ev yapıyor...

Onlar geri gonderilmezse hic sasirmam.ne de olsa nufus artis problemi var ya ev de verilsin is de verilsin ohh mis

• vatan sağolsun şehitler ölmez !

adaletmi lan bu isyan ediyorum. mültecilere ev yapılsın çadır yapılsın uludere de ölen teröristlerin ailesine para verilsin diyemi vergi ödüyorum ben bu devlete yazık çok yazık

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.