Şimdi Ara

ÇOK SEVGİLİ TRAFİK POLİSİ(!) Plakama ceza yazdı gereksiz yere... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
6.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok yaw kim gezecek, gezecek adam anahtarı ben giderken isteyince benden alabileceğini bilen adamdır ki zaten iş gezisiydi araba hava alanında kaldı. keyfi olduğu belli zaten cazanın içimi bozma ya....
  • zaten arabanın satışında çıktı , şirketin avukatına versem o uğraşırdı bende yeni araca kavuşamazdım felan felan yani ustalar o cezalar muhasebe tarafından katmerli katmerli ödenmek zorunda kaldı , ben arada zan altında hissettim kendimi , hani araba başkasındamıydı ,ama sen otopark fişi getirdin felan gibi neyse oluyor işte

Bence sana kıl kapmış, camında kapalı müzikte açık tam duymamışsın adamı belkide ondandır.

Plakaya ceza kalktı.. Herhangi bir ispatı yoksa, görevinden alınır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 11 Ekim 2006; 13:12:59 >

Orjinalden alıntı: gorele2000

İstanbulda en az 2000 kavşak var. Günde her bir kavşaktan 100 kişi kırmızı ışıkta geçse ve bu kavşakların 300 ünde polis olsa 300x100= 30000 otuz bin kere telsizle anons ve 30 bin kez polisin işi gücü yok kırmızı ışıkta geçen arabayı yakalayacak ve ceza yazacak.
    30 bin olmasın 1000 bin kez olsun...Yine çok ama çok fazla!!!

Telsiz diyeceğinizi biliyordum ama gerisini düşünür bu örneği vermezsin sanmıştım...
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Telsizi de mi yok? Hemen ilerdeki en yakın birime bildirir, onlar da gereğini yapar..
    quote:

Polis plakaya ceza yazabilmeli, doğrusu da budur.

Şöyle düşünün kavşakta bekleyen ve trafiği düzenleyen bir trafik polisi düşünün.

Karşıdan gelen araba göz göre göre kırmızıda geçiyor. Arabası yok ki altında, adamı ilerde durdursun.

Cezayı plakaya yazmalı...

Onun işi yok anons edecek, ne demek işi gücü yok anons edecek tabii ki.. İskele babası olarak koymadılar ya onu oraya, görevini yapsın diye.. Emmiyet plaka'ya cezayı kaldırdıysa, polislerde görevini tam olarak yerine getirecek..

Ki hiçbir trafik polis, ispatı-belgesi vs. yoksa arkadan PLAKA'YA CEZA YAZAMAZ! Bu budur, başka bi anlatımı yoktur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 11 Ekim 2006; 13:17:09 >

• Ben feneryolunda oturuyorum , tam önümde U dönüşü yasağı var , tabelada var , gün içinde bir çok ekip gelir geçer ama görüyorum ki gün içinde polis anonsla dönene denk gelirse alıyor , gece ise hiç affetmiyor sürekli geçen bir ekip var ki sahura yakın saatlerde bile sağa çek bekle diye anons yapıyor....genelde seslerini gece sessizliğinde duyuyorum ...işte sürücü diyor ki gece vakti araba kalmamış yol müsait geçtim felan , poliste ben karsıdan gelip geçiş hakkım olduğu halde sana çarpsaydım ne olacaktı deyip canlarına okuyor.... hakkı olana hay hay elbette uyacaksın hemşerim , uyacaksın ve uyduracaksın.....

Orjinalden alıntı: Chryin

Onun işi yok anons edecek, ne demek işi gücü yok anons edecek tabii ki.. İskele babası olarak koymadılar ya onu oraya, görevini yapsın diye.. Emmiyet plaka'ya cezayı kaldırdıysa, polislerde görevini tam olarak yerine getirecek..

Ki hiçbir trafik polis, ispatı-belgesi vs. yoksa arkadan PLAKA'YA CEZA YAZAMAZ! Bu budur, başka bi anlatımı yoktur..

İstanbuldaki mahkeme kararlarına Emniyet itiraz etti ve karayolları trafik kanununun 116 maddesi uyarınca plakaya ceza yazılabileceğini ve kanunu uyguladıklarını belirtti. Bunun üzerine Adalet bakanlığı cezaları iptal eden mahkemeye genelge göndererek verilmiş olan iptal kararlarının yanlış karar olduğunu ve tekrarlanmaması gerektiğini belirtti. İspat yükümlülüğü itiraz eden için geçerlidir. İtirazını somut delillerle ispatlaması gerekir. Bilmiyorsan 155'i ara, savcılığa sor.

• bu konularda cok sanslıyım ben
    daha bugune kadar sadece 1 adet cezam var o da kemerden.
    aslında vızem yoktu cevırmeye gırdım.polıs tutanak tutcaz vızenı yaptırcaksın dedı.bende 1 gun once arabaya servıs yapmıstım.polıse dedım "abı araba yatak sarmıstı yenı motor yapıldı o yuzden 3 aydır sanayıde yatıyordu." ınandı kemerden yazdı.
    gunde ortalama 200 km yol yapıyorum.pazar gunlerı de dahıl.ve hala vızem yok .nerdeyse 5 aydır vızesız gezıyorum. hıc bır zaman kemer takmam.ve kırmızı ısıklarda cok gecerım.yol bossa beklemem gecerım
    şans ıste hıc ceza yemedım

Orjinalden alıntı: alwayscarisma

bu konularda cok sanslıyım ben
    daha bugune kadar sadece 1 adet cezam var o da kemerden.
    aslında vızem yoktu cevırmeye gırdım.polıs tutanak tutcaz vızenı yaptırcaksın dedı.bende 1 gun once arabaya servıs yapmıstım.polıse dedım "abı araba yatak sarmıstı yenı motor yapıldı o yuzden 3 aydır sanayıde yatıyordu." ınandı kemerden yazdı.
    gunde ortalama 200 km yol yapıyorum.pazar gunlerı de dahıl.ve hala vızem yok .nerdeyse 5 aydır vızesız gezıyorum. hıc bır zaman kemer takmam.ve kırmızı ısıklarda cok gecerım.yol bossa beklemem gecerım
    şans ıste hıc ceza yemedım

işte örnek bir trafik canavarı :)))

desenize artık kendi özel aracımıda da sigara içemicezmi

• quote:

Orjinalden alıntı: racer007

SRFSİZ JANDARMANIN TEKİ TİPİNDEN BELLİ SEREFSİZ OLDUGU

BİLKENTTE CAMDA GALATASARAY LOGOSUNU GÖRDÜ CEZA YAZDI LOGO DAN DOLAYI

DEDİM SEN KESİN FENERLİSİN NESE KUFR ETTİM ALAHTAN GİDERKEN DUYMUSTUR AMA ETSEN NE OLUR

Jandarmaya küfür edeceksin ve duyacak ???? Öttürler adamı hocaa...

Askeriyeye laf yok Onlar da olmasa sonumuz b.ka saracak...

• kardeşim sende hiç mi akıl mantık yok ? Her kavşaktan 100 kişi kırmızı ışıkta geçseymiş... Bence eleştirdiğin arkadaşın söylediği çok doğru bir aykırı durum varsa polis telsizden anons yapar o araçla ilgili işlemi polisler gördükleri yerde yaparlar. Bir kavşaktan 100 tane araç kurallara uymadan geçiyorsa o zaman o kavşak kapatılsın kardeşim. Polis öyle kafasına göre ceza yazamaz. Hukuk diye bir şey var. Delil yok bir şey yok, kafasına göre ceza... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye laf var, o lafı dönder dönder oku sonra da dönder dönder yaz bir yerlere

quote:

İstanbulda en az 2000 kavşak var. Günde her bir kavşaktan 100 kişi kırmızı ışıkta geçse ve bu kavşakların 300 ünde polis olsa 300x100= 30000 otuz bin kere telsizle anons ve 30 bin kez polisin işi gücü yok kırmızı ışıkta geçen arabayı yakalayacak ve ceza yazacak.
    30 bin olmasın 1000 bin kez olsun...Yine çok ama çok fazla!!!

Telsiz diyeceğinizi biliyordum ama gerisini düşünür bu örneği vermezsin sanmıştım...
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Telsizi de mi yok? Hemen ilerdeki en yakın birime bildirir, onlar da gereğini yapar..
    quote:

Polis plakaya ceza yazabilmeli, doğrusu da budur.

Şöyle düşünün kavşakta bekleyen ve trafiği düzenleyen bir trafik polisi düşünün.

Karşıdan gelen araba göz göre göre kırmızıda geçiyor. Arabası yok ki altında, adamı ilerde durdursun.

Cezayı plakaya yazmalı...

• kardeşim sen de iyice atıp tutmuşsun, hukuk fakültesi mezunu isen durumun içler acısı!!! Trafik konusunda Sulh Ceza Mahkemesine yapılan itirazlarda cezayı yazan yani emniyet bu durumu ispat etmek durumundadır. Kafasına göre kimse ceza yazamaz. Ayrıca Adalet Bakanlığı mahkemeye yazı yazdı demişsin, genelge gönderdi demişsin. Mahkemelere HİÇBİR KURUM ister başbakanlık olsun yazı genelge gönderemez, emir, telkin, TAVSİYE de dahi bulunamaz. Komik komik şeyler yazmışsın bundan sonra yazdıklarını kulağın önce bi duysun ondan sonra foruma yazı yaz. Yoksa forumu böyle boşuna meşgul etme...

quote:

Orjinalden alıntı: Serc

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

İstanbuldaki mahkeme kararlarına Emniyet itiraz etti ve karayolları trafik kanununun 116 maddesi uyarınca plakaya ceza yazılabileceğini ve kanunu uyguladıklarını belirtti. Bunun üzerine Adalet bakanlığı cezaları iptal eden mahkemeye genelge göndererek verilmiş olan iptal kararlarının yanlış karar olduğunu ve tekrarlanmaması gerektiğini belirtti. İspat yükümlülüğü itiraz eden için geçerlidir. İtirazını somut delillerle ispatlaması gerekir. Bilmiyorsan 155'i ara, savcılığa sor.

• Ben bir trafik polisi amiriyim
  • Ayrıca şu konuda haklısın hiçbir memur sebepsiz yere kafasına göre ceza yazamaz. Durumun böyle olduğu ortaya çıkarsa memur ihraç edilir. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Bu işler mesaj sayısına da bakmaz kardeşim

Orjinalden alıntı: racer007

SRFSİZ JANDARMANIN TEKİ TİPİNDEN BELLİ SEREFSİZ OLDUGU

BİLKENTTE CAMDA GALATASARAY LOGOSUNU GÖRDÜ CEZA YAZDI LOGO DAN DOLAYI

DEDİM SEN KESİN FENERLİSİN NESE KUFR ETTİM ALAHTAN GİDERKEN DUYMUSTUR AMA ETSEN NE OLUR

Sen? Jandarma'ya küfür ettin? Ve o da duydu ama birşey yapmadı öyle mi? Adam içeri tıkarlar!!!

Hem bir asker hakkında böyle atıp tutamassın.. Bunu bir askeriye mensubu görse yanarsın. Biraz akıllı mesajlar yazın ya.

• öde gitsin uğraşma ya işin yoqmu

Bugünkü trafik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Trafik canavarlarını durdurmak için herhangi bir çalışmanız veya planınız var mı?

Polisleri kavşaklara dikip bütün gün güneşin alnında veya karda kışta zor şartlarda 100 tane kırmızıda geçenlerin ancak 5'ine yetişmek yerine kavşaklara kamera koyup hem de deliliyle beraber medeni bir şekilde ceza kesme faaliyetine geçemeyi düşünüyor musunuz?

Polislerin rüşvet aldıklarını artık kundaktaki bebek bile biliyor bu bir gerçek. Bunu engellemek için herhangi bir çalışmanız, planınız, fikriniz var mı?

Devletin sadece kendisine karşı işlenen suçları affetme yetkisi varken(ki affetmez) vatandaşın birbirine karşı işlediği suçu hangi hakkaniyete sığınarak affettiğini açıklar mısınız?(ör: hızlı giden vatandaşa, polis geç hadi bu sefer ceza yazmiyim diyor) Böyle bir durumda kargaşa, terör, mafya, anarşizm doğmaz mı? Bunu engellemek için herhangi bir planınız var mı yoksa elemanımız yetersiz, ödenek yok diyerek görevinizi ihmal mı etmeyi düşünüyorsunuz? Görevinizi yapamıyorsanız oturduğunuz koltukları ve işgal ettiğiniz mevkileri başkalarına bırakmayı düşünüyor musunuz?

Not: Birinci dünya harbi yer çanakkale. Askerlerden biri paşanın yanına gelir. Paşam cephanemiz azaldı, sayıca da azız. Geri çekilelim mi?
    Başkomutan: Süngü tak ve yere yat!

Not 2: Bu forumda kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsiniz, kimseyi ikna etmek zorunda da değilsiniz. Ama öteki tarafta (Haşa) Allah(c.c)'ı nasıl kandıracaksınız onu düşünün.

quote:

Ben bir trafik polisi amiriyim

• Erenuz o öyle değil....

Mustafa Kemal 2-3 askerini yanına alarak keşfe çıkyor. O sırada bir bakıyorlar Düşman onların gittiği yönden onlara doğru geliyor bir kol halinde belki binlerce kişi. Birbirlerini görüyorlar kurtulmak imkansız tabii, o anın belki telaşından mıdır ALlah mı söyletmiştir bilinmez, asker "Yere Yat" emri veriyor. Asker yere yatınca, İngiliz askeri de bir den yere yatıyor siper alıyor. Böylece zaman kazanıorlar ve belki de Mustafa Kemal bir esir düşmede kurtuluyor.. Çok ilginç bir anı bu da...

senin en büyük hatan ÇİLİKKA ile takılman

vardır mutlaka bi hatan

orhan father ne demiş hatasız kul olmaz demiş

benimde merak ettiğim bişi var

bu tarz şeylerle sık karşılaşıyorum acaba gerçekten banamı rastlıyor yoksa uyduruyorummu bilinmez...
    trafik polisi bazı kişilere aynı konumda ceza kesmezken arkadan gelen garibana aynı konuda hem hakir görüyor hemde cezayı anlının göbeğine vuruyor
    ceza almamak için ensesi kalın gibi görünmek vede arabanın iyi olması yeterlimi.
    hay allah ..yoksa bunu şimdi benmi uydurdum.

kolay gelsin
    vazifeniz çok zor çooook

quote:

Ben bir trafik polisi amiriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyclad -- 12 Ekim 2006; 15:14:12 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.