Şimdi Ara

Çok Sevdiğim Kuşum HerHalde Hasta :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , size hikayeyi baştan anlatmak istiyorum Ben ailemle antalyaya tatile gittim birde kuşumuzu aldık yanımıza çok konuşurdu sürekli canlıydı susmazdı ama antalyadaki 10. Günümüzde (sonuncu gün) kuşumun kakası ishale benzemeye başladı böyle yeşil vıcık vıcık şeyler ankaraya geldik ama kuş konuşmuyor ötmüyor halsiz gibi şansa bakın ki bu pazar trabzona gideceğiz ve kuşu bırakçak bir yer olmadığı için onu da götüreceğim ölmesini istemiyorum . Ankara da park caddesi civarında bildiğiniz iyi bir vetirener varsa yazar mısınız bu da dışkısının fotoğrafı
     Çok Sevdiğim Kuşum HerHalde Hasta :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edinbn

• kusa sadece yem ve taze su verin yesillik falan yedirmeyin kusunuza kanarya yemi satın al kafesinde kanarya yemide bulunsun ishale iyi gelir veterinere gitmelisin ayrıca konusuyomus hemde kusun ihmal etme sakın veterinere gitme sansın yoksa vitaform ilacı var onu satın al ve kullan ishale iyi gelir ama acele et kusta hastalık cok hızlı artar
  • @eski acik Veterinere götürdük işte antibiyotik verdi şansıma yarın da trabzona gidicez 10 saat yolculuk
  • insalllah düzelir iyi olur iyi yolculuklar dilerim
  • Arkadaş hasta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.